http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 :d
BİDE 2 MİLYAR YAZSININ ALTINDA OYNAYAN GANGAMLARA TILAYINCA BÖYLE OLUYOR

BİDE 2 MİLYAR YAZSININ ALTINDA OYNAYAN GANGAMLARA TILAYINCA BÖYLE OLUYOR

Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

herif 1 şarkıyla 100 tane müzik yapan hemde ünlü yabancı müzik yapan kişileri tek şarkıyla geçti beaaa
burda psy size şunu anlatıyo ben 1 videoyla 100 videolu sanatçıları geçiyosam
sizde 20 videoyla 500 videolu spam kanalı geçebilirsiniz
ÖNEMLİ OLAN KALİTEEEE
herif 1 şarkıyla 100 tane müzik yapan hemde ünlü yabancı müzik yapan kişileri tek şarkıyla geçti beaaa
ÖNEMLİ OLAN KALİTEEEE
ÖNEMLİ OLAN KALİTEEEE
spamcı herzaman olaya farklı açıdan bakar :d
Spamda mantık 1 video 1 lira bırakıyorsa mesela 100 video atarım 100 tl 1000 tane atarım 1 milyar kanal başı 1000 video atarım günde 10 kanal açsam ayda 300 kanal eder 300 kanal da bana ayda 300 milyar kazandırır![]()
ÖNEMLİ OLAN KALİTEEEE
bi ara okumustum bilmiyom ne kadar dogru 7 milyon dolar kaldirmis diyorlardi sadece youtube den
hangi sanatçı youtubeden aldığı paraya bakıyorki sanki, youtubeye yüklemeden önce kasetlerden, tv kanallarından, konserlerden aldıkları paranın yanında youtube devede kulak bile olmaz.
doğrudur youtube çok sanatçıyı önlü yaptı yapmaya devamda ediyor, ama benim kastım kazançtan..tamamda youtube oyle siradan bisi degil psy ye youtube de patladi justin bieber youtube de patladi adel de youtube den kesfedilfi daha bilmedigimiz bi suru sanatci vardi eminim belki youtube olmsasaydi seslerini duyuramaycakalrdi
ey gidi günler Gangnam da reklam açıyorduk ne günlerdi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.