Gaming PC Fiyat Fikirleri

• Kullanıcı bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam, Sistemimi satmak istiyorum, ekran kartının garantisi geçen hafta bitti, diğerlerinin garantisi devam etmekte, hepsi kutulu faturalıdır. Sistemimin ederi ne kadar, fikirlerinizi almak istiyorum.

Anakart : Gigabyte Z390 D
Ram : Team T-Force Vulcan Z 4x8 32GB
Ekran Kartı : Gigabyte Aorus GTX1080 Ti Waterforce 11 GB 352 Bit SIVI SOĞUTMALI
İşlemci : Intel i5 9600K Unlocked
Cooler : Gamepower Iceberg 120 SIVI SOĞUTMA
Kasa : Xigmatek Sirocon II RGB
PSU : Xigmatek Vektor S 750W 80 Plus
Klavye : Gigabyte G 213 Prodigy RGB Gaming
Mouse : Gigabyte G300s RGB Gaming Mouse
Mouse Pad : Gigabyte Mouse Pad
SSD : Samsung 860 EVO 500GB
HDD : Seagate 2Tb Sata 3.0 7200 Rpm
Monitör : Dell P2417H 24" 75hz 6ms

şu 4'ü için aklında bir fiyat varmı hocam birde garantileri ne kdr devam etmekte ?

şu 4'ü için aklında bir fiyat varmı hocam birde garantileri ne kdr devam etmekte ?

Dostum parça satmıyorum maalesef.

Merhaba, parca fiyatlari cok yukseldi. Isterseniz parca fiyatlarindan yola cikarak kafaniza fikir olusturabilirsiniz.

Gigabyte Aorus GTX1080 Ti Waterforce 11 GB 352Bit

1080ti ekran kartı arıyorum. Satıcıların genellikle 3,-3,5 k arası fiyat istiyorlar. Garantili sizin kartınıza aynısı 3k bıraktılar. Kartın ederi aslında 2.5K Malesef öyle bir sektör olmuş ki ürünü değer fiyatını sahibindeki fiyata bakarak belirliyorlar garantisiz kart bu kadar ederse benim kartım garantili bu kadar eder şeklinde fiyat belirliyorlar.

Diğer ürünler hakkında bilgim yok.

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

Sizin kart sıvı soğutmalı modelmiş fiyat konusunda bilgim yok.

Güzel sistem ama bu sisteme konuda ki monitör ile mi kullanıldı? yani öyleyse bu sisteme o monitör çok düşük olmuş (: hayırlı satışlar

Güzel sistem ama bu sisteme konuda ki monitör ile mi kullanıldı? yani öyleyse bu sisteme o monitör çok düşük olmuş (: hayırlı satışlar

Hayır :) Bu sistemde kullandığım monitorler 2x Dell2716DG, onlar benim için özel olduğundan satamam :)

---------- Spam Engelliyici 08:41 ---------- Önceki Mesaj 08:38 ----------

Gigabyte Aorus GTX1080 Ti Waterforce 11 GB 352Bit

1080ti ekran kartı arıyorum. Satıcıların genellikle 3,-3,5 k arası fiyat istiyorlar. Garantili sizin kartınıza aynısı 3k bıraktılar. Kartın ederi aslında 2.5K Malesef öyle bir sektör olmuş ki ürünü değer fiyatını sahibindeki fiyata bakarak belirliyorlar garantisiz kart bu kadar ederse benim kartım garantili bu kadar eder şeklinde fiyat belirliyorlar.

Diğer ürünler hakkında bilgim yok.

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

Sizin kart sıvı soğutmalı modelmiş fiyat konusunda bilgim yok.

Dostum çok doğru yazmışsın, ben BT Sistem Yöneticisiyim, fiyatları gayet iyi biliyorum, benim burada ki fiyat araştırma sebebim (Her insan hata yapabilir) örneğin 5 tl'lik bir malı 15 tl'ye vermemek, doğru karar, hak geçmemesi için böyle bir topic açtım. Benim kart normal ti'lere göre fiyatı biraz daha yüksek oluyor sıvı soğutmadan dolayı.

---------- Spam Engelliyici 08:41 ---------- Önceki Mesaj 08:41 ----------

Merhaba, parca fiyatlari cok yukseldi. Isterseniz parca fiyatlarindan yola cikarak kafaniza fikir olusturabilirsiniz.

Doğrudur, parça olarak maalesef satışım olmayacak. :) fikir için yine de teşekkür ederim.

Arkadaşlar Selam, Sistemimi satmak istiyorum, ekran kartının garantisi geçen hafta bitti, diğerlerinin garantisi devam etmekte, hepsi kutulu faturalıdır. Sistemimin ederi ne kadar, fikirlerinizi almak istiyorum.

Anakart : Gigabyte Z390 D
Ram : Team T-Force Vulcan Z 4x8 32GB
Ekran Kartı : Gigabyte Aorus GTX1080 Ti Waterforce 11 GB 352 Bit SIVI SOĞUTMALI
İşlemci : Intel i5 9600K Unlocked
Cooler : Gamepower Iceberg 120 SIVI SOĞUTMA
Kasa : Xigmatek Sirocon II RGB
PSU : Xigmatek Vektor S 750W 80 Plus
HDD : Seagate 2Tb Sata 3.0 7200 Rpm
Monitör : Dell P2417H 24" 75hz 6ms
Yanls yere yazdim

Parca parca sat demedim, parca fiyatlarindan yola cikarak toplama usulu fiyat belirleyebilirsin. :) atiyorum parcalarin su anki toplam ederi 10.000 yapti, 7 veya 8 fiyatla satisa cikarabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri