Galatasarayın Yüz Karası GSSTORE

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Aldığınız ürünlere baskı yaptırıyorsanız hazırlanması uzun sürüyor.

Ben feneriumdan Almanyaya hediye gönderdim, 5 gün baskı hazırlaması sürdü. 7. gün sonuda ise Almanya sorunsuz ulaştı.

ben alışveriş yapmadıgım halde geç gönderdiklerini biliyorum.sözleşmelerde falan yazıyordur sınırın kaç günde oldugu.davayi o yüzden hiç düşünme .herkesin geç gidiyor,davalık olsaydılar batmışlardı şimdiye :D

Herhangi bi GSStore'a gidersen gittiğinle kalırsın hocam bi işlem yapamazlar orada. Normal zamanlarda verdiğim siparişlerin 1 haftada geldiğini biliyorum valla.

İlk kargom kapmpanya yeni başlamıştı 3 günde geldi bir daha siparişim 12 günde geldi kampanya ortaları

Forumda indirim konusunu gördüm.Galatasaray'lı yakın bir arkadaşımın doğum günü vardı.perşembe gecesi girdim hemen gs storeden 5-6 ürün aldım çocuğa ucuz diye forma atkı bere eldiven vs.Abi 5.gün bugun ne kargoya verilmiş ürün ne birşey.12 şubatta çocuğun doğum günü rezil etti beni şe***ler.2-3 Gündür ne siteden özel mesajlarıma nede maillerime geri dönmediler.Belki günde 20 sefer telefondan arıyorum açan yok.Acayip bilevlendim napıcağımı bilmiyorum şikayetimvar.com da belki 100 lerce şikayet var 15 gündür ürünü kargoya verilmeyenler mevcut.Ne yapabilirim arkadaşlar fikri olan varmı 2 gün sonra arkadaşımın doğum günü

Gsstore gerçekten rezalet bi sisteme sahip,bundan 2 yıl evvel,forma almıştım,parayı anında tatlı tatlı çektiler,ama ürünü göndermediler.Adamlar resmen dolandırdı yahu.Hala da gelmedi 2013 te almıştım :) Peşine de düştüm ama lanet ettirdiler bıraktım,haram zıkkım olsun dedim bıraktım.

Abi hem pahalı ürünler hemde bir artısı yok eskiden alırdım ama artık fazla almıyorum gidiyorum almanyadan kendime tommy hilfiger tom wisler daniel hecther ve daha bir sürü sağma markadan harika t shirtler montlar ayakkabılar getirtiyorum.Oh mis Türkiye'deki bütün satışçılar halkı sömürüyor resmen.Artık daha para verseler Türkiyeden giyinmem.

26.1.2015 20:52:57
daha bugün kargoya verilmiş :D

ama orada zaten 15 gün kargo süresi yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri