Garantili Manuel 4.000 Saat izlenme Satışı ( Düşüş Yok + Uygun Fiyat )

Ben aldım gerçekten böyle servis görülmedi. Ben ilk defa birine güvendim yaptım . Ve gerçekten memnun kaldım.

Arkadaştan 2000 saatlik izlenme satın aldım. İlk günden itibaren oldukça ilgili bir şekilde yardımcı oldu. İzlenmeyi fazlasıyla yansıttı. Hatta daha sonrası için bir sıkıntı olursa diye açık kapı bıraktı.

Kısacası güvenilir ve sözünde duran bir arkadaşımız. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Güvenilirdir.

Arkadaştan 2000 saatlik izlenme satın aldım. İlk günden itibaren oldukça ilgili bir şekilde yardımcı oldu. İzlenmeyi fazlasıyla yansıttı. Hatta daha sonrası için bir sıkıntı olursa diye açık kapı bıraktı.

Kısacası güvenilir ve sözünde duran bir arkadaşımız. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Güvenilirdir.

Ben tşk ederim hocam. Bu arada pk açıldı hayırlı olsun diyorum. Bol kazançlar.

izlenim almaya devam etmekteyim gelen izlenimler gayet iyi
hayırlı satışlar diliyorum kendisine

Arkadaştan kesinlikle alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Diğer olumlu yorumlara aldanıp sakın bulaşmayın. Profesyonellikten tamamen uzak, bir nevi dolandırıcılık yapıyorlar kendileri. İadede yapmıyorlar, ben hakkımı helal etmiyorum, paranız çöp olmasın.

Arkadaştan kesinlikle alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Diğer olumlu yorumlara aldanıp sakın bulaşmayın. Profesyonellikten tamamen uzak, bir nevi dolandırıcılık yapıyorlar kendileri. İadede yapmıyorlar, ben hakkımı helal etmiyorum, paranız çöp olmasın.
Öncelikle dolandırılık sıfatını neye dayanarak sölüyorsunuz herkes tanır bilir diğer arkadaşlara sorabıilirsiniz bir çoğu ile ticaret dışında da dostluğum vardır 3 kuruşa tenezzül edicek değilim yenı güncellemelerden dolayı ve kendımın şehirdısında oluşundan + ekibimin sorunlarından dolayı geliştirilmeler yapılmaktadır ayrıca sizin işlemin yarısı teslim edilmiş durumdadır en başında ve daha sonrasında size bu bilgiyi verdim yansımalarda sorun olucağını geç teslim edileceğini. Bunları bilmenize rağmen bu şeklide konuşmanız etik değil.
bende 1 ay 5 gün olmuş iş vereli tamamlamadılar sistemsel sorun beni ilgilendirmiyor bulaşmasalarmış başkasının sistemine güvenip bu tür işlere bana hiç 1 aydır izlenim gönderimi yapılmadı bende iade istedim çevrimiçi olmasına rağmen cevap vermedi yazık...

sizin mesajınızı yeni gördüm cevap verdim dolandırı olsam ne burda neden yazılanlara cevap veririm lütfen sabırlı olun dedğim gibi bazı özel nedenler ve yeni güncellemeden kaynaklı telafi edilecek ve işlemleriniz en kısa sürede teslim edilecektir iyi çalışamlar.

Merhaba arkadaşlar, FiekGames adlı şahıs tekrardan iletişime geçti, gün içinde iade yapacağını söyledi fakat ne iade var mesaj. Sipariş verilecekler birdaha düşünsün. Sonra dolandırıcı dediğimiz zaman etik olmuyor.

Merhaba arkadaşlar, FiekGames adlı şahıs tekrardan iletişime geçti, gün içinde iade yapacağını söyledi fakat ne iade var mesaj. Sipariş verilecekler birdaha düşünsün. Sonra dolandırıcı dediğimiz zaman etik olmuyor.

iadesi yapılmıştır. iade almasına rağmen hala belirtmemiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri