garantisiz kazançlı kanal

• Kullanıcı omer54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

omer54

Yasaklanmış
Kanal Adi : Satıştan Sonra
Kanal Kategorisi : Çizgi Film
Kanal Dili :ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :30 mayıs
Abone Sayisi :68
izlenim Sayisi :24k
Kanalinizda UYARI Varmi: yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :40 dolar civarı kazançsız olarak satıyorum
Kanal Satis Fiyatiniz :800 anlaşma yapılır
video sayısı:30 : 40 35 dakka arası ortalama video dakkası
not kanala garanti vermiyorum alacak arkadaş katagoriyi kullanabilir
http://i.hizliresim.com/ZdpLlk.jpg
http://i.hizliresim.com/MJ26j2.jpg
http://i.hizliresim.com/OMNRjP.jpg
http://i.hizliresim.com/NEN57Y.jpg

Son düzenleme:
Kanal 4 gündür kazanmaya başlamış. Ondan önce 1 aylık kazanç kısmı yok. O yüzden 60 lira mı ney ediyordu fiyatı.

* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

Son düzenleme:
Kanal 4 gündür kazanmaya başlamış. Ondan önce 1 aylık kazanç kısmı yok. O yüzden 60 lira mı ney ediyordu fiyatı.

* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.
hocam 30 mayısta atılmış videolar ona göre fiyat verdim kanal 1 ayı doldurmuş kazançları

yok sayabilirsin garantisiz satıyorum zaten kanal 1 ayını doldurmusturrr

---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------
editt

hocam 30 mayısta atılmış videolar ona göre fiyat verdim kanal 1 ayı doldurmuş kazançları

yok sayabilirsin garantisiz satıyorum zaten kanal 1 ayını doldurmusturrr

Sorun KANALIN 1 AYI DOLDURMASI değil dostum ...

Sorun : Kanal Satışında günlük kazanç hesaplanırken TOPLAM KAZANÇ / 30 yapılması , bu mantıkla bakılırsa senın 30 GÜNLÜK KAZANÇ : 169$ o da eşittir... 169 / 30 GÜNLİK GELİRİ : 5,63$ ...

Yani senin dediğini gibi günlük : 40$ değil ...

Şuanda 100$ vermesi önemli değil anlayacagın , bahsi gecen 100$ ı , Son 4 gundur yada 10 gundur degıl , 30 gündür stabil bir sekılde verıyor olması gereklı , GÜNLÜK 100$ denilmesi için ...

son oluru ile birlikte pm lütfen.
pm gönderildi

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Sorun KANALIN 1 AYI DOLDURMASI değil dostum ...

Sorun : Kanal Satışında günlük kazanç hesaplanırken TOPLAM KAZANÇ / 30 yapılması , bu mantıkla bakılırsa senın 30 GÜNLÜK KAZANÇ : 169$ o da eşittir... 169 / 30 GÜNLİK GELİRİ : 5,63$ ...

Yani senin dediğini gibi günlük : 40$ değil ...

Şuanda 100$ vermesi önemli değil anlayacagın , bahsi gecen 100$ ı , Son 4 gundur yada 10 gundur degıl , 30 gündür stabil bir sekılde verıyor olması gereklı , GÜNLÜK 100$ denilmesi için ...
zaten garantisiz demişim
satış yapmak için video atılması önemli değilmi kazançsız olsun ozaman düzeltiyorum

pm gönderildi

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

zaten garantisiz demişim
satış yapmak için video atılması önemli değilmi kazançsız olsun ozaman düzeltiyorum

Garanti extra bişey dostum , verirsin yada vermezsın vermezsen kabul eden öyle alır yada almaz o extra bir durum ...

Hocam kanal satısını bilmeden yada bile bile (yerse) [sözüm sana değil] konu açan çogu kısıye KANAL SATIŞ ŞARTLARINI hatırlatmaya calsıyoruz ama söyledıgımız kısılerın %99 unun zoruna gidiyor ...

Yanlış anlama lütfen Kuralları biz koymadık ama herkez uymalı , bilmeyenlere hatırlatılmalı ...

Bakınız eski Adminin ''Kazançlı Kanal Satışı Yapmadan Önce Okuyun'' dediği konuyu okursanız anlarsınız...

Post burda var : http://www.ytpara.com/446265-post1.html

Ve Kısaca diyor ki :

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.

* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata satılamaz.

* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa sunmanız gerekir.

* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

Hem alıcının, hem de satıcının mağdur olmaması için; belirtilen şablonun dışına çıkmaz kesinlikle söz konusu değildir. Forumun bütün kategorilerine duyuru olarak eklenmiştir. Görmemek mazeret değildir...

Bunda alınacak , kırılacak yada bozulacak bir durum yok...

Hayırlı Satışlar ...

Garanti extra bişey dostum , verirsin yada vermezsın vermezsen kabul eden öyle alır yada almaz o extra bir durum ...

Hocam kanal satısını bilmeden yada bile bile (yerse) [sözüm sana değil] konu açan çogu kısıye KANAL SATIŞ ŞARTLARINI hatırlatmaya calsıyoruz ama söyledıgımız kısılerın %99 unun zoruna gidiyor ...

Yanlış anlama lütfen Kuralları biz koymadık ama herkez uymalı , bilmeyenlere hatırlatılmalı ...

Bakınız eski Adminin ''Kazançlı Kanal Satışı Yapmadan Önce Okuyun'' dediği konuyu okursanız anlarsınız...

Post burda var : http://www./446265-post1.html

Ve Kısaca diyor ki :

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.

* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata satılamaz.

* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa sunmanız gerekir.

* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

Bunda alınacak , kırılacak yada bozulacak bir durum yok...

Hayırlı Satışlar ...
Aynen hocam alacaklı kişilerde biliyodur kimseyi pişman etmemişimdir isterseniz tek tek etikitlliyeyim onlarda yazabilir

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] [MENTION=14704]dess[/MENTION] [MENTION=52750]orbayk[/MENTION] [MENTION=9783]varan[/MENTION] [MENTION=30919]nuhkuzu[/MENTION] [MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] [MENTION=25793]Teksen[/MENTION] defalarca alışverişim olmuştur diğer arkadaşlarımda yazabilir

Son düzenleme:
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] haklısın dostum dediklerinde. Herzaman senide takip etmişliğim vardır yorumlarda olsun konularında olsun. Yalnız şöyle bir şey var Ömer ile ticaret yapmayan Ömeri anlamaz. Garantisiz der kanal sana zarar ettirir her zaman arkasında durur.

evet kanal 1 aylık stabil kazanmıyor. Ortalaması düşük olabilir ancak satılıncaya kadar ort. 10-12 dolara çıkabilir. Buda istenilen fiyatı normal yapar düşüncesindeyim. Bu tabi ki benim düşüncem.

Hayırlı satışlar

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] haklısın dostum dediklerinde. Herzaman senide takip etmişliğim vardır yorumlarda olsun konularında olsun. Yalnız şöyle bir şey var Ömer ile ticaret yapmayan Ömeri anlamaz. Garantisiz der kanal sana zarar ettirir her zaman arkasında durur.

evet kanal 1 aylık stabil kazanmıyor. Ortalaması düşük olabilir ancak satılıncaya kadar ort. 10-12 dolara çıkabilir. Buda istenilen fiyatı normal yapar düşüncesindeyim. Bu tabi ki benim düşüncem.

Hayırlı satışlar

Sağolasın kardeşim güzel yorumun için ama sanırım söyledıgım yanlıs anlasılıyor :)

Ben uyarı amaçlı yazmıstım , sonucta kanalın o sekılde satısı yasak , yasak olan şey için de forum kurallarını biliyorsun.
Ya konu kilitlenır yada kişi birkac gun uzaklastırılır. Benım uyarıpta yaptıgı satısın yanlıs oldugunu soylemem hata ise özür dilerim.

Bak bu da benım bır kanalım , nerdeyse arkadasının kanalıyla aynı ozellıklerde , benımkı de son 6 gunde 101$ yapmıs ama bu kanal 30 Haziran da 38$ yaptı diye günlük 38$ geirli degıl yanı :) bunu anlatmak ıstıyorum ama sanırım anlamak çok zor bir olay ...

2ZqkLE.png

Bundan sonra da kimseyle polemige giripte uyarıda bulunmayacagım , direkt report edip admin veya modlara iletecegım.

Hatalı sekılde acılan konuda , hakkı olmadan satılmaya calısan birseyı satabılmek ıcın neden bu ısrar anlamıyorum?!'^+%

Neyse Hayırlı Kandıller , İyi Forumlar

bende @ömer54 ile defalarca alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı olan kanallarda da telafi olarak yerine yine aynı şekilde kanallar sağladı

sorunu kimse anlamamış sanki,sorun arkadaşla alışverişi olubda sıkıntı yaşamak yada yaşamamak değil sorun "satışın forum kurallarına uymaması".

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri