Galiba sanırsam işleniyorda takılıyo videolar

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
D

Dean

Guest
arkadaşlar videoların en uzunu 20 dk olmasına rağmen 1 saatden fazla oldu hala düzelmedi. işleme başladı yazıyo kaldı öyle , farklı kanallarda aynı, sizde de mi durum aynı, aynıysa uğraşıp durmayıp içim rahat olsn en azından

Bende de oluyor 3-5 kanalın video ortası sürelerini giriyorum baktım işleniyorda kalıyor . Yatıyorum sabah kalkınca düzelmiş oluyor hocam :D

sabah oldu daha sabajımı kaldı .D Sabırsız adamım ben bekleyemem

Hocam sonuçta az sonra yatmıcan mı ? Gece uykusuz Sabah uykulu geçiyor bizde :D O yüzden aynı mantık :D

Hocam sabırsızsınız tamam bende öyleyim de elden ne gelir :D Ticket atıp düzeltin diyemiyorsun ki :D

Hocam sonuçta az sonra yatmıcan mı ? Gece uykusuz Sabah uykulu geçiyor bizde :D O yüzden aynı mantık :D

Hocam sabırsızsınız tamam bende öyleyim de elden ne gelir :D Ticket atıp düzeltin diyemiyorsun ki :D

yoo ne yatması siz insanlar hep uyuyosunuz anlamıyorum sizleri :eek: tekrar video attım bakalım nolacak

yoo ne yatması siz insanlar hep uyuyosunuz anlamıyorum sizleri :eek: tekrar video attım bakalım nolacak

:D :D Normal insanlar uyurlar hocam :D Pek normalliğimiz kalmadı gerçi yemin ediyorum kanal takip ile sürekli f5 çekiyorum paranoyak oldum.

siz insanlar demeni düşünüyorum farklı düşüncelere dalıyorum usta :D gece gece neyse iyi geceler ben yatiyim gündüz iş var :)

Hocam geçmiş olsun . Yanlış anlama ama dikkat et aptal gibi olma bu saatte uyuyup 2-3 saat sonra kalkarsan kötü olur.

Beyler bu gece vuran vurdu onu bi diyim ilk once.Cunki gece 01 den sonra Dunya engeli filan almadan 720p-1080p dunya engeli yada bazi ulkelerde engellendi uyarisi veren hersey takir takir gecti.Youtube'da bi calisma var sanirim bu calismadan dolayi bu saatlerde yapabildigi kadar kanal yapan baya bi avantaj saglamistir.

Su saatler itibari ile yavas yavas dunya engeli eslesen vs vermeye basladi videolar..Calisma sebebiyle yarattiklari acik kapaniyor olsa gerek.Neyse artik kisa gunun kari der geceriz. :D (2014-2015 720p uzun sureli icerikler catir catir gecti hemde ne icerikler valla :D )

Beyler bu gece vuran vurdu onu bi diyim ilk once.Cunki gece 01 den sonra Dunya engeli filan almadan 720p-1080p dunya engeli yada bazi ulkelerde engellendi uyarisi veren hersey takir takir gecti.Youtube'da bi calisma var sanirim bu calismadan dolayi bu saatlerde yapabildigi kadar kanal yapan baya bi avantaj saglamistir.

Su saatler itibari ile yavas yavas dunya engeli eslesen vs vermeye basladi videolar..Calisma sebebiyle yarattiklari acik kapaniyor olsa gerek.Neyse artik kisa gunun kari der geceriz. :D (2014-2015 720p uzun sureli icerikler catir catir gecti hemde ne icerikler valla :D )

bunu simdi mi soyluyorsun ustad :(

:D Malesef aklima gelen ne varsa indirip kanal yuklemekden anca buraya sira geldi kusurabakmayin. :D

Serkan abi sirf bu post un icin foruma dislike butonu gelsin istiyorum :D

FB_Dislike_Button.png

ben daha 2 saat önce 3 tane arka arkaya dünya engeli yedim :D

Ben de diyorum bu 1080p-720p videolar neden uyarı vermedi :D

arkadaşlar videoların en uzunu 20 dk olmasına rağmen 1 saatden fazla oldu hala düzelmedi. işleme başladı yazıyo kaldı öyle , farklı kanallarda aynı, sizde de mi durum aynı, aynıysa uğraşıp durmayıp içim rahat olsn en azından

Yapıyor arada bende de, sabrım varsa 1 saatte filan işlem bitiyor bekliyorum, bazen tekrar yüklüyorum.. Ama hep geliyor %95'te takılıyor :)

Üstad hiç affın yok! atladığın hiçbir an yok mu bu YT işinde, büyüksün valla :D

İşleniyor problemi dün akşam başladı. tek video atıyorm yükleniyor, sonra işleniyor da takılıyor, Buda gelir buda geçer..

:D Malesef aklima gelen ne varsa indirip kanal yuklemekden anca buraya sira geldi kusurabakmayin. :D

Abi sende rendersiz atmanın yolunu bulmuş olmayasın tam olarak ne yaptın atarken :D:D

Bide bende dünya engeli gelince engel dakikası gözükmüyor bu çıkıyor tecrüben vardır
#i18n($comment="Title of a link to start playing the user video from where it matches third party audio/visual content.")#Click here to play matched content#end i18n#

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri