★★★ [Garantili] Onaylı Kanal Satışı ★★★

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Hocam 4 kisi biz zaten eski arkadaslar yillardir yt ile ilgileniyoruz. Mail isi hem bize mail acilsin hemde cevremizdekilere destek olsun diye acilmisti. Bizde iletisime bakalim forumu daha cok taniriz dedik bu sekilde bi duzen aldik. Ondan sinrada zaten orcun kardesimle fikir alis verisleriyle yeni yontemler kesfetmeye basladik. Gecmisimiz var kendisi ile

anladım hocam sağlam girdin piyasaya başarılarnın devamı gelir inş

Bu herif benim satış konumu baltaladı hiç yoktan bi de millete laf sokuyor. Bu tarz olaylar çok fazla. Bir şey bilip bilmeden boş boş konuşma. O etrafa duyuruyorsa ben de duyuracağım

İsterse konunu ateşe versin banane! o sen banlıyken mi yaptı bunu ben ona bakarım sen kendini savunabilecek durumdayken ne yaptığı beni ilgilendirmez. Gelip adamın cevap veremeyeceğini bile bile saçma sapan şeyler yazıyorsun ve boş konuşan ben mi oluyorum ? dedikodu meydanı mı arkadaş burası ? ne geçmez kuyruk acınız varmış.

Daha fazla uzatıp cevapta vermeyeceğim bu yorum başka bir arkadaşın konusunda da olsaydı emin ol aynı şeyi yapardım. Arkadaş ticaretten değil tartışmadan banlanmış sen gelmiş ticaretine laf atıyorsun. Madem ticaretinin sağlıklı olmadığını düşünüyorsun buraya gelip yazacağına yöneticilere yazda gerekeni yapsınlar sen boşuna uğraşma ;)

dostum stok durumunu göremiyoruz. ban ne zamana kalkıyor. skype ne bi yere yaz. alla halla bu ban kötü olmuş. sağlam mail satan 2-3 adamdan birisin. bu ban kalksın işimiz gücümüz var. mod lütfen bu konu ile ilgienir misin. işlerimiz aksiyo

İsterse konunu ateşe versin banane! o sen banlıyken mi yaptı bunu ben ona bakarım sen kendini savunabilecek durumdayken ne yaptığı beni ilgilendirmez. Gelip adamın cevap veremeyeceğini bile bile saçma sapan şeyler yazıyorsun ve boş konuşan ben mi oluyorum ? dedikodu meydanı mı arkadaş burası ? ne geçmez kuyruk acınız varmış.

Daha fazla uzatıp cevapta vermeyeceğim bu yorum başka bir arkadaşın konusunda da olsaydı emin ol aynı şeyi yapardım. Arkadaş ticaretten değil tartışmadan banlanmış sen gelmiş ticaretine laf atıyorsun. Madem ticaretinin sağlıklı olmadığını düşünüyorsun buraya gelip yazacağına yöneticilere yazda gerekeni yapsınlar sen boşuna uğraşma ;)

O bizim ticaretlere laf atıyordu.Banlanma sebebine de bakabilirsin ne kadar temiz biriymiş diye. Ayrıca madem üzerine vazife değil gelip de konuya yorum yapma milletin avukatlığına boş boş mesaj kasma

O bizim ticaretlere laf atıyordu.Banlanma sebebine de bakabilirsin ne kadar temiz biriymiş diye. Ayrıca madem üzerine vazife değil gelip de konuya yorum yapma milletin avukatlığına boş boş mesaj kasma

:D:D:D:D boş boş hoşçakal :D:D:D:D

Tamam arkadasim sakin ol. Gorusunu bildirmissin daha fazla tartismaya gerek yok. Arkadasin konusu cope donmesin. Bani kalkinca verdigi cevaba gore cevap vermeye devam etmelisin. Soyle soyluyum meseleyi bilmiyorum ama kendisinin hicbir sekilde birinin konusunu baltalayip ticaretine laf soyledigini duymadim. Belki bi yanlis anlasilma vardir. Kendisi gelesiye kadar bu tartismaya son verelim lutfen. Tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri