Garanti Kazançlı Tamamen Otomatik Kripto Para Botu (Ücretsiz)

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar merhaba daha önce NitroEx borsasının açıldığı ile ilgili bir konu açmıştım ufak tefek gelişmeleri oradan aktardım. Bu apayrı bir gelişme olduğu için diğerinden bağımsız bir konu açmak istedim.

Nitro yazılım şirketi tarafından kurulan NitroEx kripto para borsasının ardından NitroBot'u kullanıma açtı. NitroBot TAMAMEN otomatik çalışarak kripto paralarınızı sizin yerinize al sat yapıp size garanti kazanç sağlayan mobil yazılımdır. 2 senelik çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan NitroBot yapay zeka ile geliştirilmiş özel ve ücretsiz bir yazılımdır.
Piyasa da ki kripto para botlarını değerlendirdiğinizde yüksek ücretler ödeyerek satın aldığınız botlar sizin talimatınız ile çalışıyor ya da arkasında bir sorumlu bulamıyorsunuz. Nitrobot'un Dünya da eşi benzeri yok! Başlat butonuna tıklamanız yeterli!

Botun çalışması için NitroEx borsasına üye olmanız ve en az 100.000 adet NTX Coin satın almanız gerekmektedir.
Ardından şimdilik sadece Google Play üzerinden uygulamayı telefonunuza indirerek nitroex hesabınız ile oturum açıyorsunuz.
Apple cihazı olanlar NitroBot'un App Store uygulaması çıkana kadar eşinden dostundan 1 dakikalık bir işlem ile nitrobota gereken talimatları verip oturumu kapatabilir 30 gün sonra gelip kazancı görebilir. Zaman boşa geçmesin :)
Android NitroBot uygulamasını güvenilir olmayan pc üzerinde çalışan android işletim sistemi uygulamaları ile kullanmanızı güvenlik açısından önermiyorum.

Gelelim çalışma şekline

-Öncelikle kripto para seçimi yapıyorsunuz

-Strateji seçiyorsunuz

Ön bilgi: Belirttiğim risk oranları sermayenizin kaybolacağı anlamına GELMİYOR, kazancınızın sabit olmadığı anlamına geliyor, günlük örnek vermek gerekirse bugün 1000 NTX kazanırsınız ertesi gün 500 kazanırsınız, diğer gün 700 kazanırsınız, sabit oran yok ama kazanç garantisi var.
resim
1. Whale Tracker: Balina avcısı olarak Türkçe lendiriyoruz, balinaların hamlelerini takip ederek DÜŞÜK risk ile kazanç sağlıyor
2. Arbitrage: Bildiğiniz üzere iki borsa arasında ki fiyat farkından faydalanarak DÜŞÜK risk ile kazanç sağlıyor
3. Swing Trade: Kaldıraçlı borsalarda ki short ve longları takip ederek ORTA risk ile kazanç sağlıyor
4. Machine Learning: nitroex borsasının kendisine en çok güvendiği bölümlerden birisi YAPAY ZEKA ile çalışarak sizlere otomatik kazanç sağlıyor.
5. Stake: Bildiğiniz gibi cüzdanda kilitli tuttuğunuz süre boyunca RİSKSİZ sabit kazanç sağlıyor (bankada ki vadeli gibi düşünün) NTX Coin yıllık oranı %58.40
6. VIP: Stake benzeri kazanç yöntemi elinde en az 50milyon NTX COIN bulunduran kişiler tarafından RİSKSİZ olarak kullanılabiliyor. NTX Coin Yıllık oranı %73

- Seçtiğiniz stratejiye göre

30-90-180-365 günlük periyotlar halinde kilitliyorsunuz. Süre dolduktan sonra ana sermayeniz + kazandığınız coinleri cüzdanınızda görüyorsunuz.

90 gün ve üzeri periyotlar için her 30 günde bir bonusunuzu çekebileceksiniz
Ntx coin aynı zamanda nitroex borsasının yakıt coini olarak kullanılıyor arkadaşlar, eğer ETH, BTC, XRP gibi coinler için bot çalıştırırsanız cüzi bir miktar NTX masrafı alınıyor.
Ntx için bot çalıştırırsanız herhangi bir masraf alınmıyor.

Bildiğiniz üzere yatırım atıl para ile yapılır sizin için önemli olmayan cüzi bir miktar ile üye olup NTX satın alıp deneme yapabilirsiniz. Hali hazırda ETH, BTC, XRP bakiyeniz varsa Nitroex borsasına çekerek deneme yapabilirsiniz.
Uygulama 1 hafta kadar önce yayınlandığı için henüz 3-5 günlük kazançlarım gözükmekte birkaç tane örnek ekliyorum.

Referanslı Link: NitroEx.io
Referanssız Link: nitroex.io

Google Play İndirme Linki:

WJMOnNQop4tB_Ze7SaPOub-vqh_cGQnaIXVfv3-515nPxOjsc_FXYA_9BNBICSTnTZ8=s180-rw

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nitroex.nitroexvipapp

İos App Store İndirme Linki
https://apps.apple.com/tr/app/nitrobot-automated-trading/id1541146988?l=tr

Instagram : https://www.instagram.com/nitroexchange/
Website: www.nitroex.io
Telegram: https://t.me/NitroExOfficial
Twitter: https://twitter.com/NitroExOfficial
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nitroex
FaceBook: https://www.facebook.com/nitroex.io/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqidO091k0tGxXZetBDpzkg

Son düzenleme:
paraları alıp kaçacakları tahmini bir tarih verin, haklı çıkarsanız kendimi sınırsız banlatacağım, ama tutmazsa sizi sınırsız banlayacağız.

kabul mü? :)

reften üye oldum bot için gereken 100.000 nxt tl değeri nedir

Böyle uygulmalarım coğu 5-6 ay sonra dükkanı kapatıp kaçıyor. Ne kadar güvenilir olursa olsun. Bende bunun gibi sağlam dedikleri iki siteye biraz yatırım yapmıştım ikisindede kaçtılar.dikkatli olunn

Arkadaşlar merhaba daha önce NitroEx borsasının açıldığı ile ilgili bir konu açmıştım ufak tefek gelişmeleri oradan aktardım. Bu apayrı bir gelişme olduğu için diğerinden bağımsız bir konu açmak istedim.

Nitro yazılım şirketi tarafından kurulan NitroEx kripto para borsasının ardından NitroBot'u kullanıma açtı. NitroBot TAMAMEN otomatik çalışarak kripto paralarınızı sizin yerinize al sat yapıp size garanti kazanç sağlayan mobil yazılımdır. 2 senelik çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan NitroBot yapay zeka ile geliştirilmiş özel ve ücretsiz bir yazılımdır.
Piyasa da ki kripto para botlarını değerlendirdiğinizde yüksek ücretler ödeyerek satın aldığınız botlar sizin talimatınız ile çalışıyor ya da arkasında bir sorumlu bulamıyorsunuz. Nitrobot’un Dünya’da eşi benzeri yok! Başlat butonuna tıklamanız yeterli!

Botun çalışması için NitroEx borsasına üye olmanız ve en az 100.000 adet NTX Coin satın almanız gerekmektedir.
Ardından şimdilik sadece Google Play üzerinden uygulamayı telefonunuza indirerek nitroex hesabınız ile oturum açıyorsunuz.
Apple cihazı olanlar NitroBot’un App Store uygulaması çıkana kadar eşinden dostundan 1 dakikalık bir işlem ile nitrobota gereken talimatları verip oturumu kapatabilir 30 gün sonra gelip kazancı görebilir. Zaman boşa geçmesin 😊
Android NitroBot uygulamasını güvenilir olmayan pc üzerinde çalışan android işletim sistemi uygulamaları ile kullanmanızı güvenlik açısından önermiyorum.

Gelelim çalışma şekline

-Öncelikle kripto para seçimi yapıyorsunuz

-Strateji seçiyorsunuz

Ön bilgi: Belirttiğim risk oranları sermayenizin kaybolacağı anlamına GELMİYOR, kazancınızın sabit olmadığı anlamına geliyor, günlük örnek vermek gerekirse bugün 1000 NTX kazanırsınız ertesi gün 500 kazanırsınız, diğer gün 700 kazanırsınız, sabit oran yok ama kazanç garantisi var.
resim
1. Whale Tracker: Balina avcısı olarak Türkçe lendiriyoruz, balinaların hamlelerini takip ederek DÜŞÜK risk ile kazanç sağlıyor
2. Arbitrage: Bildiğiniz üzere iki borsa arasında ki fiyat farkından faydalanarak DÜŞÜK risk ile kazanç sağlıyor
3. Swing Trade: Kaldıraçlı borsalarda ki short ve longları takip ederek ORTA risk ile kazanç sağlıyor
4. Machine Learning: nitroex borsasının kendisine en çok güvendiği bölümlerden birisi YAPAY ZEKA ile çalışarak sizlere otomatik kazanç sağlıyor.
5. Stake: Bildiğiniz gibi cüzdanda kilitli tuttuğunuz süre boyunca RİSKSİZ sabit kazanç sağlıyor (bankada ki vadeli gibi düşünün) NTX Coin yıllık oranı %58.40
6. VIP: Stake benzeri kazanç yöntemi elinde en az 50milyon NTX COIN bulunduran kişiler tarafından RİSKSİZ olarak kullanılabiliyor. NTX Coin Yıllık oranı %73

- Seçtiğiniz stratejiye göre

30-90-180-365 günlük periyotlar halinde kilitliyorsunuz. Süre dolduktan sonra ana sermayeniz + kazandığınız coinleri cüzdanınızda görüyorsunuz.

90 gün ve üzeri periyotlar için her 30 günde bir bonusunuzu çekebileceksiniz
Ntx coin aynı zamanda nitroex borsasının yakıt coini olarak kullanılıyor arkadaşlar, eğer ETH, BTC, XRP gibi coinler için bot çalıştırırsanız cüzi bir miktar NTX masrafı alınıyor.
Ntx için bot çalıştırırsanız herhangi bir masraf alınmıyor.

Bildiğiniz üzere yatırım atıl para ile yapılır sizin için önemli olmayan cüzi bir miktar ile üye olup NTX satın alıp deneme yapabilirsiniz. Hali hazırda ETH, BTC, XRP bakiyeniz varsa Nitroex borsasına çekerek deneme yapabilirsiniz.
Uygulama 1 hafta kadar önce yayınlandığı için henüz 3-5 günlük kazançlarım gözükmekte birkaç tane örnek ekliyorum.

Referanslı Link: NitroEx.io
Referanssız Link: nitroex.io

Google Play İndirme Linki:

WJMOnNQop4tB_Ze7SaPOub-vqh_cGQnaIXVfv3-515nPxOjsc_FXYA_9BNBICSTnTZ8=s180-rw

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nitroex.nitroexvipapp

arbitraj dan kazanmak artık pek mümkün değil maleserf, siteyi ineclemedim ancak kesin kazanç vaad ediyorsa şu şekilde olması muhtemel;

1. ponzi

2. Nitro coinin değerini çok düşürecekler kullanıcılar zarar edecek

3. bota zararına işlem yapacak

4. hacklendik diyecekler :F

eğer kazanç miktarları çok düşük cüzi ise aylık %0.5 gibi filan, o zaman bir sıkıntı olmaz, çünkü 30 günlük 60 günlük 90 günlük coinleri kitliyorlar, herkes aynı anda para çekemez, ama kazaanç oranları yüksekse dediklerim kesinlikle olacaktır.

Garanti kazanc diye bir sey yoktur.
Bot da olsa her turlu paranizi kaybedebilir.
Bot alim yapar o an piyasa bir coker ondan sonra 2 sene bekle dur ayni seviyeye gelsin.

paraları alıp kaçacakları tahmini bir tarih verin, haklı çıkarsanız kendimi sınırsız banlatacağım, ama tutmazsa sizi sınırsız banlayacağız.

Şu muhabbete hastayım :) Burada arada görüyorum bu tarz moderatörlerin mesajlarını. Arkadaş fikrini söylemiş, neden öyle olmadığını açıklasanız hocam? Başlığa ''Garanti Kazançlı'' bot şeklinde konu açıyorsunuz sonuçta. Kesin konuşuyorsunuz ama neden? Veya keşke o arkadaşa böyle demek yerine; niye ponzi dediğini sorsanız?

Ponzi veya değil bilmem. Garanti kazanç yoktur tek bildiğim de budur. Arbitraj işi bitti artık ayrıca, eskidendi o.

Son düzenleme:
Şu ota boka ponzi diyenleri anlamış değilim bu ülkede 2 sene öncesine kadar koskoca bakan bitcoin için saadet zinciri demişti!neyse uygulama çok iyi 100 bin ntx de çok bir para yapmıyor herkes denesin derim

LM-X525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reften üye oldum bot için gereken 100.000 nxt tl değeri nedir

anlık olarak 61 dolar https://www.nitroex.io/privates/initial-exchange

NTX Coin dediğimiz https://coinmarketcap.com/tr/currencies/ntx/ bu coin mi hocam? Öyleyse minimum yatırım tutarı 7$ mı oluyor? Para yatırmak için kyc vs gerekiyor mu? Türkiyeden erişilebilecek bir desteği vs var mı?

yok hocam o değil, yatırım için kyc gerekmiyor, türkiye'ye destek yok her global borsa gibi kendi destekleri var,

Böyle uygulmalarım coğu 5-6 ay sonra dükkanı kapatıp kaçıyor. Ne kadar güvenilir olursa olsun. Bende bunun gibi sağlam dedikleri iki siteye biraz yatırım yapmıştım ikisindede kaçtılar.dikkatli olunn

teşekkür ederim

Şu muhabbete hastayım :) Burada arada görüyorum bu tarz moderatörlerin mesajlarını. Arkadaş fikrini söylemiş, neden öyle olmadığını açıklasanız hocam? Başlığa ''Garanti Kazançlı'' bot şeklinde konu açıyorsunuz sonuçta. Kesin konuşuyorsunuz ama neden? Veya keşke o arkadaşa böyle demek yerine; niye ponzi dediğini sorsanız?

Ponzi veya değil bilmem. Garanti kazanç yoktur tek bildiğim de budur. Arbitraj işi bitti artık ayrıca, eskidendi o.

herkesin ağzına dolanmış bir ponzi gidiyor, kesin konuşuyorum çünkü botu kullanıyorum 5 gündür kullandığımı belirttim, arada sırada görseller ekleyeceğim, ayrıca uygulama çok yeni aslında ben konu açmakta acele ettim şirket kendisi kullanım ile ilgili video yayınlayacak, ilk bot süresinin dolmasına 25 gün falan kaldı görselleri paylaşacağım

Hocam bu ne oluyor? Biraz bana anlatirmisin pek bilmiyorumda telefona uygulama yukleyiptemi yapiyorz

1 - Fikrimi söylediğim için banlayacaksan şimdi banla..
2 - Reklamını yaptığın site ile alaka durumunu bilmiyorum.Eğer sadece kullanıcısı isen dikkatli olmanı öneririm.
3- İlgili Sitenin Ponzi Olduğu o kadar açık ki ve sende zaten paraları alıp kaçacaklarını ama tarihini bilmediğini itiraf ediyorsun.
4- Kimsenin ekmeğinde gözüm yok ama senelerdir TR'de ve Yurtdışında binlerce ponzi sitesi gördük.yumurtacılık mor inekçilik titancılık scrypt.cc gibi bulut madencilik , ilgili site gibi arbitraj kazancı oluşturduklarını söyleyen siteler dahil tamamı buna dahil.
5- Paraları alıp gidecekleri tarihi sen biliyorsan bize de söyle bizde kazanalım.

Beni banlayıp banlamaman umurumda bile değil de umarım paraları alıp kaçacakları tarihten önce paranı alıp çıkmış olursun, Bol şans..

Hocam bu ne oluyor? Biraz bana anlatirmisin pek bilmiyorumda telefona uygulama yukleyiptemi yapiyorz

örnek üzerinden gidelim, binance borsası var onun kendi coini var bnb bu coini kullanıcılar satın alıyor ve borsada ticaret yaparken yani başka coinleri alıp satarken masraf olarak kullanıyorlar ntx coin de böyle bir coin olma yolunda ilerliyor.

bu botta size otomatik olarak kayıp olmadan satın aldığınız ntx coinleri nitrobota koyarak kazanmanızı sağlıyor

şuan ortalama 60 dolar ile aldığınız 100 bin adet ntx 90 gün sonra bot ile (tahmini) 120000 olarak hem kendi kendine adet yükseltmiş olacaksınız, hemde borsanın dünya çapında kullanırlığı arttıkça 60 dolar sermaye ile girdiğiniz yatırımınız değer kazanacaktır.

not olarak borsalara yatırdığınız paraları kesinlikle borçla kredi ile girmeyin tamamen atıl para olarak girin. en az (şuan ki fiyat ile söylüyorum) 60 dolar ile girip deneyebilirsiniz arkadaşlar.

ponzi diyen arkadaşlar binancenin bnb si veya tether dediğimiz usdt coin de ponzi https://www.bloomberght.com/kripto/...tether-nedir-yatirimcilar-neden-endise-etmeli

GplvIw.png

NTX Coin son 24 saatlik hacim 201,584 dolar oldu anlık fiyat 0,002

konuyu açtığımda NTX COIN 0,0006 USDT civarındaydı

edit: amacım referans kasmak değil arkadaşlar, isteyen direk site üzerinden de alım yapabilir, YTD

GplvIw.png

NTX Coin son 24 saatlik hacim 201,584 dolar oldu anlık fiyat 0,002

konuyu açtığımda NTX COIN 0,0006 USDT civarındaydı

edit: amacım referans kasmak değil arkadaşlar, isteyen direk site üzerinden de alım yapabilir, YTD

kyc onaylatmak ne kadar sürüyor 4 gün oldu bişi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri