Gaming Monitör ve Headset Aranıyor

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

İkinci el veya sıfır Razer - Logitech gaming headset ve 1 ms Gaming monitör arıyorum.

Satıcılar olursa pm yoluyla bana ulaşabilir.

Her parça için bütçe maksimum 600 TL'dir.

Logitech Gaming Headset'de mikrofonun gürültü tutma özelliğini kaliteli olmasını istiyor arkadaşım.

Herkese iyi forumlar.

Kulaklık için donanımhaber 2. el bölümüne bakın. Amazondan alınma sıfır, kapalı kutu bir çok kulaklık satılıyor ve fiyatları TR fiyatlarına göre çok uygun.

işine yararsa şu kulaklıktan var bende,sıfır...bu üründen aldım,kırdım.sonra onu teknosaya götürdüm,yenisini verdiler ama ben bu arada LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM aldım ve onu kullanıyorum.digeri teknosadan sıfır paket olarak geldi,kaldırdım kutusuyla beraber duruyor dolapda :) fakat mikrfonun gürültü tutmasını filan bilmiyorum,denemedim.

G430 OYUN HEADSET - Vatan Bilgisayar

edit : monitörde var ama 5ms imiş hepside...

Elimde az kullanılmış temiz g230 var ilgilenirsen pm atabilirsin.

Gaming dediğin 144 Hz olur Monitor de tr sınırları içerisinde max 600 a çok zor

işine yararsa şu kulaklıktan var bende,sıfır...bu üründen aldım,kırdım.sonra onu teknosaya götürdüm,yenisini verdiler ama ben bu arada LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM aldım ve onu kullanıyorum.digeri teknosadan sıfır paket olarak geldi,kaldırdım kutusuyla beraber duruyor dolapda :) fakat mikrfonun gürültü tutmasını filan bilmiyorum,denemedim.

G430 OYUN HEADSET - Vatan Bilgisayar

edit : monitörde var ama 5ms imiş hepside...

Fiyatı nedir tam olarak hocam?

monitor olarak tavsiyem 1ms den cok 144hz olmasidir.

Evet, biliyorum fakat dolar şu an 3.5TL iken almak ne kadar mantıklı orası tartışılır :D . 1200 TL minimum onlarda 5 ms.

Elimde az kullanılmış temiz g230 var ilgilenirsen pm atabilirsin.

G230 mevcut şu an arkadaşta ama performansından memnun kalmamış.

Gaming dediğin 144 Hz olur Monitor de tr sınırları içerisinde max 600 a çok zor

75Hz Freesync monitörler var. 144Hz kadar başarılı olmasa da ona yakın bir kalite veriyor şu an. 700TL civarı hepsi de. Bulabilirsek ondan alma imkanımız var.

Seçenekler için teşekkürler, kendisiyle iletişime geçtim ama cevap gelmedi henüz :D .

Fiyatı nedir tam olarak hocam?

Evet, biliyorum fakat dolar şu an 3.5TL iken almak ne kadar mantıklı orası tartışılır :D . 1200 TL minimum onlarda 5 ms.

G230 mevcut şu an arkadaşta ama performansından memnun kalmamış.

75Hz Freesync monitörler var. 144Hz kadar başarılı olmasa da ona yakın bir kalite veriyor şu an. 700TL civarı hepsi de. Bulabilirsek ondan alma imkanımız var.

Seçenekler için teşekkürler, kendisiyle iletişime geçtim ama cevap gelmedi henüz :D .

G230 dan memnun kalmamışsa G430 da almasın. O kulaklığı da kullandım bir süre aralarında çok fark yok.

G230 dan memnun kalmamışsa G430 da almasın. O kulaklığı da kullandım bir süre aralarında çok fark yok.

150 liraya aldığım kulaklık G430'dan daha kaliteli ses veriyor. Logitech ürünlerinde bi' değişiklik var ama ben çözemedim.

Thrust GXT 340 var bende de. Maşallahı var sadece mikrofonu bozuldu sağa sola düşmekten.

g230da vardı bende ama uzun zaman oldu,tipini dahi çıkaramadım şimdi.g430 un kullanımından memnundum fakat artemisi alınca g430 resmen bana 10tllik kulaklıklar gibi geldi.tasarım açısından söylüyorum ben ama,artemisin tipi çok güzel.g430un tipini begenmedim ben açıkcası.fiyatı pm atıyorum düşünürsen ama g430 kullananlara,g230la arasındaki farklara filan bak tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri