Gaming laptop öneri

Gaming laptop icin daha fazla bütçe ayirman lazim 3 bin vereceğin laptop senin isteklerini karsilamayacak. Oyun icin laptop kullanmak söyle saçma laptoplarda mobil islemci olduğu ve soğutma sistemi cok iyi olmadığı icin yük binince aşırı isinir dolayısıyla sistem islemci hizini dusurur. Sonra hoop oyunda donmalar, takilmalar. Bence oyun icin o parayi masaüstü bilgisayara harca. Cok daha fazla verim alirsin. Bir de guzel bir monitör alirsan tadindan yenmez :)
Illa laptop lazim diyorsan biraz daha para biriktirip masaustunun yanına uygun bir laptop al ondan da youtube calisirsin :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaming laptop icin daha fazla bütçe ayirman lazim 3 bin vereceğin laptop senin isteklerini karsilamayacak. Oyun icin laptop kullanmak söyle saçma laptoplarda mobil islemci olduğu ve soğutma sistemi cok iyi olmadığı icin yük binince aşırı isinir dolayısıyla sistem islemci hizini dusurur. Sonra hoop oyunda donmalar, takilmalar. Bence oyun icin o parayi masaüstü bilgisayara harca. Cok daha fazla verim alirsin. Bir de guzel bir monitör alirsan tadindan yenmez :)
Illa laptop lazim diyorsan biraz daha para biriktirip masaustunun yanına uygun bir laptop al ondan da youtube calisirsin :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bende zaten normalde desktop kullanıcısıyım baya büyük bir monitörüm vra zaten şu an onu kullanıyorum fakat üniversitede 4 sene boyunca masaüstü kullanamam o yüzden istiyorum, yoksa 3 milyar gibi bir fiyata çok iyi bir pc toplanabiliyor :)

aynen oyun için laptop bile olsa uzun süre oynayamıyorsun ama nette gezinirken vs diğerlerine göre daha uzun dayanıyor buda avantaj :D

Son düzenleme:
Her oyunu kasmadan oynatsın diyosan GTX 980
Çok nadir bazı oyunlarda kasma olabilir diyosan GTX 970
Tüm oyunları medium seviyesinde üst düzey oynatsın high ultra oyuna göre değişsin diyosan GTX 960 :D

aynen oyun için laptop bile olsa uzun süre oynayamıyorsun ama nette gezinirken vs diğerlerine göre daha uzun dayanıyor buda avantaj :D

ne tavsiye ediyorsunuz o zaman hocam ? :D

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]
Lenovo Y500 Dizüstü Bilgisayar | Lenovo (TR)

ben bunu aldım geçen sene gayet sağlam
vatanbilgisayarda indirimli fiyat 2.600 e almıştım
Y500 NOTEBOOK CORE İ7-8GB-16GB+1TB-2GB-15.6-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Vatan Bilgisayar
hafta sonu %25 indirim oluyor genelde belki yaparlar
tabi bulabilirsen stok yok yazıyor ama :D

buna o parayı vereceğime gider msi, monster falan alırım hocam :D ayrıca cd/dvd sürücüsü de yokmuş. Lenovo pek sevmiyorum zaten. Yine de teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Her oyunu kasmadan oynatsın diyosan GTX 980
Çok nadir bazı oyunlarda kasma olabilir diyosan GTX 970
Tüm oyunları medium seviyesinde üst düzey oynatsın high ultra oyuna göre değişsin diyosan GTX 960 :D

arma 3, gta 5 tarzı oyunları akıcı şekilde oynatsın medium falan fark etmez zaten öyle aman aman ultra olsun gibi bir tip değilim yani oynanışı, senaryosu iyi olsun isterse lowda oynayım fark etmez :D oyundan aldığım zevke bakarım o yüzden bi pc önerisi istiyorum :)

Victor Gaming Performance laptoplarıda bir incele derim ben. iş arkadaşım kulllanıyor ve çok memnun. kendisi uzun incelemeler sonunda msi ve monster a tercih etti Victor u. en son oyunlar full grafik gram kasma yok :)

arma 3, gta 5 tarzı oyunları akıcı şekilde oynatsın medium falan fark etmez zaten öyle aman aman ultra olsun gibi bir tip değilim yani oynanışı, senaryosu iyi olsun isterse lowda oynayım fark etmez :D oyundan aldığım zevke bakarım o yüzden bi pc önerisi istiyorum :)

MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA bu o oyunları rahat oynatır aynı fiyata farklı tasarımları da var onlara da bakabilirsin 164 lira öğrenci indirimi yapıyolarmış 2900'e geliyo 2 hafta önce açaydın konuyu 4 GB ekran kartlı olanını 100 lira farkla satıyolardı o işini daha çok görürdü de artık gelmicekmiş :D

Victor Gaming Performance laptoplarıda bir incele derim ben. iş arkadaşım kulllanıyor ve çok memnun. kendisi uzun incelemeler sonunda msi ve monster a tercih etti Victor u. en son oyunlar full grafik gram kasma yok :)

şimdi baktım hocam da aynı fiyata ve özelliklere denk geliyor ya ne farkı var ki? :)

MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA bu o oyunları rahat oynatır aynı fiyata farklı tasarımları da var onlara da bakabilirsin 164 lira öğrenci indirimi yapıyolarmış 2900'e geliyo 2 hafta önce açaydın konuyu 4 GB ekran kartlı olanını 100 lira farkla satıyolardı o işini daha çok görürdü de artık gelmicekmiş :D

valla hocam ben zaten 2-3 ay sonra falan almayı düşünüyorum yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri