Gazze'de KATLİAM Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsrail'in Filistin'e saldırmasını etik bulacak adam az kaldı . Ne izni arkadaşım . Onlar orda bizim kardeşimizi öldürüyorsa bizim kardeşlerimizde onlara yardıma gider . İzinde almaz . Olay bu

Adamları bile bile ölüme gönderdiler bunu izin verenler de adı gibi biliyordu. Ben gitmelerine yardım etmelerine karşı değilim oraya sahipsiz bir şekilde silahsız bir şekilde gönderilerek alın vurun denmesine ve bu olay üzerinden iç siyaset malzemesi yapılmasına karşıyım.

Irakta'da Doğu Türkistan'da da Filistinde de bir sürü masum insanımız ve çocuk ölüyor hepsi için duyarlı olmalı ve dua etmeliyiz

Hocam bu savaşta kesinlikle kim nasıl algılıyosa algılasın Filistin sütten çıkmış kaşık değil ve İsrail'de..
Kim suçsuz dersen Tel Aviv'de ölen Filistin'de ölen siviller, çocuklar bunlar suçsuz..

Aynen öyle bu ölen canların vebalı İsrail ve Hamas'ın üstündedir ayrıca bu bir din meselesi de değil bu bir toprak meselesidir iki tarafın paylaşamadığı toprak yüzünden olanlar oluyor. Yani Filistin bir Müslüman ülkesi değil de Hristiyan ülkesi olsaydı da bu olanlar olurdu.İsrail %100 suçludur bu durumda ama Hamas'ın yaptıklarını da görmek gerekiyor Hamas kaç İsrail vatandaşının canını aldı ki İsrail kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip olsalardı en az İsrail kadar tepki görürlerdi el yapımı roket vs ile savaştıkları için pek göz önünde bulundurulmuyorlar galiba. Bizim asıl değiştirmemiz gereken düşünce tarzı şu ''Dünya birlik olmuş Müslümanları yok etmeye çalışıyor'' inanışı.Böyle bir şey yok arkadaşım Yahudilik ile ilgili biraz araştırma yapmış olsanız Yahudilerin en nefret ettikleri dinin Hristiyanlık olduğunu bilirdiniz. Öyle kolay değil Yahudiler yüzyıllar boyunca Hristiyanlar tarafından baskı görmüş bir millet. II.Dünya Savaşında Hitler Yahudilere soykırım düzenlememiş olsa bugün bir Yahudi milleti de olmazdı yine alttan alta ezilmeye devam ederlerdi.II.Dünya Savaşında Yahudilere soykırım yapılması en basit tabiriyle gelecek Yahudi nesillerine yaradı kısaca. Bugün Yahudiler ve Hristiyanlar dünyanın en büyük gücüyse bunda en büyük suçta Müslümanlarındır. Yıllar boyunca birbirini çekememezlik birbirine karşı cephe alma daha niceleri kışkırtma,nifak falan bunlara ihtiyaç duyulduğu da yok en basit örnek yıllarca Osmanlı egemenliğinde rahatça yaşamını sürdüren Araplar 1.Dünya Savaşında bize karşı cephe almadı mı? Bunu niye yaptılar kendi devletlerini kurmak için Müslüman Osmanlı egemenliğinde kalmak yerine Hristiyanlarla birlik olup Müslümanlarla savaştılar bugün Suriye,Irak,Filistin vs. ülkelerde 1.Dünya Savaşında bize karşı savaşanların torunları orda bir ırk yok aynı ırk farklı ülkelere bölünmüş yaşıyor.Her gün, her ay bir Müslüman ülkesinde karışıklık çıkıyor ama tepki gösteren Müslüman ülkesi var mı yok (Türkiye hariç). Bugün İran,Suudi Arabistan dünyanın en güçlü Müslüman ülkeleri birisi Kabeyi kullanarak turizm geliriyle yıllar boyunca zenginleşti diğer Müslüman ülkelerini görmezden geldi diğeri yıllarca Müslüman devletlerle savaştı. Kısaca Hristiyanlar,Yahudilere suç atmak yerine Müslüman devletler neden bu durumda diye düşünmek lazım Müslüman devletler şu birbirleri arasındaki çekişmeye,görmezden gelmeye son verse bunların hiçbiri yaşanmaz.

Kim nasıl isterse öyle yorumlayabilir özellikle Doğu Türkistan ve Türkmenelinde olan katliamlara susup Filistin'e bir şey olduğunda ortalığı ayağa kaldıranlar;

1-Yıllarca ASALA terör örgütü 50 den fazla diplomatımızı katletti, ASALA'nın eğitim gördüğü kamplar Filistinlilerin kontrol ettiği Bekaa vadisindeydi.

2-PKK'nın ilk elemanlarının yetiştirildiği kamplar da Bekaa vadisindeydi.

3-Osmanlıyı İngilizlerle birlikte bölgeden çıkaranlar da Filistinlilerdir.

4-PKK'lı Selahattin Demirtaş, "Biz Filistin'in özgürlüğünü görmek isteriz" deyince Haniye'de, "Biz de Diyarbakır'ın özgür olmasını görmek isteriz" diye karşılık verdi.

5-Kıbrıstaki soydaşlarımızı korumak için adada bulunan Türk Ordusuna ''İŞGALCİ'' diyen Yaser Arafat kurbağasıdır.

6-''Ermeni Soykırımı'' yalanını tanımayan ender ülkelerden biri İsraildir.

Liste uzar gider...

Unutmadan gereken bir husus Yahudi İsrail hep kazanacak Müslüman Araplar hep kaybedecek, hatta Müslümanların kaybetmesi için İsrail'e bile gerek yok mezhepler yeter. Bknz. Irak

Size tarihi nasıl öğretmişler bilmiyorum ama ciddi bir tarih sorununuz var. Bırakın asalayı, beka vadisini, arafatı demirtaşı. Sorun din savaşıdır, bu savaşın aktörleri önemli değil. Senaryo neyse onu oynarlar. Derin tarihi araştırmanızı tavsiye ederim.

Size tarihi nasıl öğretmişler bilmiyorum ama ciddi bir tarih sorununuz var. Bırakın asalayı, beka vadisini, arafatı demirtaşı. Sorun din savaşıdır, bu savaşın aktörleri önemli değil. Senaryo neyse onu oynarlar. Derin tarihi araştırmanızı tavsiye ederim.

Hangi din savaşı? İsrail bile peygamber türbelerini yakmaya cesaret edemiyorken müslümanlar sırf mezhep yüzünden peygamber mezarlarını yakıp yıkıyor. Tarihi hele ki yakın tarihi çok iyi bilirim gerçekçi bir şekilde göremediğiniz için daha çok ''kahrolsun'' dersiniz.

Hadi gelin, oturup dua edelim ve 5000 yıl hiç durmadan namaz kılalım, uygulamayacağınız boykot çağrıları yapalım Müslüman (Din) ve Türk (Irk) kardeşlerimiz kurtulsun...

"Müslüman kardeşinin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir." Hadis-i Şerif güzel bir hadisi şerif var hocam boşuna uğraşma yoldan çıkmış adamı yola getiremezsin hatta o kendiyle birlikte seni yoldan çıkarır Kuran'da bile yahudilerin sonu varken uğraşmak niye

Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

Kim nasıl isterse öyle yorumlayabilir özellikle Doğu Türkistan ve Türkmenelinde olan katliamlara susup Filistin'e bir şey olduğunda ortalığı ayağa kaldıranlar;

1-Yıllarca ASALA terör örgütü 50 den fazla diplomatımızı katletti, ASALA'nın eğitim gördüğü kamplar Filistinlilerin kontrol ettiği Bekaa vadisindeydi.

2-PKK'nın ilk elemanlarının yetiştirildiği kamplar da Bekaa vadisindeydi.

3-Osmanlıyı İngilizlerle birlikte bölgeden çıkaranlar da Filistinlilerdir.

4-PKK'lı Selahattin Demirtaş, "Biz Filistin'in özgürlüğünü görmek isteriz" deyince Haniye'de, "Biz de Diyarbakır'ın özgür olmasını görmek isteriz" diye karşılık verdi.

5-Kıbrıstaki soydaşlarımızı korumak için adada bulunan Türk Ordusuna ''İŞGALCİ'' diyen Yaser Arafat kurbağasıdır.

6-''Ermeni Soykırımı'' yalanını tanımayan ender ülkelerden biri İsraildir.

Liste uzar gider...

Unutmadan gereken bir husus Yahudi İsrail hep kazanacak Müslüman Araplar hep kaybedecek, hatta Müslümanların kaybetmesi için İsrail'e bile gerek yok mezhepler yeter. Bknz. Irak

Allahın izniyle Müslümanlar Kazanacak Kardeş Savaş Türkiyeyede Geliyor

"Müslüman kardeşinin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir." Hadis-i Şerif güzel bir hadisi şerif var hocam boşuna uğraşma yoldan çıkmış adamı yola getiremezsin hatta o kendiyle birlikte seni yoldan çıkarır Kuran'da bile yahudilerin sonu varken uğraşmak niye

Hadis-i Şerif�te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim�de; �Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır� buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).
Hocam siz kendiniz çelişiyonuz.
Kuran'da yahudilerin sonunu anlattığından bahsedip hadis paylaşıyonuz artık ayırt edin şunu hadis kesin değildir Kuran ile alakası yoktur, lütfen burda haklı haksızı savunacağınıza açın okuyun Kuran'ı önce..

Etmeyin arkadaşlar.. Sırf müslümanlara sıkıntı olsun diye bazı insanlar Suriye'deki malum şahsıda savunuyor. Madem sağlam milliyetçisiniz o vakit uçağımızı düşürüp askerimizi şehit ettiğini unutmayacaksınız, yıllardır pkk ya destek verenleri unutmayacaksınız. Filistin hakkında da birçok mevzuyu yanlış biliyorsunuz ama farzedelim ki Filistin hatalı.. Madem milliyetçiyiz yinede filistinin tarafında olmak zorundayız.. Çünkü Türkiye'yi israil tehdit ediyor Filistin değil. Adamların iman ettikleri fikirler, yeminli oldukları harita içinde Türkiye topraklarıda mevcut. Toplumun önde gelen sağcısı,solcusu,milliyetçisi,islamcısı vs. herkes israilin Türkiye'yi avucunun içine almak istediğini bilir ve söyler. Birazda yahudilerin tarihini araştırdığınızda israil'in öylesine kurulmuş herhangi bir devlet olmadığını görürsünüz arkadaşlar..O yüzden biz nekadar filistinin yanında olursak, okadar ülkemizin yanında olmuş oluruz..İran boşuna Filistin'e destek vermiyor..Şimdi burda kendi aramızda konuştuğumuz için fikirlerinizi söylüyorsanız problem yok. Ancak gerçekte de böyle düşünüyorsanız hiç milliyetçilikten bahsetmeyin derim ben. Hayırlı sabahlar.

Birisi israil abd mallarını listelese heryere yaysak almasak şu itlerden

barkodu 729 ile başlayan ürünleri mümkün olduğu kadar almayın arkadaşlar. İsrail malı.

BsH3lHQCAAAmCpV.jpg

Hangi din savaşı? İsrail bile peygamber türbelerini yakmaya cesaret edemiyorken müslümanlar sırf mezhep yüzünden peygamber mezarlarını yakıp yıkıyor. Tarihi hele ki yakın tarihi çok iyi bilirim gerçekçi bir şekilde göremediğiniz için daha çok ''kahrolsun'' dersiniz.

hocam ben tarihi kitaplardan okumuyorum bunu bilin, benim bir başvuru kaynağım var ki ebediyen şaşmaz, Allah'ın vaadi var şaşmayacağı konusunda. Siz tarihe çok şey karıştırdığınız için görmenize izin verileni görüyorsunuz. Gerçeği görmek için gözünüzle bakmayı bir kenara bırakmalısınız önce.

Hocam siz kendiniz çelişiyonuz.
Kuran'da yahudilerin sonunu anlattığından bahsedip hadis paylaşıyonuz artık ayırt edin şunu hadis kesin değildir Kuran ile alakası yoktur, lütfen burda haklı haksızı savunacağınıza açın okuyun Kuran'ı önce..

müslüman olduğunuzu düşünerek şunu soruyorum; kelime-i şehadet'in ne anlama geldiğini veya anlamını biliyor musunuz? eğer anlamını biliyorsanız, hadisler kesin değildir, kur'an ile alakası yoktur gibi bir cümleyi nasıl kurabilirsiniz merak ediyorum.

hocam ben tarihi kitaplardan okumuyorum bunu bilin, benim bir başvuru kaynağım var ki ebediyen şaşmaz, Allah'ın vaadi var şaşmayacağı konusunda. Siz tarihe çok şey karıştırdığınız için görmenize izin verileni görüyorsunuz. Gerçeği görmek için gözünüzle bakmayı bir kenara bırakmalısınız önce.

müslüman olduğunuzu düşünerek şunu soruyorum; kelime-i şehadet'in ne anlama geldiğini veya anlamını biliyor musunuz? eğer anlamını biliyorsanız, hadisler kesin değildir, kur'an ile alakası yoktur gibi bir cümleyi nasıl kurabilirsiniz merak ediyorum.
Hocam orda Kuran'dan diyip hadis paylaşıyorsunuz kim müslüman acaba??
Şirke düşüyosun farkında değilsin al bu hadislere de bak bi sadece örnek binlerce var;

*Ümmü Harâm (radıyallahu anhâ) anlatıyor: “Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:*“Deniz tutması sebebiyle (gemide) kusan kimseye şehit sevabı verilir. Boğularak ölene de iki şehit sevabı vardır”. (K.S. 1151 C.5 S.260 Akçağ, alıntısı Ebû Dâvûd Cihad 10,(2493) )

Kuran dini Allah'a has kilmaya ne gerek var. Denizde bogul ol sehid.

En Komigi de bu

....*İbn Ömer (r.a.)’den rivâyet edildiğine göre; Peygamber (s.a.) ihrâma girerken başı(nın saçları)nı bal ile toplamıştır. (Ebû Dâvud, K. El-Menâsik (11), Bâb 12 C.6 H.1748 Şamil 1988.*)

"Ben Adem oğullarının efendisiyim" (Hanbel 1/5; 5/540,388). "Hesap günü tüm peygamberler korku içinde canlarının derdinde iken, sadece ben ümmetimi düşüneceğim" (Buhari 97/36).

*"Uğursuzluk üç şeydedir, at, ev ve kadın" (Buhari 76/53).

Tarihi kaynaklardan okumuyorsan ancak hikaye duyarsın. Herkes istediğini söyler istediği kadar sallar ama kaynaklar çok fazla şaşmaz. Siz bence sözlü olarak birilerinden bişeyler duyduğunuzda bunun doğruluğunu iyice bir araştırın herkesin dediğine inanmayın.

Arkadaşlar boykot falan diyorsunuz da İsrail'in en büyük destekçilerinden biri Türkiye'dir siz istediğiniz kadar boykot edin.Bir kere Büyük Orta Doğu Projesi ile İsrail'in Vadedilmiş Topraklar haritasını karşılaştırın anlarsınız. Bugün Suriye,Mısır,Irak'ta olanlar tesadüf değil hepsi Vadedilmiş Topraklar için yapılmış şeyler. Müslümanlar oyuna geliyor Müslümanları kullanıyorlar diyorsunuz ya asıl oyunun içindesiniz farkında değilsiniz en basitinden Suriye meselesinde Esad'a karşı ÖSO'sunu destekleyerek bile bu oyuna alet olmuş oluyorsunuz. Aynı şey biz ve PKK içinde geçerli yıllardır PKK ile çatışmamız da İsrail'in Vadedilmiş Toprak projesinden kaynaklanıyor önce Irak güçsüz,yönetimsiz bir hale geldi,sonra Mısır sırada Suriye sonra da biz varız tabi bizim vatan sevgisi yüksek olduğu için kaybetmiyoruz ama bu kafayla devam edersek asıl o zaman milletçe ağlarız.

Bir sahabe Peygamber Efendimiz'e sorar : Efendimiz, hadislerinizin doğru olup olmayacağını nasıl anlayacağız?

Peygamber efendimiz hadis buyurur : ''Eğer ki bir hadis duyarsanız, aklınıza ve mantığınıza uygun düşmezse o hadis benim hadisim değildir. Ümmetim bunu anlayacaktır.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri