Gameplay video kanalı "Hertürlü oynanır :D"

• Kullanıcı tokmakyus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Şu eski oyunları oynama mantığını anlayamıyorum.Vice-city videosu izleyecek topu topu kaç kişi vardır? Yeni kanallarda en güncel oyunların oynanması gerekir diye düşünüyorum.Baktınız 50-100 k aboneniz oldu tamam o zaman oynayın ama şuanda aboneye ihtiyacınız varken bu tarz oyunlarla başlamanız baştan aşağıya yanlış.

ses yokki videoda hocam !!!!
edit şimdi geldi bakıyom :D
EDİT ... hocam sana zorla video çektiriyorlarmış gibi bir halin var .ilk önce oyun oynamayı sevmen gerek sen video çekmek için oynuyormusun gibi gözüküyor.
ayrıca her yerde her zaman küfür iyi değil ki sen videonda çoook abartmışsın küfür olayını ...

yani küfretmendeki amaç belli değil güldürmek için mizahın mı böyle birşey anlaşılmıyor ve itici geliyor..
benden bu kadar kolay gele...

Son düzenleme:
Şu eski oyunları oynama mantığını anlayamıyorum.Vice-city videosu izleyecek topu topu kaç kişi vardır? Yeni kanallarda en güncel oyunların oynanması gerekir diye düşünüyorum.Baktınız 50-100 k aboneniz oldu tamam o zaman oynayın ama şuanda aboneye ihtiyacınız varken bu tarz oyunlarla başlamanız baştan aşağıya yanlış.

Kesinlikle katılıyorum. Şuan için güncel ve rekabeti düşük oyunları da tercih etmeniz kitlenizi geliştirmeniz de yardımcı olacaktır.

Kanalın yeniyse, 1 aydan geç çıkmış oyunları oynama. Başta güncele oynayacaksın, abone oldukça böyle şeylere kasarsın.

her cümlen küfür . sadece küfür etmek için konuşuyorsun beğenmedim.

video küfür içerir değil küfür video içerir olacaktı.

nedir bu bizim milletteki küfür alışkanlığı :mad:

Gameplay listem böyleydi ama yorumlara göre şekillendircem herkes eyv.
-Wanted - Weapons of Fate
-Ninja Blade
-Deadpool
-Assassin's Creed Liberation HD
-Assassin's Creed Black Flag
-Crysis 3
-Hitman Absolution
-GTA San Andreas
-OUTLAST
-SLENDER

Begenmedim, her 3 cumleden 2 si kufur. Komik yada ilgi cekici videolar cekebilmek icin kufretmek zorunda degilsin.

Hocam sana bir tavsiye tom ve jerry flash oyunlarını falan çek, aşırı izlenim alıyor. Hiç konuşmana falan yok, kendine ait olursa telif falan da gelmez kafan rahat işine bakarsın.

Diğer arkadaşlarda yazmış.Bu tip eski oyunlar anca çok sağlam abonen varken oynucanki izlensin.Hatta sağlam abonen varken yeni oyunlardan daha çok izleniyor :) ama yeni açılan kanallarda mutlaka en güncel oyunları oynamak gerekir.Gta 5 in ekmeğini yiyen çok oldu mesela.Çıktığı gibi gta 5 videosu için kanal açıp video atanlar parayı götüryor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri