Gameplay Kanalı Olduğu İçin mecbur Kabul Ettim

jamut

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar Henüz Yeni Açtığım Gameplay Kanalıma Attıgım Tüm videolar Ümlem İşareti almaktaydı.. Olaya sinir oldum ve öünüme gelen bütün partner şirketlerine baş vuru yaptım..
Kabul eden ne yazık ki Awesomeness oldu
Dolar işareti hemen yansın ve çalışmamız boşa gitmesin diye kabul ettim
Bu kanalımızdaki videolar Kendi videolarımız olacağı için ödeme alamama Gibi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağımı zannediyorum....
forumda Awesomeness'e bağlı Partner Oyun kanalı olan varmı ?

Evet arkadaşlar Henüz Yeni Açtığım Gameplay Kanalıma Attıgım Tüm videolar Ümlem İşareti almaktaydı.. Olaya sinir oldum ve öünüme gelen bütün partner şirketlerine baş vuru yaptım..
Kabul eden ne yazık ki Awesomeness Dolar işareti hemen yansın ve çalışmamız boşa gitmesin diye idare eder bence bir kanalım gitti ama ne yapalım. Bu kanalımızdaki videolar Kendi videolarımız olacağı için ödeme alamama Gibi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağımı zannediyorum.... forumda Awesomeness'e bağlı Partner Oyun kanalı olan varmı ?

hocam yanlış anlamayında çok yanlış yapmışsınız oyun kanalınızın $ yakmayıp aweye girmeseydiniz daha iyidi çünkü çıkması bir dert o partnerden yapışıyorlar bırakmıyorlar.Bence yazık etmişsiniz kanala.

hocam yanlış anlamayında çok yanlış yapmışsınız oyun kanalınızın $ yakmayıp aweye girmeseydiniz daha iyidi çünkü çıkması bir dert o partnerden yapışıyorlar bırakmıyorlar.Bence yazık etmişsiniz kanala.

Anliyorum Dostum Yanlız awe Ufak bir şirket değil ki.. ayrıca Şimdiye kadar son ay hariç ödemelerde sıkıntı çıkartmadılar son ödemede bir kanalımda 1 telifle maruz kaldım o yüzden ödemede sıkıntı oldu. ama Oyun kanalım zaten yeni İçince fazla video yok İlerde olumlu olup olmadığını görecem.

Kardeşim, bana başvuru yapmış isen kanal linkini mail atabilirmisin ?

çün ki ben kategorilerimi standart yaptım ve içlerinde oyunda var yani kabul etmeme şansım yok. eğer başka ağa geçmiş iseniz ve bizede başvurmuş iseniz ya incelemededir yada bizim onayımızı bekliyordur. Sonuç olarak onay alacaktır. ama yt red edecektir başka ağdasınız diye. Kanal ismini verebilir iseniz bu durumun önün egeçebiliriz. Bize başvurmuş iseniz.

hocam kendi videolarınızı çekiyorsanız neden ünlemden rahatsız oldunuzki ? madem kendi videolarınız, ticari kullanım haklarınızı ispatlayabilirdiniz youtube'a

Anliyorum Dostum Yanlız awe Ufak bir şirket değil ki.. ayrıca Şimdiye kadar son ay hariç ödemelerde sıkıntı çıkartmadılar son ödemede bir kanalımda 1 telifle maruz kaldım o yüzden ödemede sıkıntı oldu. ama Oyun kanalım zaten yeni İçince fazla video yok İlerde olumlu olup olmadığını görecem.

senin açtığın konuyla bu adama verdigin cevap arasında acayip bir fark var amaç ne bu konuda ? Hem kendin soruosun hem kendin cevaplıyorsun.

hocam kendi videolarınızı çekiyorsanız neden ünlemden rahatsız oldunuzki ? madem kendi videolarınız, ticari kullanım haklarınızı ispatlayabilirdiniz youtube'a

Aynen [MENTION=5422]Sertan[/MENTION] 'ın dediğine katılıyorum ben özgün içerikle bile para kazanılmayacaksa diyecek bir şey kalmamıştır yani

Adamın özgün oyun kanalı var ünlemle ugraşıyor :D O değil birde aweye giriyor maalesef kabul eden yalnı awe diyor sonra aweye geçmekle iyi yapmamışsın diyen adama awe büyük bir şirket diyor.Anlamamk mümkün değil doğrusu :D Herneyse madem kendi çektiğin oyun kanalın vardı keşke machinimaya girseydin.Benim çekeceğim oyun olsa 1 dk durmam :D

Adamın özgün oyun kanalı var ünlemle ugraşıyor :D O değil birde aweye giriyor maalesef kabul eden yalnı awe diyor sonra aweye geçmekle iyi yapmamışsın diyen adama awe büyük bir şirket diyor.Anlamamk mümkün değil doğrusu :D Herneyse madem kendi çektiğin oyun kanalın vardı keşke machinimaya girseydin.Benim çekeceğim oyun olsa 1 dk durmam :D

Dostum Kanalımın İçeriği az ve Yeni Olduğu için öyle dedim awe en azından fena Değil bazında söyledim. machinimaya başvuru yapsam Çok kabul ederlerdi demi.. Olaya herşeye komik tarafıyla bakma bence burası facebook değil. efendi bir şekilde konuya cevap yazacaksan yaz. açık arayıp kelime cambazlığı yapiyormuş gibi Riya yapma..

Awesomeness bu ay ödemeleri yine yapsın 'I Love Awesomeness' konularını yine görürüz bu forumda. Oyun kanalın varsa keşke biraz bekleyip machinima'ya girseydin

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek :)

Hakkımı Ispat edemedim kardeşim Adamlara Ne yazsak Boş.. ünlem işareti yemiş Videonuz varsa siz hallede biliyorsanız çözümü sizdeyse ben şimdi kanalımı sileim yenisini açarım.. adsense ile kazanç elde ederim daha iyi olur benim için..

---------- Mesaj saat 19:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:01 civarında gönderildi. ----------

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek :)

Hayırlısı :)

Dostum Kanalımın İçeriği az ve Yeni Olduğu için öyle dedim awe en azından fena Değil bazında söyledim. machinimaya başvuru yapsam Çok kabul ederlerdi demi.. Olaya herşeye komik tarafıyla bakma bence burası facebook değil. efendi bir şekilde konuya cevap yazacaksan yaz. açık arayıp kelime cambazlığı yapiyormuş gibi Riya yapma..

açık ortada niye arayayım çokta önemli değil : ) burası facebook değil evet konusmalarına dikkat et işine bak kolay gelsin .

açık ortada niye arayayım çokta önemli değil : ) burası facebook değil evet konusmalarına dikkat et işine bak kolay gelsin .

İşine Bak Mümkünse konularıma cevap yazmak zorunda değilsin. Boş boş konuşma.

Neden machinima hocam? benimde oyun kanalım varda. araştırdım adamlar %40 kesinti yapıyormuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri