Gece gece kahraman oldum

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Kendimden bahsediyim kendi halinde evden ise isten eve gidip gelen 184boyunda 82kilo kasli, kalıplı girdigim kavgalarda mağlubiyet vermiyen. anliyacaginiz kolay kolay insanlarin kavga etmek istemeyecegi bir kisiy(d)im taki o gece yasananlara kadar olaya geliyim

Siradan birgundu gece hzamanki gibi isren ciktim eve dogru gidiyorum saat 00:30 civari evle isyeri arasi hemen hemen* 2km var sokaklarda tekbir insan evladi yok ölüm sessizligi hakim ortamda herzaman boyle olurdu sokaklar, bu seferki yuruyusumde hic unutamiyacagim olay yasadim

Eve yaklastigim sirada karsima bir erkekle bir bayan cikti kavga ediyolardi ve kiza acimadan vuruyordu dusmana vurur gibi kosarak yanlarina gittim kafam cok pis atmisti cocugu bi guzel benzetmeyi dusunuyodum ama adamin yanina gidince boy kilo indeksini gozden gecirdim ve kavga etmek istenmiyecek bir tipi vardi 190boy 90-100 kilosu vardi izbandut gibi biseydi kizida oylesine yalniz birakmakta olmazdi konusarak ikna etmeye calistim

Ben:kardesim napiyosun sen, kizi rahat birak ne hale gelmis bak(yuzunde kanlar vardi)
Izbandut:gitlan Ne yapacagimi sanami sorcam aramizdaki meseleyi biomiyosun
Ben:dostum derdiniz nedir bilmiyorum dogru ama ne olursa olsun boyle davranamazsin kadina el kaldirman dogru degil rahat birak(yuksek bi sesle)
Izbandut:sendemi dayak yemek istiyosun git burdan benim isime karisma
Ben:bu kizi burda boyle yalniz birakmam kolaysa gel beni dov gucun bu kizami yetiyo.
Izbandut:Alayci bir gülüs atti(belliki kendine guveniyodu)

Derken yumruk salladim tam burnunun uzerine geldi burnu kanamaya basladi kavgaya tutustuk yaklasik 15-20dk kavgamiz surdu hic bitmeyecekmis gibi geldi o 15dakika yedigim yumruklarin hatti hesabi yoktu beni bi guzel benzetti yedigim yumruklardan ötürü kafam gelip gidiyodu bian dusundum kesin oldurecek bu beni daha sonrasinda noldu bilmiyorum insaniyete geldi birakti beni gitti Kosarak uzaklasti. sevindigim nokta biz kavga ettigimiz sirada kiz kurtuldu kacti gitti belki dayak yedim ama en azindan kizida kurtarmis oldum.

mobildeyim.

aklıma macerayı seven adam geldi (efsane karikatür karakteri,bilmeyenler gugula yazabilir )..geçmiş olsun ..

Son düzenleme:
Resmini merak ettim dostum son halini [emoji4] adamsın doğru olanı yapmışın[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abiciğim harikasın ya :)
Kavgada dayak yemekte var dayak atmakta hocam.

Nedense bana inci sözlük hikayelerini anımsattı geçmiş olsun

d3Aorp.jpg

olay yaklasik 2ay falan oldu sukur simdi iyiyim bugun uyku uyumicam heycandan yarin malum:)pc basinda beklerken aklima geldi eyvallah sagolun

mobildeyim.

bu gibi durumlarda polisi arıyacaksın, adam kıza namusu demişse mutlaka kan çıkar ölüm kaçınılmaz olur, ben olsam gururuma yediremezdim mesela o kadar skain olmama rağmen. Hak ettin demiyicem ama yanlış çözüme gitmişsin önce polisi arıyıcaksın, sonra güzel bir dil ile polisi aradım diyicektin bu kadar

olayın tam iç yüzünü bilmeden yapmayın böyle şeyler ailenizi düşünün manyagın biri çıkar 3 saniyelik olayla sevdiklerini geride bırakırsın. yapttıgı elbet yanlış ama bu şekil yapmanda yanlış

Sana öğüt verecek yaşta olmadığımı biliyorum ama bir kaç şey söylemek istedim.Arkadaşların polisi ara uyarısı son derece yerinde olmuş yapman gereken buydu.İnsanlar gerçekten değişik artık eski zamanlardaki gibi şerefli kavgalar olmuyor.Şanslısın ki yumruk yumruğa kavga edenine denk gelmişsin.Adam çekip silahı vursa orada seni gitti gencecik hayatın ya da çıkarır saplar bir yerine Allah korusun sakat kalırsın.Ülkede hatalı sollamadan bile insanlar birbirlerini öldürüyor gerisini sen düşün.Böyle durumlarda sevdiklerin aklına gelsin,hayatının geri kalanında sevdiğin kişiler ile yaşayabileceğin şeyleri düşün ve mümkün olduğunca kavgadan kaçınmaya çalış.

bu gibi durumlarda polisi arıyacaksın, adam kıza namusu demişse mutlaka kan çıkar ölüm kaçınılmaz olur, ben olsam gururuma yediremezdim mesela o kadar skain olmama rağmen. Hak ettin demiyicem ama yanlış çözüme gitmişsin önce polisi arıyıcaksın, sonra güzel bir dil ile polisi aradım diyicektin bu kadar
Dogru diyosunuzda olayin sicakligiyla dusunemiyo insan acilen biseyin yapilmasi gerektigini dusundum olmasi polisi arasam gelmesi 10 15dk surecek kendim mudahale ettim bide acikcasi kendime guvendim nasilsa alir atarim yere diye ama ole olmadi :)
Abi 2 ay hastanede oldugunu yazma lütfen :(
geçmiş olsun bu arada insanlık yapmışsın
Sagolasin kardesim hastaneye hic gitmedim evde kendi imkanlarimla tedavi oldum :)
adsense ban yiyecek mi onu bekliyor erdem kardeşim :D
Aynen kardesim nobetteyim:D
olayın tam iç yüzünü bilmeden yapmayın böyle şeyler ailenizi düşünün manyagın biri çıkar 3 saniyelik olayla sevdiklerini geride bırakırsın. yapttıgı elbet yanlış ama bu şekil yapmanda yanlış
Dogru diyosun bicagi falanda olmasi aklima gelmedi degil ama o anki heyecan farkli bisey gercekten

mobildeyim.

Son düzenleme:
Kadına vuran adam değildir! Helal olsun kardeş sana..

Dogru diyosunuzda olayin sicakligiyla dusunemiyo insan acilen biseyin yapilmasi gerektigini dusundum olmasi polisi arasam gelmesi 10 15dk surecek kendim mudahale ettim bide acikcasi kendime guvendim nasilsa alir atarim yere diye ama ole olmadi :)

Sagolasin kardesim hastanelik hic gitmedim evde kendi imkanlarimla tedavi oldum :)

Aynen kardesim nobetteyim:D

Dogru diyosun bicagi falanda olmasi aklima gelmedi degil ama o anki heyecan farkli bisey gercekten

mobildeyim.
yanlış anlama helal olsun sen iyi yapmışın demek isterimde aslında öyle ama işte. ya neler var neler. kadının agzını burnunu kırar senle kavga ettimmi de kadın adamı savunur . bunlar yaşandı yani hocam boşver ara polisi zaten aklı başında olan insan kadına el kaldırmaz dışarılarda öyle pislik yapmaz

Üstad arada yaz böyle şeyler heyecanlı oluyor. :D

Edit: Boks müsabakaları bile 5-6 raund sürüyor ki bu raund basına 3 dakikadan taş patlasa 15 ila 18 dakika arası kondisyon demektir. Siz 20 dakika iyi dayanmışsınız. :D Horoz dövüşü gibi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri