gece gece

Quasar^^

Kayıtlı Üye

Son düzenleme:
Diyecek bir şey yok Allah zaten cezalarını vermiş beyin vermemiş bunlara. Kuaför de soyulur mu be. Bu kadar mı düştünüz

adamlar bir de kedi gibi hızlı ve atik oluyorlar...10 sene önce falan pc yi yeni almıştım odamda sabahlıyorum.bir baktım kardeşim bağırıyor.dallamalar camdan girmiş içeri.ben odaya girene kadar adam camdan atladı,arkasından bakınca göremedim bile...ne zaman atladın da ne zaman kayboldun dedim.

evde köpek vardı.2 kat üste giren hırsızı haber vermişti bunu duymamıştı bile :D

Eşofmandan soğuturlar insanı yemin ederim

Eşofmandan soğuturlar insanı yemin ederim

valla aynen hocam bazen parka gidiyorum 4 5 keko gördümmü geri dönüyorum ya bildiğin doğayı kirtletiyorlar doğa istemiyorum sizi diyor onlar hala geliyor bi yararları olsa eyvAllahta yok ağaçtan ağaça sallanıyor kitapsızlar dalları kırıyor v.s .vs sinirim kalktı yine ya yok arkadaş heryeri istila etmişler bakteri gibide ürüyorlar .

Şimdi bunları vursan bir de sen suçlusun öyle bir durum var..
Polis yakalasa az bir şey içeride yatıp tekrar dışarı salınacaklar.. Caydırıcı cezalar gerekiyor..

Şimdi bunları vursan bir de sen suçlusun öyle bir durum var..
Polis yakalasa az bir şey içeride yatıp tekrar dışarı salınacaklar.. Caydırıcı cezalar gerekiyor..

Bildiğim kadarıyla vursan değil dövsen bile suç malesef böyle bi adalet sistemimiz var.

bizim burdada keko hırsız dolu full adidas nike fosforlu.

hoca bizim forumda da çok aynı kişilerden, ve sahte telif ve flag atanlarda aynı **** kısmina giriyor. ha benim eve camdan girip laptobu tvyi calmisin, ha sahte telif flag atmisin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoca bizim forumda da çok aynı kişilerden, ve sahte telif ve flag atanlarda aynı **** kısmina giriyor. ha benim eve camdan girip laptobu tvyi calmisin, ha sahte telif flag atmisin.

Sen dün akşamdan beridir, bir atkırı gidiyorsunki anlatamam. Bir kaç yorumunu sildim uyarmadım görürsün diye ama burada küfür edilmez. Küfür benzetmesi yapılmaz.

Küfür, tuhaf yorumların için 1 hafta aramızda olmayacaksın

Son düzenleme:
Benimde arabaya girmeye calismislardi bu fosforlular arkadasin dedigi gibi esofmandan soguttular. Ucyol kadifekale tarafi daha beterdi hergun bi olay bende bornovaya tasindim

geçtiğimiz ayda babamların eve girdi hırsız.. gerçekten hiç akla gelmeyecek yerden adamlar akıyor içeriye resmen..
alt katın demirini kazma ile kırıp, camı bile kırmadan kilitli pencereyi açmış adamlar.. evde pek bişey yoktu ama, yinede o psikoloji herşeye bedel diyebilirim..

bu arada [MENTION=10148]Quasar^^[/MENTION] kardeşim yazında gözüme takıldı izmirin en nezih yerlerinde diye yazmışsın, hırsızlık sadece kenar mahallelerde/semtlerde mi olur :)
o bahsettiğin en nezih yerler (gerçi neye göre belirleniyorsa bu) hırsızlar için daha iştah kabartıcı yerler aslında..

ulan nasil bir ********liktir lan bu,göz göre göre izmirin en nezih yerlerinde hırsızlık yapıyor şeref yoksulu köpekler,olay 10 dakıka önce oldu,oturdugum semtte karşımda hemen kuafor var ve 2 tane it kurusu girmeye calıstılar,şans eseri balkona sigara icmeye çıkmıştım gördüm bu itleri,kalabalık bir insan grubu geçiyordu bunları gorunce korktular ellerinde eldiven,fosforlu adidas tiplerdendi, aradım polisi polis gelene kadar bunlar 2.kata cıktılar içerinin camını açamadılar,polis geldi yok oldu şeref yoksulu köpekler içimi dökmek istedim sinirlerim gerildi,burda emeğiyle para kazanan insanlar bi tarafta onların emeğini çalan o... çocukları ne diyeyim ki...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri