Gece Gece KaraFatma :D

murato25

Yasaklanmış
Gece Gece uluslar arası KaraFatma şenliği :D

yav arkadaş her gece karafatma öldür yoket yine hergece çoğalıyorlar dün 1 taneydi bu gün 2 tane tiksiniyorum valla korkuyorum sadece bizim evdemi var ağa şimdi eski bilgisayarın altına kaçtı beyler yav sizin evdede böyle varmı bunlardan zararı falan varmı bana bişey yaparmı

insana zararı olmayan şirin mi şirin yaratıklar :) onlarla büyüdük nankörlük yapmayın #direnfatma

insana zararı olmayan şirin mi şirin yaratıklar :) onlarla büyüdük nankörlük yapmayın #direnfatma

yav çok dağınık biriyim yani yerde 100 lerce kırıntı var onlardanmı geliyorlar 2 tane inatettiler gitmiyorlar eski bilgisayarın altıdan komidine gidiyor şer*efs*z yav

20 cm rahat var cobra yılananından bile zehirlidir valla görür görmez 20 metre zıpladım ve fena tiskiniom şuan tabi sizin evde oladmı için sorun yok valla attan hızlı gidiyor

Fatmanın suçun yok dışarda her türlü insan var oda sizin eve sığınmış :) sabaha kadar idare et :)

yav diylerim diken diken oluyor tiksiniyorum :D valla çok kötüyüm arkama bakmaya korkuom yav :S hep yazları çıkıyorlar böyle yemin ederim yarın süpürgeyi hazır tutcam çekcem dağa ayağımı oynatır oynatmaz 2 km basıyor saat dün gece saat 5 de tuvaltte uluslar arası karafatma şenliği vardı nerdeyse yarısını çektim süpürgeye

yav çok dağınık biriyim yani yerde 100 lerce kırıntı var onlardanmı geliyorlar 2 tane inatettiler gitmiyorlar eski bilgisayarın altıdan komidine gidiyor şer*efs*z yav

20 cm rahat var cobra yılananından bile zehirlidir valla görür görmez 20 metre zıpladım ve fena tiskiniom şuan tabi sizin evde oladmı için sorun yok valla attan hızlı gidiyor

kırıntılara ve kokulara gelirler tabi sen çok beslemişsin 20cmye yakınsa eğer eyv. de geç yakında onlar seni ezer:D:D
insana zararı olmaz sadece kendini beslemeye çalışır...
Benim evde olmaz mı 2 tane besliyorum biraz daha üresinler toplayıp komşunun eve operasyona yolluycam kapısından askerlerim onlar benim :D:D

yav diylerim diken diken oluyor tiksiniyorum :D valla çok kötüyüm arkama bakmaya korkuom yav :S hep yazları çıkıyorlar böyle yemin ederim yarın süpürgeyi hazır tutcam çekcem dağa ayağımı oynatır oynatmaz 2 km basıyor saat dün gece saat 5 de tuvaltte uluslar arası karafatma şenliği vardı nerdeyse yarısını çektim süpürgeye

Şimdi vur bi tekme ozaman :) evin yokmu senin de ne işin var gece gece başkasının evinde :)

kırıntılara ve kokulara gelirler tabi sen çok beslemişsin 20cmye yakınsa eğer eyv. de geç :D:D
insana zararı olmaz sadece kendini beslemeye çalışır...
Benim evde olmaz mı 2 tane besliyorum biraz daha üresinler toplayıp komşunun eve operasyona yolluycam kapısından askerlerim onlar benim :D:D

gerek yok gel bizim eve Uluslar Arası KaraFatma - Hamam Böceği Şenliği Var Tuvallete

---------- Mesaj saat 04:26:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:25:52 civarında gönderildi. ----------

Şimdi vur bi tekme ozaman :) evin yokmu senin de ne işin var gece gece başkasının evinde :)

kendi evimdeyim :D

bişi olmaz :) dikkat et youtube hesabını çalmasın bu devirce kimseye güven olmaz :)

allah korusun :D herhalde karafatma dostusun sen besliyorsun

---------- Mesaj saat 04:31:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:30:45 civarında gönderildi. ----------

sen bi evi ilaçlatsan iyi olur ya. Ayrıca bir zamanlar okumuştum insanlar kara fatma çiftliği kurmuş ve satıyorlar :)
hatta buyrun haberleri :)

Hamam Böceği Üretip Satıyor

Hamam Böceğini Yetiştirdiler ve Satıyorlar ! | Antalya internet Haber

yok deve yuğ be :eek:

yok ben daha çok kırk ayak böcek falan besliyorum :)

besliyemezsin zehirli nasıl beslion ak :D ss at inaniyim aman böcek resmi atmadan yanında bi kağıtta senin adın yazsın böcek resmi sakın atma bak

---------- Mesaj saat 04:36:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:42 civarında gönderildi. ----------

midesi sağlam, bende hoşlanmam :eek:

babama diyorum evi ilaçlattır babma diyor senin sabahlamaman için karafatma alcam geceleri çıksın odaya sabahlamazsın artık diyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri