Gamer kanalı açacagım aklımdaki sorular

• Kullanıcı bLueworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
1 aylık bir gameplay kanalım var.
164 abonem oldu günlük 50 cent kazandırıyor.

Çalışma şeklim şöyle.
Online oyunların Gameplayleri ile çalışıyorum.Kulaklık yada mikrofonum yok. Çünkü videolarımda ben çıkmıyorum..Sebebi ise ingilizcem yok.

Haftada kategorimdeki oyuna ait 3 adet gameplay atıyorum..Tabi bunlar epic gameplaylar olcak.

Her 10 günde bir oyundaki maçlarda geçen bug,şans faktörü,çarpışma,düşme,7 vs 1 kalıp maç çevirme yani enteresan ilginç ve komik kısımları toplayıp editliyorum. Müzik falan ekliyorum işte. Bu tarz videolar Gameplaye göre çok tutuluyor.

Kayıt programı olarak overwolf Editleme için adobe premier kullanıyorum.Gameplay videoları kayıttan sonra direk atıyorum.Yaklaşık 600 mb falan oluyor,fiber 50mb ile 15 dakikada upload ediyorum.

kanal tuttu gibi günlük 8-10 abone geliyor.

Son düzenleme:

Çalışma şeklim şöyle.
Online oyunların Gameplayleri ile çalışıyorum.Kulaklık yada mikrofonum yok. Çünkü videolarımda ben çıkmıyorum..Sebebi ise ingilizcem yok.

Haftada kategorimdeki oyuna ait 3 adet gameplay atıyorum..Tabi bunlar epic gameplaylar olcak.

Her 10 günde bir oyundaki maçlarda geçen bug,şans faktörü,çarpışma,düşme,7 vs 1 kalıp maç çevirme yani enteresan ilginç ve komik kısımları toplayıp editliyorum. Müzik falan ekliyorum işte. Bu tarz videolar Gameplaye göre çok tutuluyor.

Kayıt programı olarak overwolf Editleme için adobe premier kullanıyorum.Gameplay videoları kayıttan sonra direk atıyorum.Yaklaşık 600 mb falan oluyor,fiber 50mb ile 15 dakikada upload ediyorum.

clash of clans tarzı bir oyun mu? Benim yeğeninde gameplay kanalı var ama bgbm seninkinin nerdeyse 10 da 1'i.

edit: İzlenim ülke dışı herhalde yeni farkettim.

Son düzenleme:

Çalışma şeklim şöyle.

Allah yardımcın olsun hocam kimsenin emeği karşılıksız kalmasın . Bende kafamda tasarlıyorum birşeyler ama kararsızım çok özellikle oyun konusunda

clash of clans tarzı bir oyun mu? Benim yeğeninde gameplay kanalı var ama bgbm seninkinin nerdeyse 10 da 1'i.

edit: İzlenim ülke dışı herhalde yeni farkettim.

Yok hocam o tarz değil. warthunder tarzı oyunlar ile çalışıyorum.

İzlenimler genelde yurtdışı...Son durum bu

180 abone olmuş.

Aldığım kulaklık iş görmüyor arkadaşlar sesim çok az çıkıyor videolar da kulaklıklı mikrofon yada sade mikrofon tavsiye edermisiniz

Merhaba arkadaşlar, oyun record ederken kulaklık mikrofon dışında ne işe yarıyor tam olarak anlamadım. açıklaya bilir misiniz rica etsem
teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri