Gaming Notebook Tavsiyesi

kadiryel1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
paypal.me
Merhaba arkadaşlar gaming notebook tavsiyesi verirmişsiniz ssd en az 120 gb olması gerek 17.3" olması gerek birde 3000-4000 arası bütçem var, yine Monster notebook mu alsam ?

Masaüstü tavsiyesi vermeyin arkadaşlar çok fazla seyahat ettiğimden masaüstü olmaz

1 ay kadar önce Lenovo Y50-70 satın aldım oyun konusundada diğer performans konularındada şu an'a kadar memnun kaldım, öneririm. Şu anlık tek memnun olmadığım yanları ekran kalitesinin biraz kötü olması yani yazıları okurken bazen zorlanıyorum ama çok rahatsız edici değil. Onun dışında bu bilgisayarı aldıktan 5 gün kadar sonra sol shift tuşu yerinden çıktı tuşların kaliyesi pek iyi değil ama ışıklı olması güzel bir özellik

Hocam çok cazip fiyata i7 120 gb ssd olan notebooklar var fiyatları 3-4k arası dikkat et ekran kartları GDDR3 olarak satıyorlar GDDR5 ALMAYA ÇALIŞ

msi öneririm gaming olarak ama SSD li modelleri 4.5 falan SSD siz olanlar 4k civarı.

MSI GE70 2QD-818XTR Apache Core i7-4720HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX950M 17.3" Full HD FreeDos | sanalmarketim

gibi gibi

Monster da gtx960m ekran kartı mevcut ve ssd eklersek fiyat msiden daha düşük olabiliyor

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

1 ay kadar önce Lenovo Y50-70 satın aldım oyun konusundada diğer performans konularındada şu an'a kadar memnun kaldım, öneririm. Şu anlık tek memnun olmadığım yanları ekran kalitesinin biraz kötü olması yani yazıları okurken bazen zorlanıyorum ama çok rahatsız edici değil. Onun dışında bu bilgisayarı aldıktan 5 gün kadar sonra sol shift tuşu yerinden çıktı tuşların kaliyesi pek iyi değil ama ışıklı olması güzel bir özellik

Onuda kullandım açıkçası pek hoşuma gitmedi eğer yazılarda zorlanıyorsan ips panel alırsan zorluk yaşamazsın

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:20 ----------

Hocam çok cazip fiyata i7 120 gb ssd olan notebooklar var fiyatları 3-4k arası dikkat et ekran kartları GDDR3 olarak satıyorlar GDDR5 ALMAYA ÇALIŞ

Şuanda aklımdaki MONSTER® ABRA A7 V6.3 17.3" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA bu ama tüm fikirlere açığım yani bitmedi karşılaştırma yapıyorum bir elin nesi var iki elin sesi var diyerekten buraya konuyu açtım hocam

Monster da gtx960m ekran kartı mevcut ve ssd eklersek fiyat msiden daha düşük olabiliyor

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Onuda kullandım açıkçası pek hoşuma gitmedi eğer yazılarda zorlanıyorsan ips panel alırsan zorluk yaşamazsın

dediğim gibi bütçe yeterse msi ama yok tam o kadar var dersen monster alırsın ikisinin de donanımları aynı.

dediğim gibi bütçe yeterse msi ama yok tam o kadar var dersen monster alırsın ikisinin de donanımları aynı.

Daha önce çok tavsiye eden oldu, ama aynı fiyata ve birkaç eklemeyle Monster üstün gibi gözüküyor ama dizinde fikirlerinizi almak için konuyu açmış bulundum

Gaming Notebook başlı başına saçma bir tabir notebook ile oyun mu oynanır ya :D :D Oyun dediğin şöyle canavar gibi bir pc ile son ayarlarda kocaman bir monitörle rahat rahat deneyim edilmeli bence.. :D :D

Ancak yine de masaüstü almamak konusunda kararlıysan monster ve msi bu konuda önde gelen firmalar..

Gaming Notebook başlı başına saçma bir tabir notebook ile oyun mu oynanır ya :D :D Oyun dediğin şöyle canavar gibi bir pc ile son ayarlarda kocaman bir monitörle rahat rahat deneyim edilmeli bence.. :D :D

Ancak yine de masaüstü almamak konusunda kararlıysan monster ve msi bu konuda önde gelen firmalar..

Ailemin evinde masaüstü var 7-8 e falan toplamıştım ama seyahat ettiğim için ve render la uğraştığım için gaming veya iş notebookları aynı çerçevede gözüküyor

[MENTION=13569]kadiryel1[/MENTION] illa leptop mu alacaksın? Toplama alsana bitane?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri