Garanti One (Sınırsız Sanal Kart)

enesen4

Kayıtlı Üye
Geçen hafta başvurmuştum bugün elime garanti one banka kartı ulaştı kontratı vs imzaladım üyeliğim onaylandı
Eksi yönleri
Üyelik uygulamadan yapılıyor Android yada ios dan indirebilirsiniz
Şubeye yada evinize kurye getiriyor seciyorsunuz orada seçenek olmasi lazim
Ek olarak kart istiyormusunuz yada istemiyormusunuz diye soruyor size siz banka kartı isterseniz öyle gönderiyorlar istemezseniz gelmiyor ama hesabınizi onaylamak için size muhtemeln bir sözleşme imzaliyorsunuz ben bonus ve one kampanyaları için kart istedim
Kartsiz vs sekilde hesabınızdan para cekip yükleme yapabiliyorsunuz bankamatik yardımıyla
25 yasa kadar uye olunabiliyor
Arti yönleri
Hiç bir şekilde eft vs vs ücreti yok
Kredi kartsız on ödemeli sanal kart oluşturulabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp sordum bir sınırlama vs yok ancak banka illegalite vs görürse sınırlandırma koyabilirmis içine ucreti vs sinirlarini siz belirliyorsunuz
zaRZ17.png

Kolay bir arayüze sahip bu kadar basit sekilde kart verebiliyor
Ucretsiz ve sinirlama olmadan yeni vadesiz hesap acabiliyorsunuz
Bir kac kampanyası vs de var onlar zaten nette bulabilirsiniz

Ayrintili inceleyince buraya eklerim

Son düzenleme:
Ücretsiz vadesiz hesap açabiliyormuyuz böyle bir hizmeti var mı gerçekten..

hesap işletim ücreti vsvs hiçbirşey yok mu hocam bunda? eft/havale/hesap işletim ücreti vsvs.

sanal kart demek, sanal kredı kartı demek bıldıgım kadarıyla

normal hesapla karıstırmayınız,
ödeme alınıyorsa ne mutlu

ön ödemeli derken, hesaba dısardan para yatırılabılıyormu

Hocam bir hesabınız var garanti one hesabı bu hesaptan ön ödemeli sanal kart oluşturup alışveriş yapabiliyorsunuz
One hesabi oluştururken kredikartı banka karti alma zorunluluğununuz yok sanirim bu sekilde çözüm üretmişler alışverişler için

Geçen hafta başvurmuştum bugün elime garanti one banka kartı ulaştı kontratı vs imzaladım üyeliğim onaylandı
Eksi yönleri
Ek olarak kart istiyormusunuz yada istemiyormusunuz diye soruyor size siz banka kartı isterseniz öyle gönderiyorlar istemezseniz gelmiyor ama hesabınizi onaylamak için size muhtemeln bir sözleşme imzaliyorsunuz ben bonus ve one kampanyaları için kart istedim
Kartsiz vs sekilde hesabınızdan para cekip yükleme yapabiliyorsunuz bankamatik yardımıyla
Arti yönleri
Kredi kartsız on ödemeli sanal kart oluşturulabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp sordum bir sınırlama vs yok ancak banka illegalite vs görürse sınırlandırma koyabilirmis içine ucreti vs sinirlarini siz belirliyorsunuz
zaRZ17.png

verdiği sanal kart numarası her defasında farklı numara mı ?

Eksi yönleri
Arti yönleri
zaRZ17.png

hocam 2 sorum var
1-Sanal karttan illegal bir alışveriş yapıldıgı zaman bu sizi bağlar mı
2-Otomatik yenilenmesi olan alışverişlerde gerçek karttdan para çekme olur mu mesela amazondan vds aldık ve kart amazona borçlandı bu sizi etkiler mi

igaranti adında hizmet veriyordu önceden, enpara gibi havale/eft/hesap ücreti vs hiç bişey yok.

2016 yılına girerken çakallık yapmaya kalktılar hesap işletim ücreti getirmeye hazırlandılar. herkes hesapları kapatmak isteyince geri caydılar. 1 ay önce de adını garanti one'a çevirdiler.

bunlara güven olmaz, garanti bankası çakal resmen. evet vadesiz tl hesabı açabiliyorsunuz. şu anda aktif 3 tane vadesiz tl hesabım mevcut.

25 yaşın üstünü üye yapmıyor :) ayrımcılığa ne gerek var şimdi.

Son düzenleme:
hocam 2 sorum var
1-Sanal karttan illegal bir alışveriş yapıldıgı zaman bu sizi bağlar mı
2-Otomatik yenilenmesi olan alışverişlerde gerçek karttdan para çekme olur mu mesela amazondan vds aldık ve kart amazona borçlandı bu sizi etkiler mi

1. Illegal activite derken sürekli kart çıkartıp kartla işlemler sağlama olarak gördüm ben dk da 5 10 tane kart çıkartıp islem yapmaya kalkarsam muhtemelen banka bunu ıllagel yada sizin komutunuz da olmadan yapilan bir şey olarak görecek ve hesabınıza sinirlama getirebilecektir

2. Örneğin 3 hesabıniz var ve 1 tane sanal kartınız bir tane de banka kartınız var 1 hesabıniz banka kartina 1 hesabıniz sanal karta aktariyorsunuz sanal karti silince o banka hesabından kopuyor diye düşünüyorum bu yüzden bir borclanma olmaz ki bunlar ön ödemeli sanal kartlar içinde para olmadığı sürece çekim yapamaz
Ama bir denemek lazım demeyince dönerim size

Kart bugün elime ulaştı, kart yapısı olarak bir cok özelliği var, benim icin en önemli olanı , tüm banka atmlerinden ücretsiz para cekebiliyor olmam.

Kart mastercard ve trink özellikli olması hoş olmuş :)
Sanal kartları da gayet iyi..
Kullanışlı cokca.
Teşekkürler.

Kart bugün elime ulaştı, kart yapısı olarak bir cok özelliği var, benim icin en önemli olanı , tüm banka atmlerinden ücretsiz para cekebiliyor olmam.

Kart mastercard ve trink özellikli olması hoş olmuş :)
Sanal kartları da gayet iyi..
Kullanışlı cokca.
Teşekkürler.

tüm banka atmlerinden ücretsiz para cekebiliyor olmam.
bunu bende dün gördüm bundan harika bir özellik olamaz sanırım ama
**
GarantiOne Paracard ile başka banka ATM'lerinden yapılan para çekme işlemlerinden, 3 Ocak 2017 tarihine kadar ücret alınmayacaktır.
**
3 ocağa kadarmış :/

tüm banka atmlerinden ücretsiz para cekebiliyor olmam.
bunu bende dün gördüm bundan harika bir özellik olamaz sanırım ama
**
GarantiOne Paracard ile başka banka ATM'lerinden yapılan para çekme işlemlerinden, 3 Ocak 2017 tarihine kadar ücret alınmayacaktır.
**
3 ocağa kadarmış :/

Belli olmuyor bankaların isi , uzatılabilir de bitirilebilir de. Sonucta kullanabileceğimiz kocaman bir aralık ayı var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri