Benim arkadaş üye buraya, abisi 1 seneden fazla zaman uğraşıyor. En son aylık 500 lira sabit gelecek diyordu abisine, kendisi fazla çalışmamış 100 lira aylık getirecek dedi arkadaş. Baya anlattı davet etmedi ama beni de çekmeye çalıştı da ben baştan dedim ben kimseyi ikna edemem satış yapamam bu sebeple abone olmamın hiçbir anlamı yok. Zaten arkadaş ortamı bir elin parmağını geçmiyorsa ve arkadaş ortamı paraya aç değilse senden bir şey çıkmaz demektir o yüzden bu tip de isen zaten davet bile etmiyorlar sonradan şikayet edip sistemi kötüleme diye.
Bana göre tek artısı bu işlerin insan ilişkilerini güçlendirmek için fırsat vermesi. Otellerde buluşup birçok insan tanıyorlar ahbaplık kuruluyor yurt içi ve yurt dışı geziler 5 yıldızlı oteller vb. ve hepsi bedava oluyor.
Ancak para kazanmak için girilecekse hiç girilmemeli, para kazanmak için aşırı efor sarf etmek ve biraz dürüstlükten ayrılmanız gerekir.
Eniştemin kardeşi de böyle bir sistemde, kendi altına 10 kişiden fazla yapmıştır. Sonra altındakilere de adam kazandırmak için uğraşıyordu, herhalde 3 kat dan sonra çalışması gerekmeyecektir. Bakalım bu işler için ondan daha yatkını yoktur o zengin olmazsa kimse olmaz çünkü memurdu ark çevresi geniş ve güvenilir biri. Daha kazancı az diye biliyorum.