Gameplay kanalı için hangi partner şirketi?

Bilmiyorum hocam araştırma yapman lazım :)

%40 mış komisyon :P

Şartlardan bazıları:
-Kanalınızın kalitesine göre günlük en az 1000-5000 arasında görüntülemeye sahip olması gerekmektedir.
-Kanalınızda en az 30 video bulunmalıdır.
-Kanalınız en az 1000+ Aboneye sahip olmalıdır.

bu da konu: http://www.ytpara.com/machinima/23603-machinima-hakkinda-bilinenler-ve-partnerlik-sartlari.html

bitek video sayısı tutuyor ben zaten demiştim olmaz diye neyse sizce Music Nations mı yoksa Maker Studios mu?(benim için önemli olan kazanç :D )

biliyorum iyi olduklarını zaten machinima yı bilmiyen yoktur herhalde ama asıl soru benim gibi küçük bi kanalı kabul ederler mi????:confused: ve sizce Maker Studios'un davetyiyesini reddetmelimiyim?

Tam tersi maker zor kabul eder machinima çok kolay , maker ihtar geldi diye atmaz paran her zaman 1 inde ödenir,10 numara partnerdir. Machinima 300 izlenmeli kanalı bağlamıştım daha önce

Son düzenleme:
Tam tersi maker zor kabul eder machinima çok kolay , maker ihtar geldi diye atmaz paran her zaman 1 inde ödenir,10 numara partnerdir. Machinima 30 izlenmeli kanalı bağlamıştım daha önce

ben form dolduruyorumda banka sözleşmesi gibi sözleşmeler cıkartıyo karsıma doldurmalımıyım tırstım bi an :D

Maker Studio iyidir 2 telifde olsa atmaz kanalını paranı da ne olursa olsun öder ancak kabul ettirmesi zordur.

hocam ben sadece başvurduğum 2 şirket arasından en az kömisyon alanına bakarak karar kıldım çünkü kanal daha küçük o yüzden zaten çok bi kazanç olmaz bare gelcek ödemenin çoğuda komisyonla gitmesin diye music nations da karar kıldım ama tabii başka önerilere de açığım

Music nation boş kanalları bile kabul eden dolandırıcının önde gideni bir şirketken, maker studios ile ikisi arasında musicnation'ı seçmen büyük skandal olur herhalde

Tam tersi maker zor kabul eder machinima çok kolay , maker ihtar geldi diye atmaz paran her zaman 1 inde ödenir,10 numara partnerdir. Machinima 300 izlenmeli kanalı bağlamıştım daha önce

"maker zor kabul eder" evt öyle oldu ama artık kabul etme sırası bende çünkü dashboard da davityiyeleri duruyor :D ve galiba başı yanlış hem maker zor kabul eder diyonuz sonra "maker ihtar gelince atmaz paran her zaman 1 inde ödenir,10 numara partnerdir."diyip sonra bi anda "Machinima 300 izlenmeli kanalı bağlamıştım daha önce" demişsiniz anlamadım gitti hocam :confused:

"maker zor kabul eder" evt öyle oldu ama artık kabul etme sırası bende çünkü dashboard da davityiyeleri duruyor :D ve galiba başı yanlış hem maker zor kabul eder diyonuz sonra "maker ihtar gelince atmaz paran her zaman 1 inde ödenir,10 numara partnerdir."diyip sonra bi anda "Machinima 300 izlenmeli kanalı bağlamıştım daha önce" demişsiniz anlamadım gitti hocam :confused:

Bi yanlışlık yok, telif ihtarı yemiş kanalım ileaylarca ödeme aldım, machinima çok kolay kabul ediyor toplamda 300 izlenmesi olan kanalım bağlı duruyor gameplay kanalı o da, neresini anlamadın?

Bi yanlışlık yok, telif ihtarı yemiş kanalım ileaylarca ödeme aldım, machinima çok kolay kabul ediyor toplamda 300 izlenmesi olan kanalım bağlı duruyor gameplay kanalı o da, neresini anlamadın?

tmm hocam şimdi oturdu biraz uykusuzumda k.b.

Ya arkadaşlar zoomin.games var. Zoomin zaten oyun için bir partner. Neden boş boş partnerlere %40 veriyorsunuz. Rpm para vermiyorum dese ne yapacaksın sanki veya machimania. Neden onlara güven duyuyorsunuz ? %40 komisyonu var diye mi. Gir zoomin'e en iyisi. %20 kesinti. Kanalı da çok çabuk ön plana çıkartabiliyor zaten. Heyecan aramaya gerek yok.

Benim fikrim budur. Gidip tanımadığın etmediğin partnerlere %40 kaptırma heveslisi isen sen bilirsin.

Ya arkadaşlar zoomin.games var. Zoomin zaten oyun için bir partner. Neden boş boş partnerlere %40 veriyorsunuz. Rpm para vermiyorum dese ne yapacaksın sanki veya machimania. Neden onlara güven duyuyorsunuz ? %40 komisyonu var diye mi. Gir zoomin'e en iyisi. %20 kesinti. Kanalı da çok çabuk ön plana çıkartabiliyor zaten. Heyecan aramaya gerek yok.

Benim fikrim budur. Gidip tanımadığın etmediğin partnerlere %40 kaptırma heveslisi isen sen bilirsin.

Boş boş partner dedi ya işte buna gülünür.Forumda arat bakalım zoomin kaç kişinin parasına bloke koymuş, maker şu ana kadar hiç kimsenin parasına bloke koymuş mu?

Boş boş partner dedi ya işte buna gülünür.Forumda arat bakalım zoomin kaç kişinin parasına bloke koymuş, maker şu ana kadar hiç kimsenin parasına bloke koymuş mu?

Özgün diyoruz hocam özgün. Rpm ye giren adam spam yapmak için mi giriyor ? Ya da kaç kişi rpm çalışıyor. Girin rpm de spam yapın sonuç ne olacak acep.

Zoomin bloke koyuyormuş. Var mıymış özgün kanalına bloke konan ?

Ben 7 aydır para alıyorum. 6 aydan uzun süre para alan 5-6 arkadaşım var. Aksine hiç biri özgün bile değil.

Youtube kanalım artık Maker Studios 3 partnerlik şirketiyle çalışmaktadır , vatana millete hayırlı uğurlu olsun , ilk defa youtube da para kazanmaya yönelik bir adım attım , şuana kadar yardım eden ve destek olan herkese çok teşekkürler !! :) peki bu networkün kendi dashboard u varmı?

Özgün diyoruz hocam özgün. Rpm ye giren adam spam yapmak için mi giriyor ? Ya da kaç kişi rpm çalışıyor. Girin rpm de spam yapın sonuç ne olacak acep.

Zoomin bloke koyuyormuş. Var mıymış özgün kanalına bloke konan ?

Niye kabul ediyor o zaman spam kanalı? Ben kaç tane çizgi film kanalı soktum örneğin zoomin'e niye kabul ediyor madem parayı ödemeyecekse?

Rpm'den aylarca çizgi film ile ödeme almışlığım da var çoğu zaman 3 haneydi.Telif yedi kanal kanal yine atılmadı ödeme almaya devam ettim.Bol keseden atmak kolay, kaç tane kanalın var rpm'de de bu kadar netsin?

Niye kabul ediyor o zaman spam kanalı? Ben kaç tane çizgi film kanalı soktum örneğin zoomin'e niye kabul ediyor madem parayı ödemeyecekse?

Rpm'den aylarca çizgi film ile ödeme almışlığım da var çoğu zaman 3 haneydi.Telif yedi kanal kanal yine atılmadı ödeme almaya devam ettim.Bol keseden atmak kolay, kaç tane kanalın var rpm'de de bu kadar netsin?

Tamam hocam sok adamı özgün kanalla rpm ye. Versin %40'ı. Çok iyi gerçekten.

Özgün kanallardan konuşuyoruz daha bloke lafı ediyorsunuz.

Normal videolarla giriyorsunuz zoomin'e girdikten sonra daya spamı sonra bloke. Neyse ben bu konuda tartışmak istemiyorum. Ben 3-4 tane özgün olmayan kanalla ödemelerimi alıyorum. Life'den zoomin'den quiz'den. Asla ve asla bloke korkusuyla gidip paramın yarısını kaptırmam bir partner şirketine.

Telif dediğin nedir ki ? Telifle bloke mi oluyor. Bende telif yedim ödendi. Nasıl bir telif yediğin önemli. Bazen tek telife kanal gümler bazen 3 telife. Bazen telif yiyorsun bilmem bir şeyler oluyor para kazanma gidiyor adsense bile parayı engelliyor. Her telif her kapanma aynı şey mi. Hepsini nasıl aynı kefeye koyuyorsun ?

Özgün kanalın varsa ve bloke yediysen sende gel salla zoomin hakkında yoksa özgün çalışacak adamlara bloke yersin dersen o doğru olmaz.

Anlaşılan canın yanmış burada her içerikten adama zoomin i yerin dibine sokturuyorsun.

Tamam hocam sok adamı özgün kanalla rpm ye. Versin %40'ı. Çok iyi gerçekten.

Özgün kanallardan konuşuyoruz daha bloke lafı ediyorsunuz.

Normal videolarla giriyorsunuz zoomin'e girdikten sonra daya spamı sonra bloke. Neyse ben bu konuda tartışmak istemiyorum. Ben 3-4 tane özgün olmayan kanalla ödemelerimi alıyorum. Life'den zoomin'den quiz'den. Asla ve asla bloke korkusuyla gidip paramın yarısını kaptırmam bir partner şirketine.

Telif dediğin nedir ki ? Telifle bloke mi oluyor. Bende telif yedim ödendi. Nasıl bir telif yediğin önemli. Bazen tek telife kanal gümler bazen 3 telife. Bazen telif yiyorsun bilmem bir şeyler oluyor para kazanma gidiyor adsense bile parayı engelliyor. Her telif her kapanma aynı şey mi. Hepsini nasıl aynı kefeye koyuyorsun ?

Özgün kanalın varsa ve bloke yediysen sende gel salla zoomin hakkında yoksa özgün çalışacak adamlara bloke yersin dersen o doğru olmaz.

Anlaşılan canın yanmış burada her içerikten adama zoomin i yerin dibine sokturuyorsun.

Birincisi %30 komisyon alıyorlar 2014 şubattan beri bu böyle, Ben bildiğin pepeyle kanal soktum bu zoomine başka bişey söylemeye gerek yok sanırım.

Zoomin bi kaç kanal var boş duruyor, canım falan yanmadı merak etme, böylelerine yatırım yapmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri