Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam video programlarında kasma falan yapmaz değil mi ? İnternet kullanımda da sınır yok sanırım ?
8 GB remli bir paket sipariş verildi teslimat bekleniyor.
hey ay böyle devam edecek mi fiyatlar yoksa 2.ay normale mi dönecek
yorumlara göre alabileceğini belirten arkadaşlar olmuş. onların içlerini rahatlatmak için iki kelime ben de edeyim.
bu arkadaşımızla alışveriş yaptım. tamamen müşteriyi memnun etmeye odaklı çalışıyor kendisi ve elinden gelen her imkanı sağlıyor, yardımı yapıyor. fiyatlarını siz de görüyorsunuz, başka yerde ağzınızla kuş tutsanız bulamayacağınız fiyatları sunuyor sizlere çünkü ara ücret ödeme derdi yok, bayilik yapmıyor, sadece kendi ürünlerini pazarlıyor, gideri yok yani bu yüzden fiyatları gayet uygun. hani fiyatları düşük görüp de bizi mi kandırıyor lan bu? diye düşünebilecekler için ayrıca belirtmek istedim. işine sadık bi arkadaşımız. tekrar iyi satışlar diliyorum kendisine.
Teslim Edildi.
Evet her ay sabit fiyat.
teşekkürler iyi kullanımlar dileriz.
2 adet Stok kalmıştır.
Merhaba hocam satın alacağım vds fakat bir sorun var.
NeonSunucu Internet Hizmetleri | VPS, VDS, Web Hosting, Fiziksel Server, Co-********, Server Barındırma, Dedicated Server, Reseller Hosting, Alan Adı, Domain, Domain Bayiliği, Alan Adı Bayiliği - Sepet
TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: /home/neonsunu/public_html/images/logo.jpg
diyor
hocam pm atacağımda posta kutunuz dolmuş.
4 gün oldu alalı daha video yükleyemedim yükleniyor diyor kalıyor istersen 1 gün bekle yüklenmiyor, kasma desen nası kasıyor anlatamam.tr vds kasmaz en azından hızlı edit yaparız dedik benim pc nin 30 saniyede editledigi kısa videoyu 5 6 dk sürüyor bide ben film editliycem onlarıda geçtim video indirmek ve yüklemek için kullanıyoruz genelde vds leri, bu yükleme yapmıyor, hallolcak bir iki saate dendi dün sabah sanırım hala aynı ben aldıgımdan beri sorunlu video yüklemiyor böyle bir saçmalık olurmu oluyor işte cevapta alamıyorum bugun mesajlarıma.
Hiç boşuna üste çıkmaya çalışma yandeks dns yok başka dns kullanmak zorunda olmadıgımız gibi yandex dns yaptık bu sefer yükleme yaptı ama 15mb video 10dk,ayrıca benim kullandıgım tr degil dikkatini çekerim ingiltere vds lerde render 4 5 misli hızlı alıyor, devamlı donmalar ikide bir kopmalar iwocanın botu kurdum bot açılmıyor donuyor tr neden alıyoruz kasmasın diye ama sanki ingiltere lokasyon 512 mb remli makina kadar kasıyordu.hani bir sorun var belli ama sende sorunun ne oldugunu bilmiyorsun bence.Ne zaman alamadınız? acaba? Yandex DNS kullanın dedik Google DNS ile hızı ise aşağıda (Render alırken yapıldı) + olarak rendere gelince ekran kartlarını bugün yolladım arkadaşım eğer ekran kartlı VDS bulursan söyle (2GB DDR2 128Bit) bende alacağım
![]()
Hiç boşuna üste çıkmaya çalışma yandeks dns yok başka dns kullanmak zorunda olmadıgımız gibi yandex dns yaptık bu sefer yükleme yaptı ama 15mb video 10dk,ayrıca benim kullandıgım tr degil dikkatini çekerim ingiltere vds lerde render 4 5 misli hızlı alıyor, devamlı donmalar ikide bir kopmalar iwocanın botu kurdum bot açılmıyor donuyor tr neden alıyoruz kasmasın diye ama sanki ingiltere lokasyon 512 mb remli makina kadar kasıyordu.hani bir sorun var belli ama sende sorunun ne oldugunu bilmiyorsun bence.
Kesinlikle size katılmıyorum vds yi alalı 2 gün oldu tonlarca vds kullandım şimdiye kadar hep bağlandığımda aşırı kasma olurdu bu vds de kendi bilgisayarım gibi kasmadan dolaşabiliyorum bence sorun sizde arkadaşın hakkını yemeyin ayrıca yandex dns ile çok hızlı bir şekilde videolar yükleniyor hiç bir sorun yok4 gün oldu alalı daha video yükleyemedim yükleniyor diyor kalıyor istersen 1 gün bekle yüklenmiyor, kasma desen nası kasıyor anlatamam.tr vds kasmaz en azından hızlı edit yaparız dedik benim pc nin 30 saniyede editledigi kısa videoyu 5 6 dk sürüyor bide ben film editliycem onlarıda geçtim video indirmek ve yüklemek için kullanıyoruz genelde vds leri, bu yükleme yapmıyor, hallolcak bir iki saate dendi dün sabah sanırım hala aynı ben aldıgımdan beri sorunlu video yüklemiyor böyle bir saçmalık olurmu oluyor işte cevapta alamıyorum bugun mesajlarıma.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.