Game Of Thrones - Bir efsanenin bitişi

SetoKaiba

Kayıtlı Üye
SPOİLER YOKTUR RAHATLIKLA OKUYUN :)

Merhaba arkadaşlar.Konudan da anlaşılacağı üzere severek izlediğim dizi final yaptı.Yaptı yapmasına ama nasıl yaptı... Onca sene severek takip et sürekli yeni sezon gelecek diye bekle ve sonuç...Spoiler vermeden herkes kendi fikrini söylerse sevinirim.Hayal kırıklığına uğrayan bir ben miyim yoksa :)

Bende izleyecemde bi açılsa site 50 tane reklam koyuyorlar. adblock olmasına ragmen bu arada umarım b*ktan bir son bizi beklemiyordur.

Ben hüsrana ugradım beklediğim ama beklemediğim bir sondu çok cabuk adam harcıyorlar bune ... Ben bile daha iyi son hazırlardım.

Sızdırılmaması için 3 farklı final çekeceğiz dediler. Aylardır ortada dolaşan içeriden sızdığı söylenen yazı bire bir tuttu... En ufak hata olmadan, para uğruna - kitabı da satabilmek uğruna göz göre göre içine edilmiş bir yapıt izledik.

Allah belalarını versin ne diyim. En azından önceki bölümleri yine izlerim diyordum final bölümünü izlemem bile birdaha. Çok kötü olmuş yav. Sen tut 8 senedir takip et sonra böyle bitişini izle. Hiç yakışmadı hiç.

çok kötü bir final sezonduydu.

Zaten dizi kitaptan ayrılmaya başladığından beri ciddi bir kalite düşüşü var. 6. sezonun başlamasıyla çöküşte başladı resmen.

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Ulan lekesizlerin başında ki uyduruk komutan koskoca Targeryan varisini özgür bırakamayız diyor. Adam tahtın gerçek varisi zaten size noluyor. Resmen saçmaladı dizi.
Jon zaten adam gibi adam tüm diyar biliyor üstüne Targeryan'ın gerçek varisi olduğu da ortaya çıkmışken tüm haneler ağırlığını koyup Jon'u kral olarak kabul ediyoruz. Serbest bırakmazsanız sizi yaşatmayız diyip Jon'u kral yapacaklardı.

Jon'un diriliş amacı meğerse özgür halk ile birlikte yaşamakmış.

Dizi geçtiğimiz sezonlarda temeli atılan bir çok efsane konuyu batırıp içine etti.

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Üstüne sürekli yapılan çekim hataları ve sızdırılar senaryonların doğru çıkması da diziyi dibe sürükledi.

Kısaca diyoruz ki Efsane olarak başladı kestane olarak son buldu.

Hangi kanalda oynuyor bu geym of trons bi ben izlemedim 1 bölümünü bile ama siz anlatnca izleyesm geldi çok güzel bir dizi galiba Türk dizisi mi hocam

berbat bir sezon oldu. tarihin en iyi dizisi olarak görüyordum ancak bu sezondan sonra bu yerini kaybetti benim için.

Arkadaşlar sizleri imdb ye girip final sezonuna 1 puan vermeye davet ediyorum.

Spoiller
Spoliyler
Spoliler

Khalisi demir tahta doğru yürürken yerde kar var ama kadının ayak izleri yok hiçbirinin ayak izi yok. Beyaz halı sermişler zemine çok belli birçok çekim hatası var. Bence ucuza kaçıp flas tv ile anlaşmılar onlar çekmiş.

ulan millet 8 senedir izliyor ben bu sene başladım 2 haftada bitirdim lanet olsun final çok koydu be :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri