GALAXY NOTE II vs GALAXY S5 MİNİ ?

kral2241

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ayırdığım bütçe 1000 - 1300 TL arasında. Uzun araştırmalar ve çevremdeki insanların yorumları beni bu iki telefona yönlendirdi fakat karar veremedim sizlerden yardım almak istiyorum. Aranızda kullananlar memnun olanlar memnun olmayanlar görüşlerini belirtirse sevinirim.

Özellik Karşılaştırması

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung Galaxy S5 mini vs Samsung Galaxy Note II N7100 kıyaslaması

Note 2 daha avantajlı gibi geldi bana RAM i fazla Ekranı büyük ayrıca şarjı neredeyse 2 gün gidiyormuş.

Fiyat olarak kafa kafaya denebilir iki üründe.
Önerdiğiniz bu ayarlarda başka modellerde varsa onlarada açığım :D

Buda G2 vs note 2

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100

Son düzenleme:
note 2 iyidir farklı bir marka istersen lg g2 yi tavsiye ederim note 2 den aşağı kalır bi yanı yok

Galaxy s3 miniyi hiç bir şeye değişmem menüsü açılır pencereleri ve ilk ürün oldugu için çok hosuma gidiyor :D

S3 mini kullaniyorum ekrani buyutmek istedim. g2 dusunmedigim icin bakmadim hic bir arastiriyim

Geçenlerde bir arkadaşım da sizin gibi 1000 lira kadar bütçeyle Samsung A5 almayı tercih etti. Bir bakın isterseniz. ;)

g3 alıcam bende kullanıp sıkıntı yaşayan oldumu veya memnun kalan ya da farklı telefon önerisi olan ?

2.el not 3 al :) ama iyi bakarak 1200 civarı bulursun

2. Ele guvenemiyorum 1200 e buldum 3 ay kullanilmis hatta garantisi devam ediyo ama elektronikte 2. El hep risk gibi geliyo bana

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

G2 note2 yi katladi ozellik olarak.onde tus bulunmamasi ekran tusunun arkada olmasi ilginc gelmisti fakat bu ozellikleri gorunce bi ısındım :-)

bi 100 tl daha çık lg g3 al hocam ya da sony xperia z2. ha bu arada android alacaksan sakın 2. el alma.

Hocam iki telefonda arkadaşlarda var test ettim. S5mini kesinlikle onermem şarj süresi bakımında çok kötü. Ve kasmalar mevcut. Note2 ise ekran ve film izleme yönünden oldukca iyi note2 yi note 3 le karsilastirdigimda performans açısından gözle görülür fark yok. Ekranlarin arasındaki farkta çok az.
Ancak rom işlerinde note serisi baya eksik. Ben eksikliğini hissettim. O yüzden seçim size kalmış hocam.

o kadar bütçen var neden samsung git htc m8 al.

Htc servisiyle arkadasim 18 aydir macera yasiyo mahkeme surecindeler ondan uzagim ona.

Hocam iki telefonda arkadaşlarda var test ettim. S5mini kesinlikle onermem şarj süresi bakımında çok kötü. Ve kasmalar mevcut. Note2 ise ekran ve film izleme yönünden oldukca iyi note2 yi note 3 le karsilastirdigimda performans açısından gözle görülür fark yok. Ekranlarin arasındaki farkta çok az.
Ancak rom işlerinde note serisi baya eksik. Ben eksikliğini hissettim. O yüzden seçim size kalmış hocam.

Lg g2 ozellik olarak gayet yuksek 2.2 islemcisi beni yakaladi diyebilirim ve sarj sureside cok iyi diger bahsettigim iki telefonuda geride birakiyor. Kafama yatan simdilik o.
yapilan testlerde s4 htc one gibi cihazlari geride birakiyor.

Htc servisiyle arkadasim 18 aydir macera yasiyo mahkeme surecindeler ondan uzagim ona.

Lg g2 ozellik olarak gayet yuksek 2.2 islemcisi beni yakaladi diyebilirim ve sarj sureside cok iyi diger bahsettigim iki telefonuda geride birakiyor. Kafama yatan simdilik o.
yapilan testlerde s4 htc one gibi cihazlari geride birakiyor.

Hocam g2 bilemem ama. G3 oldukça güzel. Ekran renkleri note 3 gore daha parlak ve canlı geldi. Kamera yönünden ise oldukça güzel. Ben baya sevdim telefonu.

Note2 kullanıyorum gayette memnunum. S5mini tavsiye etmem hatta minilerin hicbiribi tavsiye etmem. S5minide otg özelliği yok buyuk bi dezavantaj benim icin ayrica o fiyaya note3 neoda alinabilir. Eger butceni artırabilirsen note3 almani tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri