Geç kalmayın hemen yapın

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Almanya yarı finalde Brezilyaya 7 gol attı. Bununla ilgili şimdi millet youtube da deli gibi arama yapar.Hemen video hazırlayıp youtube a atın. Eşleşen ve dünya engeli gelmesi imkansız. Örneğini verdim. Acele edin.

Bu arada bazı arkadaşlar ya işte böyle olur mu gibi hemen laf atma yarışı yapmasın lütfen. Bu örnek sadece denemek isteyen arkadaşlar için hazırlandı.

Örnek video : http://youtu.be/oGkxlM8i-bo

Örnek etiketler

brazil germany
brazil germany world cup
brazil vs germany world cup
brazil 1-7 germany
brazil germany world cup youtube
brazil germany all goals
brazil germany world cup all goals
brazil germany goals semi final
brazil germany semi final youtube
brazil vs germany semi final
brazil vs germany youtube
brazil germany goal
goal preview brazil v germany

Son düzenleme:
bi öğrenemediniz kanal ifşa yasak yasak !

Yapma hocam bu kanal ifşa değil. Sadece yeni başlayan arkadaşlara örnek videolar hazırlıyorum. Bunu sadece ben değil bir sürü üyede bu forumda yapıyor. Örnek video hazırlamanın nesi kötü. İlk defa moderatörlerde senin bu şekilde yazını gördüm . Şaşırdım doğrusu.

Bu yaptığın doğru bişey mi sence ? All goals yazmışsın resimden başka bişe yok

Bu kafayla devam şahsen ben açtım kapadım ne kazandın

Bu yaptığın doğru bişey mi sence ? All goals yazmışsın resimden başka bişe yok

İşte anlatmak istediğimde bu kardeşim. Fifa dünya kupası videolarında hemen telif atıyor. Ama slayt şeklinde hazırlanan videolarda bu tehlike yok. Bu yöntemi kullanmak isteyen arkadaşlar var. Amacım onlara örnek vermek. Ama sen istersen gol videolarını kanalına ekle ve yayınlamayı dene. Hemen dünya engeli yada telifle karşılaşırsın..

kardeş bu forumda iyilik yapmayacaksın editle konunu lafda yeme teşekkürler ben deniyorum simdi.

İşte anlatmak istediğimde bu kardeşim. Fifa dünya kupası videolarında hemen telif atıyor. Ama slayt şeklinde hazırlanan videolarda bu tehlike yok. Bu yöntemi kullanmak isteyen arkadaşlar var. Amacım onlara örnek vermek. Ama sen istersen gol videolarını kanalına ekle ve yayınlamayı denen. Hemen video engeli yada telifle karşılaşırsın..

Dünya kupası videolarına dünya engeli ve eşleşen geldiğini biliyorum. Bu yaptığın iyi bişe değil özet izlemek için arama yapıyoruz bi bakıyoruz videoya resimden başka bişe yok halbuki başlıkta all goals yazıyor. Bu tür sahtekarlıklarla uğraşıcağınıza farklı kategorilere yönelseniz daha çok kazanacaksınız farkında değilsiniz.

Dünya kupası videolarına dünya engeli ve eşleşen geldiğini biliyorum. Bu yaptığın iyi bişe değil özet izlemek için arama yapıyoruz bi bakıyoruz videoya resimden başka bişe yok halbuki başlıkta all goals yazıyor. Bu tür sahtekarlıklarla uğraşıcağınıza farklı kategorilere yönelseniz daha çok kazanacaksınız farkında değilsiniz.

Kardeşim sen neden tepki veriyorsun anlamıyorum.Sen uygulamak zorunda değilsin ama herkeste senin gibi düşünmüyor. Bu şekilde çalışan ve yeni başlayan bir sürü arkadaş var .Bu konu tamamen onlar için.Zaten açıldığı kategoriyede bakarsan yeni başlayanlar kısmında açtım.

Video başlığı All Goals World Cup 2014 ama resim var videonda. Dislike ve flagdan kanalın uçar kısa zamanda deneyecek olan arkadaşlar yeni kanal açıp orda denesinler bari. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Kardeşim sen neden tepki veriyorsun anlamıyorum.Sen uygulamak zorunda değilsin ama herkeste senin gibi düşünmüyor. Bu şekilde çalışan ve yeni başlayan bir sürü arkadaş var .Bu konu tamamen onlar için.Zaten açıldığı kategoriyede bakarsan yeni başlayanlar kısmında açtım.

Youtube'u çöpe çeviriyorsunuz tepkim ona. Yeni başlayan arkadaşları zararlı yöntemlere yönlendiriyorsun. Yanıltıcı başlık atmak topluluk kuralı ihlalidir. Bu şekilde çalışmaya devam ederseniz topluluk ihtarı yiyebilirsiniz.

Geçende araba test videolarına bakmak geldi içimden xxxx test sürüşü yazıyorum boy boy resimler diğer videoya tıklıyorum yine aynı olay en az 10 video gezmişimdir. Sonuç ; O arabanın test sürüş videosunu bulamadım. Başladım tek tek videoları flaglamaya tabi ağzımdan çıkan kelimeler de cabası. İlk önce kendine sor böyle bir videoyu izlermiyim diye sonra paylaşımda bulun bence. Kötü örnek...

Arkadaşlar Almanya yarı finalde Brezilyaya 7 gol attı. Bununla ilgili şimdi millet youtube da deli gibi arama yapar.Hemen video hazırlayıp youtube a atın. Eşleşen ve dünya engeli gelmesi imkansız. Örneğini verdim. Acele edin.

Bu arada bazı arkadaşlar ya işte böyle olur mu gibi hemen laf atma yarışı yapmasın lütfen. Bu örnek sadece denemek isteyen arkadaşlar için hazırlandı.

Örnek video : Brazil 1-7 Germany - All Goals World Cup 2014 - YouTube

Örnek etiketler

brazil germany
brazil germany world cup
brazil vs germany world cup
brazil 1-7 germany
brazil germany world cup youtube
brazil germany all goals
brazil germany world cup all goals
brazil germany goals semi final
brazil germany semi final youtube
brazil vs germany semi final
brazil vs germany youtube
brazil germany goal
goal preview brazil v germany

Hocam Ben uygulamıycam zamanım yok ama size çok çok çok teşekkür ederim.Bilgi paylaşımı kazanç paylaşımı demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri