Galatasaray Prandelli ile yollarını ayırdı.

yahu prandelli ye iyi teknik direktor demeyin gozunuzu seveyim. tamam adam italyanin teknik direktorlugunu yapmis olabilir ama italyanin futbol federasyonu da hata yapabilir. Prandelli nin italya donemi, italyanin tarihinin en kotu donemidir acip internetten bakabilirsiniz. prandelli nin galatasarayi su an sampiyonlar liginin en az puan alan ve en kotu takimi.
bu yazdiklarim kisisel goruslerim degil, hepsinin kaynaklari var acip bakabilirsiniz.
yerine gelecek olan kisi de bizi tatmin etmeyecektir. mustafa denizli ismi aniliyor, insallah gelmez.

selçukla burakta kovulsun çalım atamayan futbolcu almasınlar

Ben açıkcası o ikisini kesebilecek otoriteye sahip bi hocanın gelmesini istiyorum M.Denizli Selçuk'u da Burak'ı da kesmez yine aynı çileyi çekmeye devam ederiz. Gerets bunu yapabilir,Tuchel yapabilir tabi Abdurrahim efendi her şeye karışmaya devam etmezse

Tazminat ödesinler Boyna alıyorlar basıyorlar parayı Sonra yolları ayırdılar hani sözleşme

Şota diyen var mı, okuyamadım da Şota gelsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri