Gauth_Callback Hatası Çözümü

TedBundy

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar.Bende dahil bir çok kişi Gauth_Callback sorundan müzdarip sanırım.uzun uğraşlar sonucu cok basit bi şekilde sorunu çözüme kavuşturdum.

quiz in başvuru adresine (QuizGroup// The Leading Global YouTube Network) girdikten sonra joine basın.

Bu ekranda No ya basın form gelecektir.
Herkese bol kazançlar.

İyi günler arkadaşlar.Bende dahil bir çok kişi Gauth_Callback sorundan müzdarip sanırım.uzun uğraşlar sonucu cok basit bi şekilde sorunu çözüme kavuşturdum.

quiz in başvuru adresine (QuizGroup// The Leading Global YouTube Network) girdikten sonra joine basın.

Herkese bol kazançlar.

Şuan elimde sokacak partner kanal yok. Dünden bu yana çözümü arıyordum. Bi tane güzel giden içeriğim vardı az önce bi kahvaltı yapayım geleyim dedim telif yemiş. Kısmet.. :)

Şuan elimde sokacak partner kanal yok. Dünden bu yana çözümü arıyordum. Bi tane güzel giden içeriğim vardı az önce bi kahvaltı yapayım geleyim dedim telif yemiş. Kısmet.. :)

geçmiş olsun hocam.Kısmet.bende dünden beri uğraşıyordum.

Şimdide :)
Error happened
Unrecognized error

Herkese bol kazançlar.

hocam ben kanalı bağladım şimdi problem yok ama bu hesabımın içine girmeye çalışınca Gauth_Callback sorunu çıkıyor. hesabın içine nasıl gireceğim. kanalları kontrol edip, farklı kanallar eklemeliyim.

hocam ben kanalı bağladım şimdi problem yok ama bu hesabımın içine girmeye çalışınca Gauth_Callback sorunu çıkıyor. hesabın içine nasıl gireceğim. kanalları kontrol edip, farklı kanallar eklemeliyim.

Kanalı bu şekilde mi bağladın hocam nasıl yaptın bu hatayı almadan?

Kanalı bu şekilde mi bağladın hocam nasıl yaptın bu hatayı almadan?

arkadaşın dediği gibi no diyerek, daha önce de yapmıştım bu şekilde form geldi bilgilerimi girdim sonra bi link gibi bir şey veriyor youtube sayfasına yönlendirdi ordan doğruladım. ama giriş yapamıyorum quizin sayfasında.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

şimdi düzeldi

hocam bi süre sonra kendiliğinden düzelecek mi bu gauthcallback yazdığında? kapalı kanalın dashboarduna giremiyorum. denedim bu konularda yazanları fakat, giremedim.

benimde kapanmış bir dünya quiz dashboardında bu gauthcall back te kalıyor.

Kapanmış kanallara bakabiliyordum ama şu an bende de bu hata var.

artık giremicez herhalde dasb. lara
dashboard ta tek kanal olup kapanmışların hiçbirine giremiyorum.
tüm yöntemleri denedim.

benim kapanan kanalımın olduğu dashb.a kapandıkdan sonra 2 kanal daha eklemiştim gerçi onlarda kapandı diye hatırlıyorum ama geçen ay sonu girip bakmıştım yatıcak ödemeye bu gün deneyim dedim giremedim 2 farklı dashb.a

Arkadaşlar bu hata halen devam ediyor. Çözebilen varmı acaba? Kanal bağlanamıyor şuan quize.

Arkadaşlar çözen varsa yardımcı olur mu lütfen kanal bağlıyamıyorum

Hala çözemedim ben de. En azından, önceden kanalın url'yi veriyorlardı şimdi ne geldi ne gitti onu da anlayamicaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri