Garantili Manuel 4.000 Saat izlenme Satışı ( Düşüş Yok + Uygun Fiyat )

FiekGames

Kayıtlı Üye
Web sitesi
fiekgames.com
Merhaba arkadaşlar;

Manuel 4.000 saat izlenme hizmeti vermeye başladık.
İzlemeler tamamen manuel yapılmaktadır düşme soz konusu değildir. Güven açısından teslim sonrası ödeme alınacaktır. İstenilen kriteller vardır bunların detayı skype ve telefon üzerinden detaylı konuşulacaktır. İstenilen kriteller sağlandıktan sonra ortama 48 içersinde teslim edilecektir. Bunun nedeni yoğunlukla alakalıdır. Toplu iş alımı olduğu sürece ekstra hizmet sağlayarak 24 saate teslim edilir.
Raporlara Bakalım.

lQbG4l.jpg

VQ3nBq.jpg

5NGZy5.jpg

R10 Konum : https://www.r10.net/youtube-alisveris/2103955-manuel-4-000-saat-izlenme-satisi-dusme-telafili.html

Yoğunluktan dolayı pmlere geç cevap verenilirim hızlı iletişim için lütfen skype üzernden iletişime geçiniz.

Fiyat: 500TL

Son düzenleme:
Piyasaya göre fiyat gayet uygun, hayırlı satışlar..

Güvenilir birisidir, işini profesyonel yapar teslim eder,davetiyeyi bizzat ben yolladım,sitede çok iş yapacaktır,şüphem yok hayırlı satışlar diliyorum.

2000 saat için işi başlattık. Konuyu, yapılacakları detaylı şekilde anlattı. Anlayışlı ve güven veren bir arkadaş kendisi. İş bitiminde tekrardan yorumlarımı paylaşacağım.

2000 saat için işi başlattık. Konuyu, yapılacakları detaylı şekilde anlattı. Anlayışlı ve güven veren bir arkadaş kendisi. İş bitiminde tekrardan yorumlarımı paylaşacağım.
ilginiz için çok tşk ederim birazdan işlemlere başlanılcaktır. iki taraf içinde hayırlı olsun.
İyi forumlar.

Yapılan genel bakım ve performans için ssd taviyelerinden sonra servisim tekrar aktiftir.

Gerekse Ytpara gerekse r10 da elimizdeki olan işlerin gecikmesinden dolayı herkesten özürdileriz anlayışla karşılayacaığınızı umuyoruz. An itibariyle yarım kalan işlmemler başlatılmıştır.

Herkesede gerekli bilgilendirme tek tek yapılmıştır.

İyi forumlar.

Instagram dan Nurobuu yazıp mesaj atabilir misin skype den anlamıyorum

İzlenme hizmeti satın alındı gayet memnuniyet verici bir alışverişimiz oldu.
Kendisine verdiği ilgi alaka için tşkler Ederim

Merhaba arkadaşlar, arkadaştan 2000 saat almıştım bugün itibari ile iş tamamlandı. Gayet ilgili ve güvenilir bir arkadaş. İşini takip ediyor. Zaten sürekli irtibat halindeydik. İzlenim değerlerini çoğu zaman kendisi sordu durum nedir silinme eksilme var mı diye. Youtube tarafından silinen izlenimleri yılmadan tekrar tekrar deneyerek tamamlamaya çalıştı. Hatta ilk işe başladığımızda benim kanala gelen izlenimler siliniyordu benimle beraber başlayan kanalların 4000 saat izlenimleri tamamlanırken benim kanalda problem çıkıyordu. Benim kanalda problem çıkınca işi bitirelim diye teklifte bulundum ama işi yarıda bırakmak olmaz elbet yansıyacak demişti. Ve dediği gibi başardı da Şimdi kanal onayını beklemeye başladım. Arkadaşa tekrardan teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, arkadaştan 2000 saat almıştım bugün itibari ile iş tamamlandı. Gayet ilgili ve güvenilir bir arkadaş. İşini takip ediyor. Zaten sürekli irtibat halindeydik. İzlenim değerlerini çoğu zaman kendisi sordu durum nedir silinme eksilme var mı diye. Youtube tarafından silinen izlenimleri yılmadan tekrar tekrar deneyerek tamamlamaya çalıştı. Hatta ilk işe başladığımızda benim kanala gelen izlenimler siliniyordu benimle beraber başlayan kanalların 4000 saat izlenimleri tamamlanırken benim kanalda problem çıkıyordu. Benim kanalda problem çıkınca işi bitirelim diye teklifte bulundum ama işi yarıda bırakmak olmaz elbet yansıyacak demişti. Ve dediği gibi başardı da Şimdi kanal onayını beklemeye başladım. Arkadaşa tekrardan teşekkürler.

Anlayışınız ve sabrınız için asıl ben TEŞEKKÜR ederim. Bir kaç kişi dışında bu sorunla karşılaşmadım sebebinide daha çözemedim açıksı herkes sizin kadar anlayışlı olmuyor tabikide sizinle çalışmak zevkti tekrar teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri