Gece hayatı

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yarısına kadar izledim. böyle devam ederse bu kanal patlama yapar yakın da

Başarılar

Şimdi değil ama belki bir iki sene daha böyle giderseniz istediğiniz, hakettiğinizi alırsınız. Bu gibi işlerde hikaye anlatıcılığı, kurgu, mizansen gibi şeyler çok önemli. Bilhassa özel hayatın gizliliği ve telif sorunları v.s Belki siz de yolda gide gide bunları göreceksiniz. Benim kanımca biraz daha kurguya ve sinematografiye eğilin. Diğer büyük belgesel kanalı gibi olmak zorunda değilsiniz. Umarım söylediklerimi tavsiye olarak algılarsınız. Zira ben de bu işin danışmanı oldum artık :)

Hocam videoyu sonuna kadar izledim gercekten cekimleriniz basarili. Youtube'da harcanmis icerikleriniz. Cunku youtube'da genelde enes batur, delimi ne tarzi sacma icerikler fazla ilgi goruyor.

Tv kalitesinde bir belgesel elinize saglik.

Gerçekten keyifle seyrettiğim sayılı videolardan bir tanesi oldu, kanalınıza abone oldum yeni videolarımızı beklemekteyim.

Hocam videoyu sonuna kadar izledim gercekten cekimleriniz basarili. Youtube'da harcanmis icerikleriniz. Cunku youtube'da genelde enes batur, delimi ne tarzi sacma icerikler fazla ilgi goruyor.

Tv kalitesinde bir belgesel elinize saglik.

Gerçekten keyifle seyrettiğim sayılı videolardan bir tanesi oldu, kanalınıza abone oldum yeni videolarımızı beklemekteyim.

Çok teşekkürler hocalarım güzel yorumlarınız için çok mutlu ettiniz beni

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:34 ----------

Şimdi değil ama belki bir iki sene daha böyle giderseniz istediğiniz, hakettiğinizi alırsınız. Bu gibi işlerde hikaye anlatıcılığı, kurgu, mizansen gibi şeyler çok önemli. Bilhassa özel hayatın gizliliği ve telif sorunları v.s Belki siz de yolda gide gide bunları göreceksiniz. Benim kanımca biraz daha kurguya ve sinematografiye eğilin. Diğer büyük belgesel kanalı gibi olmak zorunda değilsiniz. Umarım söylediklerimi tavsiye olarak algılarsınız. Zira ben de bu işin danışmanı oldum artık :)

Her cümlenize sonuna kadar katılıyorum ve teşekkür ediyorum sorunları da gelişmeyi de zamanla göreceğiz ama hakketimiz yerler kısmı 1-2 sene uzun yav 😂
Gerçi patlar dediğimiz videoda anca 2 k izlendi 😂

başarılarının devamını dılerım, bu sefer tutacak [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] , ipin ucunu bırakma..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri