Gece Gece Kriz Tuttu!

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar kusura bakmayin da az önce son kazançli kanalim da kapandi mn deki hariç moralım sifir sifir sifirdi .. öyle face de dolaşırken bu resmi gördüm durup durup deliler gibi gülüyorum wallahi anlamadım :D yani resmin alintinda ki yaziyi okudukca tekrar gülüyorum :D :D 10 yıldır belki böyle gülmem 2 olmuştur :))

quiz yüzünden herkes mala bağladı zaten ben dahil. Bundan sonra kanalları asla aynı partnere bağlamamak lazım.

Shameless yazayım da izlediğim belli olsun :D Güzel dizi +18 sahneleri çok ama güzel yine de :D

Gülemedim ben ya. :(

wallaha şuan kalan mn kanalım kapansa gülecek duruma gelmişim bu kriz nasıl geldi anlamadım :D bir ara 1 arkadaş bi video yapmıştı bilgi şehri kanalı adam tunel de arabasıyla hızlı bataklığa girmişti diye gülme krizine girmişti ondan farksızım :D :D

amacını anlamadım yukarı da fıkrasına gülünmeyen adam videosu paylaştın beğendim art niyet yoktur dedim şimdide forum da toplum için de böyle dengesizce bir videoyu izlememi istiyorsun wallaha yakıştıramadım yani 10 bin tl gitsin cebimden ama böyle tatsiz şakalar yapipta şu gece ki gülmemizi zehir etmezseniz olmaz. sadece paylaşmak istedim durumumu ama onun da içine ettin

amacını anlamadım yukarı da fıkrasına gülünmeyen adam videosu paylaştın beğendim art niyet yoktur dedim şimdide forum da toplum için de böyle dengesizce bir videoyu izlememi istiyorsun wallaha yakıştıramadım yani 10 bin tl gitsin cebimden ama böyle tatsiz şakalar yapipta şu gece ki gülmemizi zehir etmezseniz olmaz. sadece paylaşmak istedim durumumu ama onun da içine ettin

Hocam maksatım kötü bir niyet yok.Kanalın kapanmış geçmiş olsun benimde kanallarım kapanıyor paralarımız gidiyor.Sen espri yaptın bende yaptım ne var bunda yani attığım video arkadaşlar bakın sizi uyarıyım burda birbirimizde stres topu muamelesi yapmıyalım.Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.Ama sana attığım konuya bir bak bir örnek al dostum.

http://www.ytpara.com/konu-disi/91504-dirilis-ertugrul-beyaz-show-komik-montaji.html

Hocam maksatım kötü bir niyet yok.Kanalın kapanmış geçmiş benimde kanallarım kapanıyor paralarımız gidiyor.Sen espri yaptın bende yaptım ne var bunda yani attığım video arkadaşlar bakın sizi uyarıyım burda birbirimizde stres topu muamelesi yapmıyalım.Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.Ama sana attığım konuya bir bak bir örnek al dostum.

http://www.ytpara.com/konu-disi/91504-dirilis-ertugrul-beyaz-show-komik-montaji.html

mantıklı .. bunda bu kadar tirip atacak bişi yok . arkadasın siniri bozuk bence biraz . kanalı kapanmısya

Hocam maksatım kötü bir niyet yok.Kanalın kapanmış geçmiş olsun benimde kanallarım kapanıyor paralarımız gidiyor.Sen espri yaptın bende yaptım ne var bunda yani attığım video arkadaşlar bakın sizi uyarıyım burda birbirimizde stres topu muamelesi yapmıyalım.Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.Ama sana attığım konuya bir bak bir örnek al dostum.

yani şu açıklaman bile tekrar resme gülmeme sebeb oldu :) wallaha ben sende art niyet var sandim bak weberesice ve diger 2 yada 3 arkadaşta gülmediklerini söylediler alinmadim ama senin bana gönderdiğin video da art niyet var sandim sende hakkini helal et

ben güldüm yaaaa :D:D komikti bence hakkını verek :D:d

Kanalin kapaninca sen sen degilsin :D Gelir gecer haci bosver ya biz neleri atlattik :D

Dipnot: Tartismaniz haric ben de gülmedim :D

yani şu açıklaman bile tekrar resme gülmeme sebeb oldu :) wallaha ben sende art niyet var sandim bak werebesice ve diger 2 yada 3 arkadaşta gülmediklerini söylediler alinmadim ama senin bana gönderdiğin video da art niyet var sandim sende hakkini helal et

Hocam helal olsun art niyet ve ben aynı yerde durması mantık hatası :D.
Arada olur böyle şeyler kanal konusundada yapcak birşey yok.Hangi kanalın kapandıysa o kategoriyi tekrar yapmanı öneririm.:)

Bu adamin hali de ondan hallice :D .
Techno-Rekt!!!!

Lf6M0RL

R.I.P. GTX 980 Ti - GIF on Imgur

şöyle tartışıp sonra çok tatlış çok şeker olanlara bayılıyorum arkadaşlar teşekkürler gülümsedim

not: arkadaşlar art niyet vs yok allah çarpsın yok yanlış anlamayın tekrardan teşekkürler :d

coğu arkadaşa belki de herkese komik gelmemiştir ama illa ki sizde de sebebsizce fazla komik olmayan bişeye çok gülmüşlüğünüz olmuştur yada komik olmayan ama size anınızı hatırlatan bir şey olmuştur gülmüşsünüzdür

dediğim video bu :D
https://www.youtube.com/watch?v=saepym61nY8

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri