Galiba spam icin kötü haber

Şuanda bazı videolarda gelir paylaşımı gibi uyarılar alıyorum. Açıklamasını okudum konuda belirtilen güncellemenin fakat bu küçük önemsiz bişeyde olabilir. Yani bekleyip görmek en mantıklısı

Şuanda bazı videolarda gelir paylaşımı gibi uyarılar alıyorum. Açıklamasını okudum konuda belirtilen güncellemenin fakat bu küçük önemsiz bişeyde olabilir. Yani bekleyip görmek en mantıklısı
Gelir paylaşımı uyarısı aldığınız videoyu ss atabilir misiniz hocam içerik ismini kapatarak nasıl bir uyarı merak ettim.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam contend id atacak ama sen farkında olmayacaksın ödeme zamanıda içerik sahibi alacak parayı. Yani telif olmayacak ama parayı içerik sahibi alacak sanırsam. öyle bişey

Böyle bir şey yok hocam. :)

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Content id ile sadece normal eşleşen telif vs devam ediyor. Ödemeler sizin adsense hesabınızda olsa orada bekletiliyor. Telif sahibi isterse kaldırabilir isterse videonun yayınlanmasına devam ederek kazancı kendine aktarabilir lakin orada telif atılan kanal ya da kişi için itiraz süresi var. Siz itirazda bulunursanız bu süreç uzuyor ve para ne size ne de telif hakkı sahibine aktarılıyor. Yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süre içerisinde sunulan deliller ile sonuçlanıyor ve kim haklı ise para o kişiye aktarılıyor. Farklı bir şey yok ortada panik ortamı anlamsızca oluşmuş sanırım.

Gelir paylaşımı uyarısı aldığınız videoyu ss atabilir misiniz hocam içerik ismini kapatarak nasıl bir uyarı merak ettim.

Arada bende de geliyor attığım içerikte muzik varsa ona uyarı veriyor.

Müzikler için geliyor sanırım o. Onun için o müzikleri vs kaldırmanız gerekiyor diye biliyorum.

Böyle bir şey yok hocam. :)

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Content id ile sadece normal eşleşen telif vs devam ediyor. Ödemeler sizin adsense hesabınızda olsa orada bekletiliyor. Telif sahibi isterse kaldırabilir isterse videonun yayınlanmasına devam ederek kazancı kendine aktarabilir lakin orada telif atılan kanal ya da kişi için itiraz süresi var. Siz itirazda bulunursanız bu süreç uzuyor ve para ne size ne de telif hakkı sahibine aktarılıyor. Yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süre içerisinde sunulan deliller ile sonuçlanıyor ve kim haklı ise para o kişiye aktarılıyor. Farklı bir şey yok ortada panik ortamı anlamsızca oluşmuş sanırım.
parayı ortada *iç edicekler yani gene :D

Birdaha gelirse atarım hocam fakat şuan o kanalı bulmam çok zor. Müzik'tenmi geliyordu bilmiyorum hiç kontrol etmedim

Davacı tarafından para kazanılıyor!
Videonuzda telif hakkıyla korunan içerikleri kullanabilirsiniz, ancak videonuzda reklamlar görünebilir.
telif :)

Zaten eşleşen gelen videoların geliri o content id sahibinin firmasına gitmiyomuydu. Eşleşen hem oto gelip hem de firmalar manuel atamıyomuydu? Ne değişicek anlayamadım.

Zaten eşleşen gelen videoların geliri o content id sahibinin firmasına gitmiyomuydu. Eşleşen hem oto gelip hem de firmalar manuel atamıyomuydu? Ne değişicek anlayamadım.

Bundan sonra hesabında şu video eşleşen verdi şu vermedi olayı olmayacak diyor arkadaşlar . Yani eşleşen gelip gelmediğini bilmeyeceksin ay sonu paran yattıysa eşleşen gelmemiş yatmadıysa eşleşen gelmiştir

Bundan sonra hesabında şu video eşleşen verdi şu vermedi olayı olmayacak diyor arkadaşlar . Yani eşleşen gelip gelmediğini bilmeyeceksin ay sonu paran yattıysa eşleşen gelmemiş yatmadıysa eşleşen gelmiştir
Ama verilen linkte itiraz hakkı olucak, itiraz kabul edilmezse para content id sahibine gidicek yazıyo. Eşleşen geldiğini bilmeden nasıl itiraz edicezki.

Arkadaşlar şimdi ne desek yalan olur bence bekleyip görmek lazım

konu iyice çorba oldu ingilizcesi çok iyi bilen biri allah rızası için aydınlatsın herkesi yav :)

Oha, yazan yazıya göre oyun yapımcı firmaları oyun oynama ve oyun tanıtım videolarına telif atıp geliri alabilecek yazıyo. Oyun kanallarıda yalan olucak galiba:(

Böyle bir şey yok arkadaşlar...

Ben o zaman gidip vevoya telif atim iki sallama kanıt sunim onun kazancı bana yatsın?

Her şey aynı bir şey değişmedi sadece uyarı, telif, eşleşen alınca belirli bir süre itiraz hakkınız var ki bu süreçte adsense hesabındaki para bloke ediliyor. Kim haklı ise "itiraz ederseniz" sonuçlanıp tüm kazançlar o kişinin hesabına gidiyor.

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

Oha, yazan yazıya göre oyun yapımcı firmaları oyun oynama ve oyun tanıtım videolarına telif atıp geliri alabilecek yazıyo. Oyun kanallarıda yalan olucak galiba:(

Atması önemli değil açılan hak talebinin sonuçlanması gerekiyor.

Böyle bir şey yok arkadaşlar...

Ben o zaman gidip vevoya telif atim iki sallama kanıt sunim onun kazancı bana yatsın?

Her şey aynı bir şey değişmedi sadece uyarı, telif, eşleşen alınca belirli bir süre itiraz hakkınız var ki bu süreçte adsense hesabındaki para bloke ediliyor. Kim haklı ise "itiraz ederseniz" sonuçlanıp tüm kazançlar o kişinin hesabına gidiyor.

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

Atması önemli değil açılan hak talebinin sonuçlanması gerekiyor.

Hocam dediğiniz şekilde olsa da yine bir farkı olmaz ki ? sonuçta spam kanalın kanıtını nasıl sunacaksın ? her iki taraftan da bize birşey kalmıyor

Hocam dediğiniz şekilde olsa da yine bir farkı olmaz ki ? sonuçta spam kanalın kanıtını nasıl sunacaksın ? her iki taraftan da bize birşey kalmıyor

Bildirim gelecek normal eşleşen gibi. En azından o adımda kanalı silip yeniden oluşturabilirsiniz.

Ki bu beklenen bir şeydi. Yapacak bir şeyimiz yok. Sadece ne olduğunu bilicez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri