Garip rüya

kardeş büyük ihtimal çevrende senin parana göz diken ve tabiri caizse seni söğüşlemek isteyen birileri olabilir. insanlar menfaatçi, insanlar para için her kılığa girer. çevrene dikkat et. güvenmediğin insanlarla iş yapma.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam enerji,medyumluk,metafizik vb. konularda istemeden de olsa bilgi sahibi olmuştu. Onun yorumunu mutlaka al derim:) Şakası bir yana sonuçta rüya bu. bazıları beynin uyandığı ama vucudunun hala uyuşuk oldugu için bu tarz ağrı,sızı,çekilme olabilir. karabasan bu olsa gerek. genelde beyin çok hızlı uyandığı ama vucut uyuşuk oldugu için kabus görmeye meyilli olur insan. stresten uzak durun bi süre düzelir hocam. veya kafanıza çok takmayın,uyumadan once güzel şeyler düşünün :) doğa,şelale vs.

Gittim hocam psikologa 14 yaşımdan 16 yaşıma kadar antideprasan kullandım ama ailevi sıkıntılarım çok yüksek denicek kadar fazlaydı bekar evine geçtim şimdi gene ailevi sıkıntılar başladı orta derecelerde manik depresif var

kardeş büyük ihtimal çevrende senin parana göz diken ve tabiri caizse seni söğüşlemek isteyen birileri olabilir. insanlar menfaatçi, insanlar para için her kılığa girer. çevrene dikkat et. güvenmediğin insanlarla iş yapma.

yüksek ihtimalle onla alakalı hocam

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION] anlayabiliyorum. Anti depresan düzenli bir biçimde kullanmaya devam edin bu aralar güçlü olman gerekiyor. Umarım bir an önce herşey yoluna girer kardeşim. Allah hepimize gereken sabrı ve gücü verir inşallah..

Hafif bir suçluluk duygusu hissediyorum sanki. Endişelendiğin, yerine getirmediğin birşeyin sana verdiği suçluluk duygusu ile bu rüyayı görmüş olabilirsin.

Son düzenleme:
[MENTION=9749]xSnox[/MENTION] anlayabiliyorum. Anti depresan düzenli bir biçimde kullanmaya devam edin bu aralar güçlü olman gerekiyor. Umarım bir an önce herşey yoluna girer kardeşim. Allah hepimize gereken sabrı ve gücü verir inşallah..

Keşke kullanma şansım olsa hocam ama kullanamam kalpde ritim bozukluğu yaptı bundan dolayı tedavi bitmeden antidepresanı bıraktım şuanda kalbimde iyileşti ama bu psikoloji pek düzelcek gibi değil ya ailemi silicem yada ilaç kullanmaya devam edicem

Gittim hocam psikologa 14 yaşımdan 16 yaşıma kadar antideprasan kullandım ama ailevi sıkıntılarım çok yüksek denicek kadar fazlaydı bekar evine geçtim şimdi gene ailevi sıkıntılar başladı orta derecelerde manik depresif var

doğru demiş depresyondayım her gün 2 defa kendimi toprağa gömüyorum ölümümü görüyorum ilaçlar fayda ediyor ama hiç önermem zamanla kafanı bulandırıyorlar en iyisi spor ve namaz bu ikisi her türlü strese çare

arkadaş bana metafizik demeyin sapkın bir new age cemaatiyle davalık oldum :) iki tane avukat beni savunuyor. bu işlere en ufak merak salmayın boş işler. tanrı, doğru dürüst yaşayın adam olun sizden iyisi yok diyor ayetler de. işlerinizin rast gitmesini mi istiyorsunuz yardım edin kimsesize yoksula. mesela lokantaya gittiğiniz de bir garibanı da yanınıza alın çorba ısmarlayın ruhunuzun huzur bulacağınızı göreceksiniz. şunu gördüm bunu gördüm diye totem yapmak metafizik kaygılar taşımak kuran'a incile ve tevrat'a ters.

doğru demiş depresyondayım her gün 2 defa kendimi toprağa gömüyorum ölümümü görüyorum ilaçlar fayda ediyor ama hiç önermem zamanla kafanı bulandırıyorlar en iyisi spor ve namaz bu ikisi her türlü strese çare

Hocam çok şükür son zamanlarda düzelmeye başlamıştım ama aile işte

rüyaların gerçekleşmesi veya yaşantını yansıtması tamamen beynin çözümlemeleridir. Senin günlük hayatta önemsemediğin pek çok ayrıntıyı beynin değişken olarak denkleme katar, rüyalar da aslında bu denklemlerin çözümlemeleridir. Rüyalarında hiç tanımadığın yüzler de görebilirsin, bunlar tamamen biçimlemelerden ibarettir çoğu zaman.
Bu konuda baya bir kafa yormuştum zamanında:) Genel olarak beyin bu değişkenlerle bilinçaltındaki problemleri çözmeye uğraşır. Kolunun falan ağrıması kısmına da gelecek olursak, bu konuda pek çok makale ve araştırma mevcuttur istersen inceleyebilirsin. Belli bir gerçeklikte beyni öldüğüne inandırırsan ölürsün ;)
Tabi bu söylediklerim kesinlikle bazı dar görüşlere yanlış gelmekte hatta bunu şirk kabul etmektedir. Bilimi, felsefeyi, öğrenmeyi bilmek çok güzeldir; elbette her koşulda çıkacak bir dipnot, bizi ve beynimizi bu kadar güzel yaratan Allah'a şükretmektir.

Arkadaşım öncelikle hayırlara vesile olsun.

Bende yaklaşık 1 aydır (abartmıyorum) rüyamda adsense ile ilgili şeyler görüyorum. Hesaplar işleme girmediği için öyle çok aklımı kurcalıyorki bilinçaltım adsense ile dolmuş durumda. :)

Sen işinin gücünün yolunda gitmesi için, hatta Allah rızası için çevrende yardıma muhtaç birini tanıyorsan yardım et yeter.

Bu aralar rüya görmüyorum bende hapların etkisindenmidir düzensizlikten midir nedir :)

Eskiden karabasan diye tabir edilen olay gelirdi başıma yatakda kitlenir kalırdım. Ağırlık çökerdi üstüme hareket edemizdim aynı gece 3 - 4 defa olduğu oluyordu.

Besmele çek yat.

Bir yerlerin açıkta kalmış senin :) Boş ver takma kafana.. Ayetel Kursi yi oku yeter sana..

Benim rüyam olsa teyze bana koşarken elinden tutup beylik düzünde halay çekerim
Çok saçma rüyalar görüyom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaşlr saat 23.30 gibi yattım bi 10 dk öncede ter içinde kalktım size birşey danışmak istiyorum rüyamda bir yaşlı dilenci teyze gördüm eli bastanlu ben mağazada otururken üstüme üstüme geliyor bende para vermek için elemandan parayı alıyorum ve patron masasının oraya geçiyorum birden bire yanıma koşmaya başlıyor hızlı bir şekilde koşuyordu teyze bende elimden paraları havaya kaldırdım o sırada beni sıktı ve uyandım ağrı ile enteresam geldi bana yatamıyorumda geri son zamanlarda yeni bir şirket kurcaz diye kafam dolu onla alakalı olabilirmi? Yüzünü tam hatırlamıyorum teyzenin parlaktı

Birinin hakkını mı yedin naptın

Yok hocam kimsenin hakkını yemedim allahda yedirmesin çok şükür param var .
Yatmadan önce bir kaç sıkıntım vardı onlar aklıma geldi psikoloğumla konuştum kafana fazla takma dedi ilaç vericekti almadım

Sent from my iPhone5s using Tapatalk

Son düzenleme:
Yok hocam kimsenin hakkını yemedim allahda yedirmesin çok şükür param var .
Yatmadan önce bir kaç sıkıntım vardı onlar aklıma geldi psikoloğumla konuştum kafana fazla takma dedi ilaç vericekti almadım

kardeşim rüya yorumcusu değilim ama arkadaşlarda demiş önceki sayfalarda rüyalar bilinçaltımızla ilişkilidir,bazı şeyleri çok takmışsın belli ki, rüya sonuçta diyip yatıp uyumak lazım.Bu aralar bende neler görüyorum neler :) biraz sakinleşmek gerek ;)

kardeşim rüya yorumcusu değilim ama arkadaşlarda demiş önceki sayfalarda rüyalar bilinçaltımızla ilişkilidir,bazı şeyleri çok takmışsın belli ki, rüya sonuçta diyip yatıp uyumak lazım.Bu aralar bende neler görüyorum neler :) biraz sakinleşmek gerek ;)

Aynen alışmaya başladım artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri