Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anlamadığım nokta şu kadıköyde fener gala macı olursa yüzde 99 herkez fener diyo (gslılar dahil) ama iş reale gelince hop reali yeneriz gibi havaya girliyo...cok gercekci gelmedi bana.. demeki fener (korkusu) realden kat kat büyükmüş .
Champions League: Fenerbahce's ban for match-fixing has been upheld | Football News | Sky Sports
Soccer match-fixing trial in Turkey shows that corruption can begin at the top | Fox News
Turkish court charges 15 more in Fenerbahce match-fixing scandal | Football | The Guardian
BBC Sport - Besiktas and Fenerbahce on match-fixing charges
tartısma yaratıcak yorumlar yapmayın arkadaslar bu bir Türk takımı ve ülkemizi temsil ediyor ben gsliyim bu arada saçma sapan yorum yapmayın lütfen
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera
Eboue
Chedjou
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Engin
Sneijder
Burak Yılmaz
Drogba
REAL MADRID
Casillas
Arbeola
Ramos
Pepe
Carvajal
Khedira
Modric
Ronaldo
Bale
Isco
Benzema
ilk 11ler bunlar ek olarakta bruma dk 60 tan sonra falan girer adam güzel oynuyor
sonuç olarak güzel bi maç bizi bekliyor basarılar GALATASARAY
Ben böyle takılıyorum ama her seferde maç başlayınca Galatasaray için heyecanlanıyorum o da işin ilginç bir yanı
---------- Mesaj saat 19:05:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:26 civarında gönderildi. ----------
Resmi 11 ler henüz açıklanmadı
ilk basta belirtmistim zaten muhtemel 11 diye fakat assagıya yazmamısım büyük olasılıkla kadro bu en fazla 1-2 deyisiklik olur sanırım
Madrid Ancelotti ile formsuz geçen hafta Villereal tek kale oynadı bakalım Fatih hoca o süprizlerini yaşatabilecekmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.