GCM Partner Reklamları İle Kazanın!

• Kullanıcı FatihYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar GCM forex şirketini çoğunuz duymuşsunuz . Bu konuda sizlere Adsense alternatifi GCM Partner sistemini tanıtacağım.

Refli Link: www.gcmpartner.com?A=12119

Refsiz Link: http://www.gcmpartner.com/

Ref ile üye olmanız size birşey kaybettirmez :)

Bu sisteme üye olmak ücretsiz . Reklamları sitenize ekleyip sisteme üye getireceksiniz. Sitenizden tıklayarak üye olma başına 1$ kazanıyorsunuz

GCMpartner nedir?

GCMpartner sitenize forex reklamları ekleyerek, ücretsiz demo üyelik başına yani CPL modeliyle size ödeme yapan bir affiliate programıdır. Tamamen ücretsizdir, sadece siteniz ya da sosyal ağlarda tanıtım yaparak, üyelik başına kazanç sağlarsınız. Tıklama ya da gösterim modellerine göre daha kazançlı olabilmektedir.

Ödeme için alt tutar ve ödeme zamanı nedir?

Her aya ait kazançlarınız diğer bir ayın 10'unda banka hesabınıza gönderilir. Ödeme için alt limit 50$'dır. Eğer bu alt limite erişemezseniz, ödemeniz alt limite ulaşıncaya kadar bekletilir.

Sisteme Üye olmayı ve reklamları blogger sitemize eklemeye gelelim.

-Verdiğim üyelik linklerine tıklayın.
4bGkZJ.png

-Resimde göründüğü gibi bilgilerimizi giriyoruz.
RoOVba.png

-Açılan ekranda kodlarımızı almak için Bannerlar kategorisine tıklıyoruz
rZJVjz.png

-Burada birçok banner çeşidi bulunuyor arkadaşlar istediğimiz banner'ın kodlarını kopyalıyoruz.
knXgjv.png

-Daha sonra blooger sitemize girip yerleşim yazısına tıklıyoruz.
PPOo5b.png

-Yeni Gadget ekliyoruz.
image.png

-Açılan pencerede HTML/JavaScript seçiyoruz
image.png

-Ve kod ekranımız geliyor kodlarımızı buraya yapıştırıp kaydet diyoruz.
image.png

EVET reklamlarımız sitemizde çıktı.
image.png

Umarım faydalı olur arkadaşlar . Bol kazançlar :)

Son düzenleme:
faydalı konu tşkler , sistem sahte trafiği ya da sahte profil oluşumunu nasıl tespit ediyor bilginiz var mı ?

faydalı konu tşkler , sistem sahte trafiği ya da sahte profil oluşumunu nasıl tespit ediyor bilginiz var mı ?

sahte profil oluşturmanın hesap kapanmasına neden oldugunu gördüm sitelerinde hocam ama nasıl tespit ettikleriyle ilgili bir fikrim yok

sadece tr mi reklamlar?

Hocam tam emin değilim ama galiba kayıt olurken seçtiğimiz ülkeye göre reklam veriyor denerseniz buraya yazmanız iyi olur

---------- Spam Engelliyici 07:34 ---------- Önceki Mesaj 07:31 ----------

4- Göndereceğiniz tüm demo üyelikler otomatik ve manuel şekilde kontrol edilir ve onaylanır, bu süreç sonrasında kazancınız kesinleşir.

Hocam tam emin değilim ama galiba kayıt olurken seçtiğimiz ülkeye göre reklam veriyor denerseniz buraya yazmanız iyi olur

---------- Spam Engelliyici 07:34 ---------- Önceki Mesaj 07:31 ----------

4- Göndereceğiniz tüm demo üyelikler otomatik ve manuel şekilde kontrol edilir ve onaylanır, bu süreç sonrasında kazancınız kesinleşir.

deniyorum şimdi hocam. The Requested Page was Not Found

you are redirected To Home Page ... refinizde hata var bu arada

Ben de anlamadım hocam sizden önce denemiştim ama sorun var galiba :) Forum kazansın da refim olmasa da olur

---------- Spam Engelliyici 08:00 ---------- Önceki Mesaj 07:59 ----------

hocam ref linkine tıkladıktan sonra o hata gidecek ve forex sitesine yönlendirecek en alt kısımlara bakın ortaklık falan yazar oradan üye olabilirsiniz

Bir ara bende denemiştim
Bildiğim kadarıyla gönderdiğiniz kişiler üyelik formunu doldurduğu zaman telefondan iletişime geçiyorlar. Demo üyelikler gerçek üyeliğe dönüşürse kazanç sağlanıyor. Gerçek üyeliğe geçen demo üyeler sayesinde tek üyelikten 200 - 300 usd ye kadar kazanç elde etmek mümkün. Üyelerin yapacağı yatırıma bağlı bir durum

Ben de anlamadım hocam sizden önce denemiştim ama sorun var galiba :) Forum kazansın da refim olmasa da olur

---------- Spam Engelliyici 08:00 ---------- Önceki Mesaj 07:59 ----------

hocam ref linkine tıkladıktan sonra o hata gidecek ve forex sitesine yönlendirecek en alt kısımlara bakın ortaklık falan yazar oradan üye olabilirsiniz

sonunda buldum hocam :) GCMpartner reklam ortaklık programı üyelik burdan tıklayıp üyellik alabilir arkadaşlar:)

Bir ara bende denemiştim
Bildiğim kadarıyla gönderdiğiniz kişiler üyelik formunu doldurduğu zaman telefondan iletişime geçiyorlar. Demo üyelikler gerçek üyeliğe dönüşürse kazanç sağlanıyor. Gerçek üyeliğe geçen demo üyeler sayesinde tek üyelikten 200 - 300 usd ye kadar kazanç elde etmek mümkün. Üyelerin yapacağı yatırıma bağlı bir durum

2- Açılan her deneme üyelik için 1$ kazanç'dan başlayan oranlar ile kazanırsınız.

---------- Spam Engelliyici 08:05 ---------- Önceki Mesaj 08:04 ----------

sonunda buldum hocam :) GCMpartner reklam ortaklık programı üyelik burdan tıklayıp üyellik alabilir arkadaşlar:)

Hocam benim refsiz link o zaten :)

2- Açılan her deneme üyelik için 1$ kazanç'dan başlayan oranlar ile kazanırsınız.

---------- Spam Engelliyici 08:05 ---------- Önceki Mesaj 08:04 ----------

Hocam benim refsiz link o zaten :)

:):) hocam ilk ordan alırken ben yanlıslıkla normal üyelik almısım :D reklamlar galiba sadece türkçe cıkıyor :(

Kayıt olurken türkiye mi seçtiniz hocam ? olabilir belki sadece türkçe reklam veriyordur

almanca seçmiştim :)

---------- Spam Engelliyici 09:06 ---------- Önceki Mesaj 08:32 ----------

normal hesap acmısım yanlıslıkla :) telefonla aradılar 4-5 dk boyunca dinledim dinledim :) yok diyorum deneyelim diyorlar :) dayanamadım suratına kapattım bayanın telefonu k.bakmasın burdan okursa :D

almanca seçmiştim :)

---------- Spam Engelliyici 09:06 ---------- Önceki Mesaj 08:32 ----------

normal hesap acmısım yanlıslıkla :) telefonla aradılar 4-5 dk boyunca dinledim dinledim :) yok diyorum deneyelim diyorlar :) dayanamadım suratına kapattım bayanın telefonu k.bakmasın burdan okursa :D

Hocam bizim işimiz forex hesabıyla değil :D biz partner sitesiyle çalışacağız yani bizim sitemize koydugumuz reklama tıklayıp üye olan kişiler telefonda konusacaklar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri