soru net arkadaşlar
hangisi ve neden o ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense e baglasan?
soru net arkadaşlarhangisi ve neden o ?
Freedom'u öneririm![]()
adsense reklamlara tıklanmaya, partner izlenmeye göre para veriyomuş dedilerdi?
dogrudur,olabilir yani bilemiyorum.fakat partnerlerdede ödeme sıkıntısı var.şuan sorunsuz ödeme yapan 2-3 yer kaldı.büyük ihtimalle onlarında digerlerine benzemesi fazla sürmez.adsense de en azından para alacagınız ve ne zaman alacagınız kesin![]()
Hocam hangi partneri önerirsiniz sıfır bir kanalla partneri de denemek istiyorum ama o kadar olumsuz yorum var ki ne yapacağımı şaşırdım![]()
Hocam hangi partneri önerirsiniz sıfır bir kanalla partneri de denemek istiyorum ama o kadar olumsuz yorum var ki ne yapacağımı şaşırdım![]()
O nasıl nickbu arada kesinlikle Machinima.
Gelin bizimle Freedom partnerliğine hocam
hocam şuan dogru dürüst ödeme yapan zaten 3 yer var;life,quiz,freedom.en çok hangisi aklına yatıyorsa ona bagla![]()
adsense reklamlara tıklanmaya, partner izlenmeye göre para veriyomuş dedilerdi?
kimse bu networkü bilmiyor bir çok kişinin işine yarayabilir
ChannelFrederator
kimse bu networkü bilmiyor bir çok kişinin işine yarayabilir
ChannelFrederator
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.