Gece gece kahraman oldum

Üstad arada yaz böyle şeyler heyecanlı oluyor. :D

Edit: Boks müsabakaları bile 5-6 raund sürüyor ki bu raund basına 3 dakikadan taş patlasa 15 ila 18 dakika arası kondisyon demektir. Siz 20 dakika iyi dayanmışsınız. :D Horoz dövüşü gibi.
Tamm aklimda bulunsun bosta oldukca yazarim :) Adam piskopat cikti riza baba nasil dolduysa senelerin patlamasini benim uzerimden cikardi

mobildeyim.

Tamm aklimda bulunsun bosta oldukca yazarim :) Adam piskopat cikti riza baba nasil dolduysa senelerin patlamasini benim uzerimden cikardi

mobildeyim.

Öyle bi durum olursa bir daha dostum, patlat hayalarına 1 tekme dövüş 20. saniyede biter. :D

şanslısınki senden güçlü birine bulaşmışsın. kendinden zayıflara kafa göz dalmak kolay geliyor ama en korkulası kişi onlar. zira gururuna yediremez özür dileyip yalvarıp sen aniden belini dönünce bıçağı arkadan saplar yada silahla çekip vurur hiç acımaz. nerden mi biliyorum? buna benzer bi vaka yüzünden yakın akrabam rahmetlik oldu.

sana tafsiyem polisi ara.

Son düzenleme:
Öyle bi durum olursa bir daha dostum, patlat hayalarına 1 tekme dövüş 20. saniyede biter. :D
Kavganinda bi rajonu var kardesim hakkiyla yedim dayagimi :D

şanslısınki senden güçlü birine bulaşmışsın. kendinden zayıflara kafa göz dalmak kolay geliyor ama en korkulası kişi onlar. zira gururuna yediremez özür dileyip yalvarıp sen aniden belini dönünce bıçağı arkadan saplar yada silahla çekip vurur hiç acımaz. nerden mi biliyorum? buna benzer bi vaka yüzünden yakın akrabam rahmetlik oldu.

sana tafsiyem polisi ara.

Basin sagolsun kardesim haklisin bu tip olaylarda en mantikli olani polisi aramak yoksa daha kötü sonuclara varabilir dedigin gibi

mobildeyim.

Kavganinda bi rajonu var kardesim hakkiyla yedim dayagimi :D

Basin sagolsun kardesim haklisin bu tip olaylarda en mantikli olani polisi aramak yoksa daha kötü sonuclara varabilir dedigin gibi

mobildeyim.

Kardeş kavganın rajonu falan yok adam gözune kestıremeyınce silahı cekıyor artık eskı devir yok kendı dusuncem

cocugu bi guzel benzetmeyi dusunuyodum ama adamin yanina gidince boy kilo indeksini gozden gecirdim ve kavga etmek istenmiyecek bir tipi vardi 190boy 90-100 kilosu vardi izbandut gibi biseydi acikcasi kendime guvendim nasilsa alir atarim yere diye ama ole olmadi

Adamın 1.90 100 kg olduğunu yanına gitmeden anlayamadın mı. :D

olay yaklasik 2ay falan oldu sukur simdi iyiyim bugun uyku uyumicam heycandan yarin malum:)pc basinda beklerken aklima geldi eyvallah sagolun

mobildeyim.

pc başında beklerken aklıma geldi demişsin altta mobildeyim diyor :D ayrıca vurdun burnu kırıldı sonra senmi dayak yedin :D

Helal be sana kardeş aslında günümüz toplumundan bu gibi şeyleri bir vatandaş olarak mağdur birine yardım etmek insanlıktır dinimizcede sevap alırsın.Ama ne yazık ki günümüz toplumundan bu gibi şeyler kalmadı ben seni kutluyorum en azından o bayan arkadaş kurtulmuş oldu.

Valla helal olsun hocam ne adamlar var edebiyat parçalıyor facebook ta icraate gelince fıs, genel bir kanı vardır bende inanırım ; iyilikte eden kötülükte eden karşılığını mutlaka bulur elbet bu cesaretinin, fedakarlığın karşılığını bulursun

pc başında beklerken aklıma geldi demişsin altta mobildeyim diyor :D ayrıca vurdun burnu kırıldı sonra senmi dayak yedin :D
O kadar Ayrintiya takilma hocam nerden yazdigimin ne onemi varki ayrica pcden yazdim demedim Tapatalktan yazdim ayni zamandada pcdeyim kanallarla ugrasiyorm.burnunun kirildigini zannetmiyorum onuda gectim kavgada sanki ilk kanı döken kisi kazaniyo diye biseymi var bende bos durmadim burun haricinde daha cok yerine vurmusumdur ama ben 1 vurduysam o 5vurdu

cocugu bi guzel benzetmeyi dusunuyodum ama adamin yanina gidince boy kilo indeksini gozden gecirdim ve kavga etmek istenmiyecek bir tipi vardi 190boy 90-100 kilosu vardi izbandut gibi biseydi acikcasi kendime guvendim nasilsa alir atarim yere diye ama ole olmadi

Adamın 1.90 100 kg olduğunu yanına gitmeden anlayamadın mı. :D

Uzak olunca haliyle nesneler kucuk gorunur hocam fizik kurallari geregi :)

mobildeyim.

Son düzenleme:
Hocam guzel birsey yapmissin da senin dusundugunu kiz dusunmemis KACMIS.kizin polisi aramasi lazimdi.

!!! mobildeyim !!!

anladıgım kadarıyla arkadaş güvenlik görevlisi.yaptıgın şey takdire şayan fakat diger postlardada arkadaşların belirttiği gibi önce bu işi kolluk kuvvetlerine havale edip onlar gelene kadar adamı oyalamayı tercih etseydin keşke ama olan olmuş bir musibet bin nasihate bedeldir derler ya sende yediğin yumrukları musibet olarak gör biraz kavgadan uzak dur kardeşim.Ayrıca kadına sokakta şiddete müdahale ettiğinden dolayı tebrik ederim.(yazın çok eglenceliydi bu arada sabah sabah tebessüm ettim sayende :) )

Bu arkadaşın yazdıklarına istemsizce gülüyorum güzel bir anlatım biçimi var :D

geçmiş olsun hocam, şu söz tam size göre...

El yumruğunu yemeyen, kendininkini balyoz zannedermiş. :)

helal olsun valla kardeşim. bir çok kişinin cesaret edip hayal bile edemeyeceği şeyi yapmışsın.

yalnız sen bu anlatımda ufak değişiklikler yap :D
bir ben vuruyorum bi o falan de ..
sonra finali de siz bi de onun yüzünü görecektiniz diyerek bitirmen lazım :)

şaka bir yana gerçekten tebrik ediyorum seni, kendinden güçsüz birine el kaldırana iyi ders olmuş

burada benim en çok takdir ettiğim şey ne senin ne de karşı tarafın bıçak veya benzeri bir şey kullanmaması.. bir kavga yapacaksan erkek gibi teketek olur ve hiç bir alet kullanmazsın, ya dayak yersin ya da döversin işin raconu budur ama şimdi kahpelik var tüm dünyada..

Öyle heycanlı okudum, dedim tamam bizim ki adamı indirdi, ''yediğim yumrukların haddi hesabı yoktu'' cümlesini okuyunca, hadii bee dedim :D:D:D
Yaptığın hareket doğru bir hareket tebrikler hocam :)

bana yırmıh atma ******** namussuz deseydin hocam hahahahahD::D:D:D

yaptığınız takdire şayan.:)

Eyvallah Sagolun arkadaslar.
anladıgım kadarıyla arkadaş güvenlik görevlisi.yaptıgın şey takdire şayan fakat diger postlardada arkadaşların belirttiği gibi önce bu işi kolluk kuvvetlerine havale edip onlar gelene kadar adamı oyalamayı tercih etseydin keşke ama olan olmuş bir musibet bin nasihate bedeldir derler ya sende yediğin yumrukları musibet olarak gör biraz kavgadan uzak dur kardeşim.Ayrıca kadına sokakta şiddete müdahale ettiğinden dolayı tebrik ederim.(yazın çok eglenceliydi bu arada sabah sabah tebessüm ettim sayende :) )
Yok hocam guvenlikle falan alakam yok ozel bir sektorde ascilik yapiyorum aşağida Deville arkadas tam noktaya deginmis "el yumrugu yemeyen kendininkini balyoz sanirmis" kendime fazla guvendim bana ders oldu :)

helal olsun valla kardeşim. bir çok kişinin cesaret edip hayal bile edemeyeceği şeyi yapmışsın.

yalnız sen bu anlatımda ufak değişiklikler yap :D
bir ben vuruyorum bi o falan de ..
sonra finali de siz bi de onun yüzünü görecektiniz diyerek bitirmen lazım :)

şaka bir yana gerçekten tebrik ediyorum seni, kendinden güçsüz birine el kaldırana iyi ders olmuş

Hocam oldugu gibi anlattim adamin agzini yuzunu kirdim gonderdimde diyebilirdim ama yalan soylemeye gerek yok, yigidi öldür hakkini yeme demisler.

mobildeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri