Gece Gece KaraFatma :D

Karafatma Evimi İşgal Etmeye Geldi Yakında Tarantula İle Akrepi Kapışırken Evde Görsem Şaşırmam Valla Geçen kene gibi ufak böcek bile bacağıma tırmanıyordu**

akrep hakkındada bilgi vereyim ilk başta yeni doğan akrep siyah renkli örümceği anımsatan bir şekli vardır yüzük çemberi büyüklüğündedir..
eğer akrep öldürürsen ve iyi temizlemezsen çoğu böcek ve diğer akreplerde öldürdüğün yere üşüşür..

yetişkin akrepler genelde 6 boğumludur 2 senede 1 tane boğumları artar ve akrep olan yerde dana dili denilen güney doğuda OMAR olarak tabir edilen ağ örmeyen amazon ormanlarındaki gibi kalın el büyüklüğünde 4 tane dişi olan tüylü gözleri olup bağıran hızlı yürüyen örümceklerde türer.

bunların ısırması halinde ısırdığı yer mandalina genişliği kadar yer edinir ve orası mosmor olur ve çürür düzelme durumu imkansız ölüm riski var..

bunları öldürüp iyi temizlemezsen yılan vs. herşey o leşlerin kokusunu kolayca alır ve avlanmak için olay yerine intikal eder..
yani çıkan sonuç 1 sene sonra evinizi devlete verip bir Hayvanat Bahçesi İhalesine Sürebilirsiniz.. Bu Sayede Güzel Gelir Elde Edebilirsiniz.. Saygılar.. :D

besliyemezsin zehirli nasıl beslion ak :D ss at inaniyim aman böcek resmi atmadan yanında bi kağıtta senin adın yazsın böcek resmi sakın atma bak

---------- Mesaj saat 04:36:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:42 civarında gönderildi. ----------

babama diyorum evi ilaçlattır babma diyor senin sabahlamaman için karafatma alcam geceleri çıksın odaya sabahlamazsın artık diyor :D

beslemiyorum onlar peşimi bırakmıyo :) geçen yurtta 40 santimlik kırk ayak gördüm :)

babanda haklı şimdi :D

---------- Mesaj saat 04:39:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:37:47 civarında gönderildi. ----------

akrep hakkındada bilgi vereyim ilk başta yeni doğan akrep siyah renkli örümceği anımsatan bir şekli vardır yüzük çemberi büyüklüğündedir..
eğer akrep öldürürsen ve iyi temizlemezsen çoğu böcek ve diğer akreplerde öldürdüğün yere üşüşür..

yetişkin akrepler genelde 6 boğumludur 2 senede 1 tane boğumları artar ve akrep olan yerde dana dili denilen güney doğuda OMAR olarak tabir edilen ağ örmeyen amazon ormanlarındaki gibi kalın el büyüklüğünde 4 tane dişi olan tüylü gözleri olup bağıran hızlı yürüyen örümceklerde türer.

bunların ısırması halinde ısırdığı yer mandalina genişliği kadar yer edinir ve orası mosmor olur ve çürür düzelme durumu imkansız ölüm riski var..

bunları öldürüp iyi temizlemezsen yılan vs. herşey o leşlerin kokusunu kolayca alır ve avlanmak için olay yerine intikal eder..
yani çıkan sonuç 1 sene sonra evinizi devlete verip bir Hayvanat Bahçesi İhalesine Sürebilirsiniz.. Bu Sayede Güzel Gelir Elde Edebilirsiniz.. Saygılar.. :D

adam felaket tellali

---------- Mesaj saat 04:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:39:07 civarında gönderildi. ----------

beslemiyorum onlar peşimi bırakmıyo :) geçen yurtta 40 santimlik kırk ayak gördüm :)

nasıl bir yurt orası :eek:

herhalde kalpkrizi geçirtmek istiyorsun bana :D ama akrepten korkmuyorum yavrusu insanın midesini biraz bulandırıyor yavurusu siyah değil beyaz renkte belgeselini izledim ama akrep görvem valla bida dönmem eve bilgisayarımı alır halama teyzeme arkadaşıma giderim .D

herhalde kalpkrizi geçirtmek istiyorsun bana :D ama akrepten korkmuyorum yavrusu insanın midesini biraz bulandırıyor yavurusu siyah değil beyaz renkte belgeselini izledim ama akrep görvem valla bida dönmem eve bilgisayarımı alır halama teyzeme arkadaşıma giderim .D

beyaz renkteki yavrular sulu coğrafide yetişenler.. su olmayan kurak yerlerde yetişen yavru akrepler siyah oluyor.. tam bilgi vereyim bari :D ve daha zehirlidir.

babanda haklı şimdi :D

---------- Mesaj saat 04:39:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:37:47 civarında gönderildi. ----------

adam felaket tellali

---------- Mesaj saat 04:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:39:07 civarında gönderildi. ----------

nasıl bir yurt orası :eek:

hiç sorma 3 günde 27 çeşit hayvan gördüm :)

ve evinizin etrafı çok kurak taşlık kayalık ise karşına çıkan yılanın renginide söyleyim beyaz sarı renginde ortalama 1 1.5 metre boyunda çıkar bunlar boz yılanıdır.. susuz bölgeyse eğer evin etrafı yandın zehiri normalinden 2 kat daha zehirlidir soktuğu andan saniyeler sonrası :(

ve evinizin etrafı çok kurak taşlık kayalık ise karşına çıkan yılanın renginide söyleyim beyaz sarı renginde ortalama 1 1.5 metre boyunda çıkar bunlar boz yılanıdır.. susuz bölgeyse eğer evin etrafı yandın zehiri normalinden 2 kat daha zehirlidir soktuğu andan saniyeler sonrası :(

zaten 15-30 gün köye tatile gidiom bazenleri dağa çıkıyorum derenin içinde yılanlar yüzüyor nadiren görüyorum :D ulan köyde dağda karafatma görmedim evin içinde bile görmedim burda her saat görüyom :D

---------- Mesaj saat 04:47:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:46:26 civarında gönderildi. ----------

kırkayak hakkında bi bilgim yok geneli zehirlidir banyoda çok olur çünkü su ve nemli ortamı severler diye biliyorum :D

saol sayende uyurken işemeye gidemiyicem gündüz işiyicem bağırsağım patlamaz inş

zaten 15-30 gün köye tatile gidiom bazenleri dağa çıkıyorum derenin içinde yılanlar yüzüyor nadiren görüyorum :D ulan köyde dağda karafatma görmedim evin içinde bile görmedim burda her saat görüyom :D

---------- Mesaj saat 04:47:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:46:26 civarında gönderildi. ----------

saol sayende uyurken işemeye gidemiyicem gündüz işiyicem bağırsağım patlamaz inş

ahahaha :D kavanoz al yanına

karafatma kendi çapında yavrum zehirsiz kendini beslemeye çalışıyor sadece, dünyaya neden geldiğini kendide bilmiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri