Geçen hafta başvurmuştum bugün elime garanti one banka kartı ulaştı kontratı vs imzaladım üyeliğim onaylandı
Eksi yönleri
Üyelik uygulamadan yapılıyor Android yada ios dan indirebilirsiniz
Şubeye yada evinize kurye getiriyor seciyorsunuz orada seçenek olmasi lazim
Ek olarak kart istiyormusunuz yada istemiyormusunuz diye soruyor size siz banka kartı isterseniz öyle gönderiyorlar istemezseniz gelmiyor ama hesabınizi onaylamak için size muhtemeln bir sözleşme imzaliyorsunuz ben bonus ve one kampanyaları için kart istedim
Kartsiz vs sekilde hesabınızdan para cekip yükleme yapabiliyorsunuz bankamatik yardımıyla
25 yasa kadar uye olunabiliyor
Arti yönleri
Hiç bir şekilde eft vs vs ücreti yok
Kredi kartsız on ödemeli sanal kart oluşturulabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp sordum bir sınırlama vs yok ancak banka illegalite vs görürse sınırlandırma koyabilirmis içine ucreti vs sinirlarini siz belirliyorsunuz
Kolay bir arayüze sahip bu kadar basit sekilde kart verebiliyor
Ucretsiz ve sinirlama olmadan yeni vadesiz hesap acabiliyorsunuz
Bir kac kampanyası vs de var onlar zaten nette bulabilirsiniz
Ayrintili inceleyince buraya eklerim
Eksi yönleri
Üyelik uygulamadan yapılıyor Android yada ios dan indirebilirsiniz
Şubeye yada evinize kurye getiriyor seciyorsunuz orada seçenek olmasi lazim
Ek olarak kart istiyormusunuz yada istemiyormusunuz diye soruyor size siz banka kartı isterseniz öyle gönderiyorlar istemezseniz gelmiyor ama hesabınizi onaylamak için size muhtemeln bir sözleşme imzaliyorsunuz ben bonus ve one kampanyaları için kart istedim
Kartsiz vs sekilde hesabınızdan para cekip yükleme yapabiliyorsunuz bankamatik yardımıyla
25 yasa kadar uye olunabiliyor
Arti yönleri
Hiç bir şekilde eft vs vs ücreti yok
Kredi kartsız on ödemeli sanal kart oluşturulabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp sordum bir sınırlama vs yok ancak banka illegalite vs görürse sınırlandırma koyabilirmis içine ucreti vs sinirlarini siz belirliyorsunuz
Kolay bir arayüze sahip bu kadar basit sekilde kart verebiliyor
Ucretsiz ve sinirlama olmadan yeni vadesiz hesap acabiliyorsunuz
Bir kac kampanyası vs de var onlar zaten nette bulabilirsiniz
Ayrintili inceleyince buraya eklerim
Son düzenleme: