Galiba spam icin kötü haber

Bu dediğiniz gelirse yt'de spamin kalcagini sanmiyorum. Sen 50k kasarsin ama cebina girer 1k anca olur :). Bu dediginiz olursa yt'de spam %90 biter :(

Bu dediğiniz gelirse yt'de spamin kalcagini sanmiyorum. Sen 50k kasarsin ama cebina girer 1k anca olur :). Bu dediginiz olursa yt'de spam %90 biter :(

dediğiniz değil youtube diyor bunu biz demiyoruz hocam :) ki olmayacak şeyi hiç bir zaman yazmadılar :) temmuz ağustos civarı yada 2017 yıl başı olacak bu kaçınılmaz bir gerçek. %90 bitecek spam evet amatör spamlayanlar spamlar onlar da %10 luk kısım işte yada özgüncü özgün olur :) bir bildirim falan da olmayacak görünüşe göre ay sonu mcnden veya adsenseden tahsil edilecek paralar bizim yerimize :D bir bildirimden falan bahsetmiyor sistem ile ilgili. eşleşen gibi bir şey olmayacak bu.

dediğiniz değil youtube diyor bunu biz demiyoruz hocam :) ki olmayacak şeyi hiç bir zaman yazmadılar :) temmuz ağustos civarı yada 2017 yıl başı olacak bu kaçınılmaz bir gerçek. %90 bitecek spam evet amatör spamlayanlar spamlar onlar da %10 luk kısım işte yada özgüncü özgün olur :) bir bildirim falan da olmayacak görünüşe göre ay sonu mcnden veya adsenseden tahsil edilecek paralar bizim yerimize :D bir bildirimden falan bahsetmiyor sistem ile ilgili. eşleşen gibi bir şey olmayacak bu.

Bu bize bildirim olarak gelmeyecek mi yani ? Telif, eslesen , dunya engeli gibi. O zaman cok kotu olur ya... Biz kazandigimizi dusunuruz ama para asil firmaya gider

Bu bize bildirim olarak gelmeyecek mi yani ? Telif, eslesen , dunya engeli gibi. O zaman cok kotu olur ya... Biz kazandigimizi dusunuruz ama para asil firmaya gider

gözüken şuan için yazıda öyle bir şeyden bahsetmemiş bir notice statement ibaresi falan yok sistemin nasıl çalıştığıyla ilgili de Content ID kullanılarak yapılan itirazlar ve hak talepleriyle paraya el koyulacak diyor.

aslında bu çok da kötü bir haber değil benim uzun zamandan beri teliften kapanan kanalım olmadı :d çünkü yaptığım kanallar 1 hafta dayanmıyor. spamdan kapanan kanalların üzerine yatmasınlarda telif çok da önemli değil açıkçası.

aslında bu çok da kötü bir haber değil benim uzun zamandan beri teliften kapanan kanalım olmadı :d çünkü yaptığım kanallar 1 hafta dayanmıyor. spamdan kapanan kanalların üzerine yatmasınlarda telif çok da önemli değil açıkçası.

siz olayı yanlış anlamışsınız kanal gelirinin üstüne yatılmayacak zaten diyelim ki Vevo nun ve Ay Yapımın videolarını bir kanala yüklediniz Vevo bir şey demedi videolarına hak talebi falan göndermedi Ay yapım hak talebi gönderdi Ay yapımdan kazandığınız para kaç para ise o paralara el koyulacak Vevo kazançları size gelecek videoya göre veyahut şöyle açıklayayım 10 tane vevo videosu yüklediniz vevo 9 undan hak talep etti yani ödemeyi ben istiyorum dedi Content ID kullanarak 1 inden hak talep etmedi siz 1 videonun kazancını alacaksınız spamdan teliften kapanma meselesi değil yani buna bir açıklık getirmiş olayım çevirimi okumamış ki kimse :(

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] siz olaya sığ düşünerek bakmışsınız hocam sadece adsense gözüyle ama hocam artık mcnden de alamayacağız parayı mcn de Content ID sahibine ödeme yapacak yada Content ID sahibinin hak talep ettiği videonun parası MCN'ye hiç gönderilmeyecek Youtube'dan direkt Content ID sahibine gönderilecek

Son düzenleme:
Bizim açımızdan değişen pek bir şey yok.
Zaten Content ID sahiplerinden telif alan adsense leri banlıyorlar.
Şimdi paraları Content ID sahiplerine iade edip öyle banlayacaklar
Her iki durumda da para alamıyoruz zaten.

Ha şöyle bi ihtimal üzerinde düşünebilirsiniz.

Belki hak sahiplerine telif ile parayı iade edip adsense banlarını durduracaklardır.
Ama youtube un spamcılar için hiç bir zaman iyileştirme yapmayacağı gerçeğini düşünürsek, böyle bir avuntuya da gerek yok...

siz olayı yanlış anlamışsınız kanal gelirinin üstüne yatılmayacak zaten diyelim ki Vevo nun ve Ay Yapımın videolarını bir kanala yüklediniz Vevo bir şey demedi videolarına hak talebi falan göndermedi Ay yapım hak talebi gönderdi Ay yapımdan kazandığınız para kaç para ise o paralara el koyulacak Vevo kazançları size gelecek videoya göre veyahut şöyle açıklayayım 10 tane vevo videosu yüklediniz vevo 9 undan hak talep etti yani ödemeyi ben istiyorum dedi Content ID kullanarak 1 inden hak talep etmedi siz 1 videonun kazancını alacaksınız spamdan teliften kapanma meselesi değil yani buna bir açıklık getirmiş olayım çevirimi okumamış ki kimse :(

yok ben anladım meseleyi ben kendi şahsım adına konuşuyorum telifli içeriklerde çalışmıyorum bu yüzden content id sahipleri ile işim yok. Benim tek sıkıntım kanalların kapanması yani bu meselede ki content id sahipleri ile işim olmadığı için bende talep edecekleri bişey yok. Benim kanallarım spamden kapanıyor spamdan kapanan kanala youtube ödeme yapmaya devam ettikçe benim için sorun yok demek istedim bir önceki postumda. Ki bence forumda bir çok kişi telif hakkı veya content id sahiplerinin şikayetinden daha çok flag veya kanalların spame girip kapanmasından muzdarip.

Diyelim ben vevo videosu yükledim ve kanalım 3 ay boyunca açık kaldı. 2 Ay ben bu kanaldan para kazandım render yaparak eşleşen dünya geneli gecerek sistemi 2 ay atlattım fakat 3 ay yakalandım Benim bu 2 ay aldığım ödeme ne olacak ? Örnek olarak verdiğim 2 ay lık para bir sakatlık yapmazza sorun yok ama yaparsa spam dediğimiz olay kalmaz

Diyelim ben vevo videosu yükledim ve kanalım 3 ay boyunca açık kaldı. 2 Ay ben bu kanaldan para kazandım render yaparak eşleşen dünya geneli gecerek sistemi 2 ay atlattım fakat 3 ay yakalandım Benim bu 2 ay aldığım ödeme ne olacak ? Örnek olarak verdiğim 2 ay lık para bir sakatlık yapmazza sorun yok ama yaparsa spam dediğimiz olay kalmaz

senin banka hesabına gelen de sorun olmaz hocam :) o senin meselen değil google'ın mcn'nin meselesi bu şartlar geldiğinde belki google bu paraları mcnden isteyebilir ve mcnler hiç bir şekilde telif haklı içerik almamaya başlar bu sefer.

Felaket tellallığına gerek yok.Çalışan kazanır.

Spam zorlaşabilir ama bitmez arkadaşlar işi bilen kazanıyor her türlü .

Allah büyük elbet açık bir kapı bırakacaktır, umutsuzluğa düşmeye gerek yok

Bu içki içmeye besmeleyle başlamaya benziyor.

Ben özgüncüler açısından bakıcam olaya benim videom spamlandığı zaman vurguncuların günlük olarak kazandığına el koyamadıktan sonra onları durdurmanın yolu yoktu. Her gün yüzlerce dilde farklı farklı isimlerde kendi videonu taratmak kaldırtmak ardından tekrar tekrar aynı süreç. Tüm zamanını insan bunlara harcar. Bu sefer daha az efor sarf etmek yeterli olacaktır.

Konuda oyun yapımcılarına da kazanç sağlama amaçlanıyor gibi. Oyun oynayarak paranın hepsini cebe indiremeyeceğiz.

Bu içki içmeye besmeleyle başlamaya benziyor.

Ben özgüncüler açısından bakıcam olaya benim videom spamlandığı zaman vurguncuların günlük olarak kazandığına el koyamadıktan sonra onları durdurmanın yolu yoktu. Her gün yüzlerce dilde farklı farklı isimlerde kendi videonu taratmak kaldırtmak ardından tekrar tekrar aynı süreç. Tüm zamanını insan bunlara harcar. Bu sefer daha az efor sarf etmek yeterli olacaktır.

Konuda oyun yapımcılarına da kazanç sağlama amaçlanıyor gibi. Oyun oynayarak paranın hepsini cebe indiremeyeceğiz.

gamerler twitche yöneldi sorun yok onlar açısından. Youtube'u gamerlerin çoğu twitchteki videolarından kesitler için falan kullanıyor twitchi kaçıranlar youtubedan izliyor falan. youtube çok umurunda değil orta çaplı aboneye sahip gamerların.

Arkadaşlar yanlış mı anladım ben hala konuyu anlamadım. Zaten bilinen content id eşleşen muhabbetleri her şey normal bilgi gibi. Burada farklı olan ne?

Arkadaşlar yanlış mı anladım ben hala konuyu anlamadım. Zaten bilinen content id eşleşen muhabbetleri her şey normal bilgi gibi. Burada farklı olan ne?
hocam contend id atacak ama sen farkında olmayacaksın ödeme zamanıda içerik sahibi alacak parayı. Yani telif olmayacak ama parayı içerik sahibi alacak sanırsam. öyle bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri