GameofThorones Ejderhalarin Maliyeti?

jeaner

Kayıtlı Üye
Yapimci firma sürekli ejderhalarin maliyetinden bahsediyor. Bu maliyet nereden kaynaklaniyor aklimda deli sorular. Alt tarafi bizim greescreen'in gelismis versiyonlarini kullanmiyormu bunlar maliyet nereden acaba? Ejderhalari koyunla ineklemi besliyorlar :)

Hazır konuyu bulmuşum 4.bölüm linki olan yakışıklı biri varmıdır :D Ellerinden öperim

Kaç para ulannn bir ejderryeaaa!?!?!! :D Herifler Jon ile Ghostu veda ettirmedi yan yana getirmek çok para tutar diye, bir de üstüne böyle daha duygusal oldu diyebildi. Pintilik tahtı oldu dizinin adı. Sızdırdıyorlar, değiştiriyorlar senaryoyu sonra yine sızıyor arap saçına döndü iyice...

Yapimci firma sürekli ejderhalarin maliyetinden bahsediyor. Bu maliyet nereden kaynaklaniyor aklimda deli sorular. Alt tarafi bizim greescreen'in gelismis versiyonlarini kullanmiyormu bunlar maliyet nereden acaba? Ejderhalari koyunla ineklemi besliyorlar :)

Olayı ne kadar da basite indirgemişsiniz.
ABD'de birkaç diziye efektler hazırlayan Andrew Kramer'in California'da malikhanede yaşadığını ve en az Hollywood oyuncuları kadar itibar sahibi olduğunu belirtirsem sanırım bu işlerin o kadar da basit olmadığını anlayabiliriz. :)

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

Hazır konuyu bulmuşum 4.bölüm linki olan yakışıklı biri varmıdır :D Ellerinden öperim
Google birçok siteyi aramalardan çıkardığı için bulamayabilirsiniz.
Yandex'ten aramayı deneyin.

Olayı ne kadar da basite indirgemişsiniz.
ABD'de birkaç diziye efektler hazırlayan Andrew Kramer'in California'da malikhanede yaşadığını ve en az Hollywood oyuncuları kadar itibar sahibi olduğunu belirtirsem sanırım bu işlerin o kadar da basit olmadığını anlayabiliriz. :)

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

Google birçok siteyi aramalardan çıkardığı için bulamayabilirsiniz.
Yandex'ten aramayı deneyin.

Bugün ilk yandexten aradım hocam orda yoktu onu farkettim sonra googleden aradım ordada yoktu 2 saat önce farkettim zaten onuda bi film izletmediler :D

SPOİLER İÇERİR

Devasa bir castla çalışıyorlar.100’lerce insan, devasa mekanlarla böyle sahneler çekmek cgi için maliyetli olabilir.Bölüm başı maliyetin 15.000.000 dolar olduğu yazıyordu.

Ben ejderha sahnelerini çok iyi buluyordum, khaleesinin ejderhası öldükten sonra hiç şeyinde olmayıp jon snowla sevişmesi canımı sıktı.2 ejderhasının da ölümüne fram üzülmedi.Dizideki en büyük hayal kırıklığım karakterin çok basit öldürülmesi 7 sezon karakterleri büyük bir umutla geliştirip saçma sapan bir şekilde öldürdüler.Dizinin sanat ekibş yine mükemmel, harikulade bir emek var ama senaryo çok aceleye gelmiş gibi.

kış kalesine hava atarak girmenin bi bedeli olur illaki :)

Son düzenleme:
Konuyla bir ilgi yok ama arkadaşın demek istediği galiba dizide o kadar efekt kullanılıyor neden sadece ejderhalar dert ediliyor?
Elbette efekt zor iştir ve maliyetli olabilir ama neden sadece ejderhalar?

adamların her bir bölümü bizimkilerin yapamayacağı kalitede filmler gibi. ayrıca ejderha sahneleri için her şeyi yeniden tasarlıyorlar muhtemelen. onların perspektifiyle bakabilmek için çevre yeniden tasarlanıyor,detaylar vs. yazarken daraldım. büyük emek ve para var işin içinde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri