• Garantili 4000 Saat Hizmeti •

Bence sipariş için süreyi biraz aşağıya çekin hocam 1 saate mesela. sonuçta Kaç tane 3 saatlik özgün video var ki ? Ayrıca hocam toplu sipariş veren biri için 30 gün garanti yetersiz mesela adam 3-5k paraya sipariş verdi 31.gün patlarsa olay adam 1 ayda büyük zarara girmiş olacak.

Dediğin gibi 3 saatlik bir video yt onayı için risktir aynı zamanda da :)

referans arkadasların paylasımından sonra sipariş vermeyi düsünüyorum. kolay gelsin

Bu arkadaşın testlerinden başarıyla geçenlerin yorumları yol gösterecek.Fakat hala 3saatlik videoya işlem yapması üzücü çünkü gerçekten 3 saatlik video bariz spamdır zaten.Umarım video işlemini 1 saate indirir ve teslimat süresini 10 güne kadar indirebilirsiniz.Çok isterim güzelce ticaret yapıp izlenimin silinmemesi takipteyim iyi aksamlar hocam.

Benim ilk izlenimlerim arkadaş ve konusu hakkında olumlu bazıları gibi egolu veya yalan dolan peşinde olmayan bi arkadaş. Olumlu sonuçlanacak gibi ben yazacam her şeyi

arkadaştan hizmeti aldım şuan için gönderimde yavaşlık var gibi ama dakikalar yansıyor bakalım analiytics nasıl yansıyacak.
ilgili bir arkadaş

günde ne kadar yansıyor hocam ?

hocam şuan için 2 gündür çok az geliyor 100 izlenme ortalama geliyor
1k dakika günlük geliyor.
bu şekilde devam ederse muhtemelen hizmeti iptal edebiliriz.
çünkü başka bir deneme alan arkadaşımıza bana betadan gösterdiği görüntüde 10k dakika günlük geliyor.
bizede bu 10k dakika rakamların gelmesi için arkadaş sağolsun ilgileniyor bekliyoruz bizde.

hocam şuan için 2 gündür çok az geliyor 100 izlenme ortalama geliyor
1k dakika günlük geliyor.
bu şekilde devam ederse muhtemelen hizmeti iptal edebiliriz.
çünkü başka bir deneme alan arkadaşımıza bana betadan gösterdiği görüntüde 10k dakika günlük geliyor.
bizede bu 10k dakika rakamların gelmesi için arkadaş sağolsun ilgileniyor bekliyoruz bizde.

Seninki yine iyi, ortağımın kanalına günde 10/15 izlenme geliyor.

Merhaba,
Konuya yorumları ile katkıda bulunan herkese öncelikle çok teşekkürler.
Yavaş olmasından dolayı birçok müşterimiz geri dönüş yapmakta, Ama unutulmamalı ki hızlı giden (3-5 günde tamamlayan) servislerde birçok kişinin canını yaktı.
Biz yinede hız arttırma ve farklı metot'ları denemeye devam ediyoruz.

Merhaba,
Konuya yorumları ile katkıda bulunan herkese öncelikle çok teşekkürler.
Yavaş olmasından dolayı birçok müşterimiz geri dönüş yapmakta, Ama unutulmamalı ki hızlı giden (3-5 günde tamamlayan) servislerde birçok kişinin canını yaktı.
Biz yinede hız arttırma ve farklı metot'ları denemeye devam ediyoruz.

hocam sipariş vereli 30 saati geçti. 1 tane bile izlenim gelmedi ?? sorun mu var ?

pazartesi gece 24 te hizmeti aldım

4 5 gündür gelen izlenme dakikaları bunlar. zati arkadaşa dedim 1 hafta müsade verdik bekleyelim ne olacak böyle dakika sayıysı gelmeye devam ederse 2 ayı da geçer buda çok uzun zaman 2 gün sonra tamammı devammı diye karar kılarız artık :)
[url=https://hizliresim.com/zGA4NB][/URL]

pazartesi gece 24 te hizmeti aldım

4 5 gündür gelen izlenme dakikaları bunlar. zati arkadaşa dedim 1 hafta müsade verdik bekleyelim ne olacak böyle dakika sayıysı gelmeye devam ederse 2 ayı da geçer buda çok uzun zaman 2 gün sonra tamammı devammı diye karar kılarız artık :)
[url=https://hizliresim.com/zGA4NB][/URL]

ben hiç umutlu değilim. yine çarpıldık :) alışkanlık yapacak bu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri