Garanti Sanal POS almak zor mu?

sacansa52

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, belirli bir şirketim yok ama garanti sanal pos almam gerekiyor kuracağım site için.. Aranızda garanti sanal pos kullanan var ise ne kadar sürede ve ne şekilde aldığını belirtebilir mi acaba? Ülkemizde sanal pos almak çok zor biliyorum ama yine size bir sorayım dedim.

sanmıyorum alabileceğini. sanal pos hizmeti veren aracı firmaları kullanmak zorunda kalabilirsin.

sanmıyorum alabileceğini. sanal pos hizmeti veren aracı firmaları kullanmak zorunda kalabilirsin.

hocam aracı firma olarak PayU adında bi şirket var ama inanılmaz şikayet var o site hakkında... şu paypal açık olsa herşey tamam olacak ama yok işte. :/

Firma olsan bile vermiyolar.Şirketin geçmişini işlem hacmini vs inciğine cıncığına kadar araştıyolar.Peşlerinden koşturuyolar.Shopier diye bir site var firma olmadan sanal pos verebiliyolar.Ama komisyon oranları tabi diğerlerine göre yüksek.

hocam aracı firma olarak PayU adında bi şirket var ama inanılmaz şikayet var o site hakkında... şu paypal açık olsa herşey tamam olacak ama yok işte. :/

maalesef bu sektörde adını duyurmuş, tam kurumsallaşmış bir şirket yok gibi.
şikayet olmayan değil en az şikayet olanı seçeceksiniz artık.

maalesef bu sektörde adını duyurmuş, tam kurumsallaşmış bir şirket yok gibi.
şikayet olmayan değil en az şikayet olanı seçeceksiniz artık.

Olmaz mı ya :D

Şirket değilsen yüksek komisyonlar ile bir kaç yer var. Şirketsen daha düşük komisyonlarla sanal pos alabilirsin. Sanırım garantiden almak çok daha zordur onun yerine payu vb. sistemler çok fazla onlardan birini alabilirsin.

sanal pos için baya çok şey istiyorlar millet çalıntı kartları hesaplarına geçirmesin diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri