Gareth Bale - Ronaldo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex

Kayıtlı Üye
Başarılar Galatasaray :D

Medya ve Fatih Terim i dinleyen maç Akhisarla sanır

anlamadığım nokta şu kadıköyde fener gala macı olursa yüzde 99 herkez fener diyo (gslılar dahil) ama iş reale gelince hop reali yeneriz gibi havaya girliyo...cok gercekci gelmedi bana.. demeki fener (korkusu) realden kat kat büyükmüş .

Fener kabusu hiçbirşeye benzemez :D

anlamadığım nokta şu kadıköyde fener gala macı olursa yüzde 99 herkez fener diyo (gslılar dahil) ama iş reale gelince hop reali yeneriz gibi havaya girliyo...cok gercekci gelmedi bana.. demeki fener (korkusu) realden kat kat büyükmüş .

Bende Fenerliyim fakat bu yorum şimdi burada kavga çıkartır kardeşim gsliler ya yok öyle bir şey bizim uefa ... vardan bir girerler devamı zaten malum

Şampiyonalr liginin ilk maçı olduğunun ve rakibin Madrid olduğunun farkında değil mi herkes

tartısma yaratıcak yorumlar yapmayın arkadaslar bu bir Türk takımı ve ülkemizi temsil ediyor ben gsliyim bu arada saçma sapan yorum yapmayın lütfen

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Chedjou
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Engin
Sneijder
Burak Yılmaz
Drogba

REAL MADRID

Casillas
Arbeola
Ramos
Pepe
Carvajal
Khedira
Modric
Ronaldo
Bale
Isco
Benzema

ilk 11ler bunlar ek olarakta bruma dk 60 tan sonra falan girer adam güzel oynuyor

sonuç olarak güzel bi maç bizi bekliyor basarılar GALATASARAY

Ben böyle takılıyorum ama her seferde maç başlayınca Galatasaray için heyecanlanıyorum o da işin ilginç bir yanı :)

---------- Mesaj saat 19:05:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:26 civarında gönderildi. ----------

tartısma yaratıcak yorumlar yapmayın arkadaslar bu bir Türk takımı ve ülkemizi temsil ediyor ben gsliyim bu arada saçma sapan yorum yapmayın lütfen

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Chedjou
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Engin
Sneijder
Burak Yılmaz
Drogba

REAL MADRID

Casillas
Arbeola
Ramos
Pepe
Carvajal
Khedira
Modric
Ronaldo
Bale
Isco
Benzema

ilk 11ler bunlar ek olarakta bruma dk 60 tan sonra falan girer adam güzel oynuyor

sonuç olarak güzel bi maç bizi bekliyor basarılar GALATASARAY

Resmi 11 ler henüz açıklanmadı

Ben böyle takılıyorum ama her seferde maç başlayınca Galatasaray için heyecanlanıyorum o da işin ilginç bir yanı :)

---------- Mesaj saat 19:05:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:26 civarında gönderildi. ----------

Resmi 11 ler henüz açıklanmadı

ilk basta belirtmistim zaten muhtemel 11 diye fakat assagıya yazmamısım büyük olasılıkla kadro bu en fazla 1-2 deyisiklik olur sanırım

ilk basta belirtmistim zaten muhtemel 11 diye fakat assagıya yazmamısım büyük olasılıkla kadro bu en fazla 1-2 deyisiklik olur sanırım

Madrid Ancelotti ile formsuz geçen hafta Villereal tek kale oynadı bakalım Fatih hoca o süprizlerini yaşatabilecekmi

Fenerliler Bu maç Pendikle değil. Real madrid ile

Çok Kazandık. Yine Kazanırız.

Fenerli kardeşlerim. Siz " Rahat olun, Real madrid'i tutun ve her fenerli gibi kahrolmaya devam edin" :=)

Madrid Ancelotti ile formsuz geçen hafta Villereal tek kale oynadı bakalım Fatih hoca o süprizlerini yaşatabilecekmi

gecen sezondan hatırlarsanız Galatasaray genelde ikinci maçlarda yükleniyor ilk maçları pek önemsemiyo gibiler sonrada var gücü ile biseyler yapmaya çalısıyorlar yapıyorlarda ama her maçı o ciddiyette oynasalar gerçekten güçlü bi takımlar ve iyi bir kadroya sahipler.

Benim güvenim var karsı taraf real madrid ama olsun gerçekten isteyince hersey olur

galatasaray ligdeki gibi olursa perişan olur bugün :)
Madrid maçında yorulurlar hafta sonu olimpiyat stadında seyirci rekoru kırarak(80bin kişi ) birde biz yeneriz gsyi :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri