Gameplay kanalım özgün ve iyi olmasına rağmen hit almıyor

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
İlk videosunu 10 eylül itibari ile attığım gameplay kanalımda şu an 71 adet kendim çektiğim,kendim montajladığım ve tamamen kendim uğraştığım kanalda 26 abonem var.Acaba neden bu kadar az talep görüyorum.Bu talebi arttırmak için ne gibi reklamlar yapabilirim ? Gelen abonelerin hepsi videolarımı beğendi.1 tane dislike bile yok.Fakat bir şeyler olmuyor gibi.Şimdi kanalı buraya koyarsam reklam olarak adlandırılacağından koymak istemiyorum.Bana önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?
Bu arada yapmış olduğum seriler:
Surgeon Simulator 2013
Mafia 2
Warband
Minecraft Hexxit mod
Ve özel tepkiler videolarım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hocam hit gelmemesi çok doğal çünkü popüler aranılan oyunlar değil bildiğim kadarıyla mesala gta5 çekip koysan organik olarak kullanıcı gelirdi ama böyle oyunlar koyuyorsan kendin tanıtman lazım kanalını;
Burak Oyunda - YouTube bu arkadaş'a bir ulaşın derim bu arkadaşların kurduğu bir forum var oyun kanallarıyla alakalı orda tanıt sonra bu arkaşla konuşup sağ tarafa seninde kanalını eklemesini sağlayabilirsin

Gameplay videoları için en iyi hit kaynağı forumlardır.

hocam hit gelmemesi çok doğal çünkü popüler aranılan oyunlar değil bildiğim kadarıyla mesala gta5 çekip koysan organik olarak kullanıcı gelirdi ama böyle oyunlar koyuyorsan kendin tanıtman lazım kanalını;
Burak Oyunda - YouTube bu arkadaş'a bir ulaşın derim bu arkadaşların kurduğu bir forum var oyun kanallarıyla alakalı orda tanıt sonra bu arkaşla konuşup sağ tarafa seninde kanalını eklemesini sağlayabilirsin

Üstad o oadamlara ulaşmak çok zor yani imkansız gibi bir şey.Kurdukları foruma da üyeyim ama tanıtıım için 100 mesaj gibi bir sınırları var malesef.

Gameplay videoları için en iyi hit kaynağı forumlardır.

Hocam mesela hangi forumlar yani önerebileceğiniz forumlar var mı ? Bir çok forum araştırdım ama anca bir kaçı tanıtım adı altında izin veriyor böyle reklamlara.Ne yapmam lazım bildiğiniz forumlar var mı ?

Tanıtım olarak düşünme. Şuan birçok forumun oyun ile ilgili kategorisi var. Girip kanalın tanıtımı ile ilgili değil oyunlar ile ilgili konular aç. Mafia 2 game play günlüğüm gibi mesela. Bütün videolarını da o konuya at.

Tanıtım olarak düşünme. Şuan birçok forumun oyun ile ilgili kategorisi var. Girip kanalın tanıtımı ile ilgili değil oyunlar ile ilgili konular aç. Mafia 2 game play günlüğüm gibi mesela. Bütün videolarını da o konuya at.

Evet hocam çok güzel fikir bunu yapacağım.Çok çok teşekkürler.Başka önerisi olan ?

Arkadaşlar başka öneriniz var mı ? Forumlarda reklama başladım fakat pek hit gelmiyor :S

Arkadaşlar başka öneriniz var mı ? Forumlarda reklama başladım fakat pek hit gelmiyor :S

Bütün videolar sana ait ise hocam, Git bütün forumlarda tanıtımını yap,

Kullandığın video edit programı ile ilgili forumlara git böyle böyle montaj yaptım nasıl daha iyi hale getirebilirm. insanların konuya yorum yapmasını sağlaman lazım yoksa arada kaynar gider.

Populer trend videolara yorum at, böylece ilgili kullanıcıları çekebilirsin.
Senin videolarına yorum yapmasını rica et. Hile videoları ekle.

İlgili FB veya diğer SM sayflarında paylaşılmasını rica et sahiplerinden

Üstad birde şu var dediğin şu trend videolara yorum atma işi çok mantıklı fakat bir yorum atıyorum top comment oluyor bir kaç saat e kalmadan geri aşağı iniyor bunun daha uzun süre kalma şansı yok mu acaba ? Daha fazla nasıl uzatabiliriz ? Ya da bu konuyla ilgili başka bir konu mu açmalıyım ?

edit:Benden sonra çıkan yorumun ratingi benden düşük olmasına rağmen benim yorumum aşağı iniyor :S

Üstad birde şu var dediğin şu trend videolara yorum atma işi çok mantıklı fakat bir yorum atıyorum top comment oluyor bir kaç saat e kalmadan geri aşağı iniyor bunun daha uzun süre kalma şansı yok mu acaba ? Daha fazla nasıl uzatabiliriz ? Ya da bu konuyla ilgili başka bir konu mu açmalıyım ?

Elinikn altında epey bir YT hesabı + Proxy olması lazım top comment kısmında tutabilmek için. Manipülasyon edebilmen için :)

User ID ve video link ve yorumunu PM ile atarsan istersen denerim senin için.
20-30 tane oy göndermeyi deneyebilirim.
İstersen bir videonu yeni bir kanala yükle yeni bir hesap ile birlikte öyle gönder bilgileri böylesi daha güvenli olur. Tabi isistersen

Senin kendi sektörün ile ilgili bir video bulup ona göndermen lazım, Geri gelen kişilerden max verimi alabilmek için. herhangi bir video olursa aman aman bir geri dönüş olmaz.

Elinikn altında epey bir YT hesabı + Proxy olması lazım top comment kısmında tutabilmek için. Manipülasyon edebilmen için :)

User ID ve video link ve yorumunu PM ile atarsan istersen denerim senin için.
20-30 tane oy göndermeyi deneyebilirim.
İstersen bir videonu yeni bir kanala yükle yeni bir hesap ile birlikte öyle gönder bilgileri böylesi daha güvenli olur. Tabi isistersen

Senin kendi sektörün ile ilgili bir video bulup ona göndermen lazım, Geri gelen kişilerden max verimi alabilmek için. herhangi bir video olursa aman aman bir geri dönüş olmaz.

Hocam elimde yt hesapları vardı eskiden yt den reklam kazanmayı bırakmadan önce ana baba dayı teyze kimden bulduysam açmıştım.Fakat proxy i değiştirmeden de oy veriyor ? Yani verilen oylarla yükseliyor.Acaba aynı ip den verildiği için mi çabuk düşüyor yorum ? Yani denedim ben bu yöntemi.Proxy i nereden bulabilirim ve proxy değiştirerek atarsak daha mı uzun süre kalır video yukarda ?

Teşekkürler hocam herhalde diğer adamlarında böyle grupları vardır oralardan da paylaşım yapabilirim.Çok teşekkürler öneriniz için.

bana attığım gün 400 view geldi gta 5 ama 10 disleka da beraberinde çok ufak yaşlılar paylaştım anında 8 disleka gelmiş tabi sıkıntı değildi benim için, bir tane arkadaşınızıda üye yaptırın foruma up lasın o sohbet havasında geçsin yukarı doğru çıkıyor video yoksa aşalarda kalır kimse görmez, siz spam gibi uplatırsanız yorumda oda ban sebebi grupta dediğim öneri şeklinde yapın.

Çok teşekkürler hocam sağolun bunu da deneyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri