Garip rüya

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlr saat 23.30 gibi yattım bi 10 dk öncede ter içinde kalktım size birşey danışmak istiyorum rüyamda bir yaşlı dilenci teyze gördüm eli bastanlu ben mağazada otururken üstüme üstüme geliyor bende para vermek için elemandan parayı alıyorum ve patron masasının oraya geçiyorum birden bire yanıma koşmaya başlıyor hızlı bir şekilde koşuyordu teyze bende elimden paraları havaya kaldırdım o sırada beni sıktı ve uyandım ağrı ile enteresam geldi bana yatamıyorumda geri son zamanlarda yeni bir şirket kurcaz diye kafam dolu onla alakalı olabilirmi? Yüzünü tam hatırlamıyorum teyzenin parlaktı

Baya korktuğun belli, imama sorabilirsin. Forumda medyum veya rüya tabircisi bulmak zor. Makale yazanlar çok iyi bilir onlara sorabilirsin :)

Baya korktuğun belli, imama sorabilirsin. Forumda medyum veya rüya tabircisi bulmak zor. Makale yazanlar çok iyi bilir onlara sorabilirsin :)

tam korkma değilde enteresan birşeydi o sıkınca nefesim kesildi gibi hisetim kalktığımdada ağrı vardı

Para vermediysen sıkıntı olabilir. Rüya tabirleri sitelerinden iyice araştır ve rüyalarını anlatma tanımadıklarına.

Bence rüyalarınızı kimseyle paylaşmayın hocam. Hayırlı bir rüyaysa uygun olmaz.

rüyalar bilinçaltına işlenmiş milyonlarca bilgiden ortaya karışık gördüğün görüntüler kardeşim. Tabi daha çok neye odaklıysan o günlerde aklın daha çok nerdeyse onunla ilgili rüyalar görmen daha çok muhtemel. Fakat rüyaları gerçek hayatla hiç bir şekilde ilişkilendirme yani korkmana gerek yok. Kabus görmüşsün belli bu tarz rüyaları sürekli görmüyorsan sıkıntı yok. Şirketle ilgili aklında şüpheler varsa ondan dolayıda bu tarz bir rüya görmüş olabilirsin. Ama sonuçta rüya rüyadır fazla takma kafana :) Eminim unutmayacağın bir rüyan olacak bu rüya :)

bana doğru koşarak geliyor dedin benimde içim ürperti yav yaşlı bastonlu biri normalde üstüme gelse uykuda ustume gelse farketmez uykum her türlü gelmez :D

Son düzenleme:
Para vermediysen sıkıntı olabilir. Rüya tabirleri sitelerinden iyice araştır ve rüyalarını anlatma tanımadıklarına.

Forumda paylaşmış, forumdaki aktif 5k kişi şuan görüyor :D

Doğru söylüyorsun rüyaları herkes ile paylaşmamak gerek bazı rüyalar yorumlandığında çok iyi rüyalar olabiliyor.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] korku filmlerinde güzel gider bu sahne ama :)) Her zaman yaşlı ve dişsizler favorim :)))

Ama kabus tarzıydı ve gerçekden hala omzumun üst kısmı sıkılmış gibi ağrıyor önceden çok sık olurdu bu tarz kabuslar heleki bekar evine ilk geçtiğim zamanlar 7 günün 4 kabusdu son 2 ay toparladım kafayı artık görmüyorum diyordum gene başladı

Üstün açık kalmış havalar sıcak ama sen yinede bir battaniye olmadı bir pike felan ört üstüne.
Böyle rüyalar görüncede bildiğin duaları oku kalk elini yüzünü yıka geçer.

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION] eğer bu tarz korku içerikli rüyalar görüyorsanız bir psikologa görünmenizi tavsiye ederim. Ben en son ne zaman kabus gördüğümü bile hatırlamıyorm. 5 6 sene geçmiştir belki. Rüyalar sağlık için önemlidir hocam güzel rüyalar görmeniz gerek daha mutlu ve sağlıklı olabilmek için onun için bir destek almanız iyi olur...

2 defa hızır gördüm gerçektir yalan değil biraz kiloluydum küçükken hayatımı etkiliyordu bir gün elinde sepetli bi abla geldi bi dergi verdi dergide ne hikmetse diyet ile alakalıydı abimde yanımdaydı aldım merak edip arkama döndüm kadın yoktu aramama rağmen göremedik

Üstün açık kalmış havalar sıcak ama sen yinede bir battaniye olmadı bir pike felan ört üstüne.
Böyle rüyalar görüncede bildiğin duaları oku kalk elini yüzünü yıka geçer.

Kardeş okudumda düşünüyorum acaba bir dilenciyi felanmi tersledim dükkanda sadece param olmadığında vermediğim oldu yada oruç tutmadım onla alakalı birşeymi anlamadım

Allah hayır etsin, konuyu silip daha iyi bilenlere paylaşıp, danışman daha hayırlı olur.

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION] eğer bu tarz korku içerikli rüyalar görüyorsanız bir psikologa görünmenizi tavsiye ederim. Ben en son ne zaman kabus gördüğümü bile hatırlamıyorm. 5 6 sene geçmiştir belki. Rüyalar sağlık için önemlidir hocam güzel rüyalar görmeniz gerek daha mutlu ve sağlıklı olabilmek için onun için bir destek almanız iyi olur...

Gittim hocam psikologa 14 yaşımdan 16 yaşıma kadar antideprasan kullandım ama ailevi sıkıntılarım çok yüksek denicek kadar fazlaydı bekar evine geçtim şimdi gene ailevi sıkıntılar başladı orta derecelerde manik depresif var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri