- Web sitesi
- www.youtube.com
deniyorum şimdi tutarsa kazancın yarısı senin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeter ya herşey yasak biz yeni başlayanlar nerden öğrenicez.soruyoruz soruyoruz forumda mevcut adam paylaşıyor kanal ifşa yasak diyorsunuz
Arkadaş ın paylaştığı yöntem yasak youtubenin kendi yasak listesinde. Sen bu yöntemi uygularsin 3 gün sonra foruma konu acarsin kanalım kapandı diye
Hocam senin iş neye benziyor biliyor musun?Açtığım konuya insafsızca yorum yapan arkadaşlar size soruyorum. Youtube da milyonlarca abonesi olan bir kaç kşi hariç kaç kişi bu yöntemi uygulamıyor ? Sahtekarlık diyorsunuz . Bu yöntemde kimsenin parası çalınmıyor reklamlara tıklanmıyor sadece izlenim almak için uygulanan yöntemlerden birisi anlatılıyor. Ben yeni başlayan arkadaşlara yol göstermeye çalışıyorum. Beğenin veya beğenmeyin. Benim anlattığımı kimse uygulamak zorunda da değil. İsteyen yapar. Bu saldırınızın nedenini anlamadım.Madem youtube da kendinize güveniyorsunuz madem beni hatalı görüyorsunuz varsa bildiğiniz sizde paylaşın. Ben youtubedan para kazanan bir kişi olarak bildiklerimden bazılarını kullanmak isteyen arkadaşlara aktarıyorum. Daha önce burada kazanç ekranımı merak eden arkadaşlara görüntüleri paylaştım. ( Hepside 4 haneli rakamlardan ibaretti. ) Ancak yasak olduğu için konu kilitlendi. Yani ben boş konuşmuyorum. Siz anlattıklarımı beğenmeyebilirsiniz en azından kullanmak isteyen arkadaşlara gölge etmeyin yeter.
yeter ya herşey yasak biz yeni başlayanlar nerden öğrenicez.soruyoruz soruyoruz forumda mevcut adam paylaşıyor kanal ifşa yasak diyorsunuz
Açtığım konuya insafsızca yorum yapan arkadaşlar size soruyorum. Youtube da milyonlarca abonesi olan bir kaç kşi hariç kaç kişi bu yöntemi uygulamıyor ? Sahtekarlık diyorsunuz . Bu yöntemde kimsenin parası çalınmıyor reklamlara tıklanmıyor sadece izlenim almak için uygulanan yöntemlerden birisi anlatılıyor. Ben yeni başlayan arkadaşlara yol göstermeye çalışıyorum. Beğenin veya beğenmeyin. Benim anlattığımı kimse uygulamak zorunda da değil. İsteyen yapar. Bu saldırınızın nedenini anlamadım.Madem youtube da kendinize güveniyorsunuz madem beni hatalı görüyorsunuz varsa bildiğiniz sizde paylaşın. Ben youtubedan para kazanan bir kişi olarak bildiklerimden bazılarını kullanmak isteyen arkadaşlara aktarıyorum. Daha önce burada kazanç ekranımı merak eden arkadaşlara görüntüleri paylaştım. ( Hepside 4 haneli rakamlardan ibaretti. ) Ancak yasak olduğu için konu kilitlendi. Yani ben boş konuşmuyorum. Siz anlattıklarımı beğenmeyebilirsiniz en azından kullanmak isteyen arkadaşlara gölge etmeyin yeter.
Bana göre bu Sahtekarlıktan başka birşey değil. Kendinizi maçın gollerini izlemek isteyenin yerine koyun.
10 yorumdan 9 tanesi adamın yaptıgı bu güzel davranısı kötülemekle alakalı yazılmıs.
Artık herkes o kadar menfaatci olmus ki böyle konular gördüklerinde utanmasalar konuyu acana küfür edecekler.
Aramızda forumun anlamını hala bilemeyenler var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.