Gasray gasray cimbom bom

• Kullanıcı bzk01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

bzk01

Yasaklanmış
Tur gassarayın helal olsun aslanlar. Harikasınız. Hiç bir 4 büyük takımı tutmamama fanatik adana sporlu olmama ragmen duygulandım. Sevindim. Darısı fenerin beşigin trabzonun daha dogru tüm türk takımlarının başına. Daim olsun başarınız.

galatasarayimizi gönülden kutluyorum darisi diger türk takimimiz olan fenerbahceninde turu gecmesi ve ülke puaninin tavana vurmasi artik türkiyenin heralanda dünyada kendini göstermesi lazim saygilar..

Aslan cimbomum benim Aslan Musleram aslan Hamitim varm icimbom gibisi beee.

Duygu dolu saatler yaşadık vallahi.Heycandan ölüp ölüp dirildik aslanım benim

Önce yurt içindeki Schalkelileri sonra da yurt dışındakilere kapak oldu :)

yemin ediyorum dakika 60dan sonra cddi derecede tansiyon problemi yaşadım ya:) ama ne geceydi işte bunlar unutulmaz anlar :)

Valla güzel maçtı fenerliyim ama bi arkadaşımla galatasaray sayfası yönetiyoruz, aktif bile sayılmazdı her paylaşıma güzel bir şey olmadıkça 50 yi geçmez kaliteli paylaşımlarda 80e falan anca dayanırdı, dün gece Sayfayı beğenmiş elemanın teki bi fotoğraf atmış mesajlardan paylaştım ve sayfa hem büyük bi hit aldı 1 bin kişi kadar hemde binlerce kişiye ulaştı paylaşım, Sosyal ağ hele ki facebook da bu YT de para kazanmak için bi sayfanın ne kadar etkili olabileceğini gene gösterdi yaptığım paylaşımlarla ilgili uygun bi sayfa bulursam alacağım...

Buda sayfada ki paylaşımım ben daha 24 saat dolmadı o zamana kadar 200 bini bile geçeceğine inanıyorum
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri