http://www.youtube.com/watch?v=OqeaY3ojhZA
Öncelikle okuyacak arkadaşlara çok teşekkür ederim, ne zamandır içimde bir şeyler var bende yazıp rahatlamak istedim
Yukarıda ki müzik eşliğinde de dinleyebilirsiniz.
İnsan yalnız başına kalıyor, günün stresini ve yapacağı işleri düşünmüyor, yaşamıyor. Kendi başına kendinle kalıyorsun, düşünmeden kendini alamıyorsun. Sevdiğin tarzda şarkılar açıyorsun, bazen kendi tarzını bile değiştiriyorsun.
Şu an bakıyorum da yaşım 18, üniversite sınavına hazırlanan sorumluluk sahibinin farkında olan birisiyim. Babamın fabrikaları yok ki yatayım
Babam ile para konuları konuşmamak için sırf YT üzerinden para kazanmaya çalışan kişiyim.
Dönüp geçmişe bakıyorum da bundan 3 sene önce Lise 1 zamanları, masumduk ve saftık. Hiç bir zaman bir kız ile kendimi tatmin etmek için çıkmadım sadece severek çıktım en temiz duygularla, diğerlerinin aksine. O zamanlar sorumlulukta yoktu tabii
Ne üniv. sınavı vardı ne de arkadaşlarımın elbet bir gün gideceğini düşünmek..
O günleri gerçekten çok özlüyorum. Ve her geçen gün çok daha fazla özleyeceğimi biliyorum.. Her gece arkadaşlarım ile oturup çatıda muhabbet etmek, çekirdek kola yapmak..
Ama asıl içimi yakan şeyler; Eskiden tanıdığım bütün saf ve masum insanların şimdi kendisini ego bataklığında görmeleri.. Eskiden kardeşim ile aynı yaşıt olan benden 2 yaş olan bir kıza manevi abilik yapıyordum bildiğiniz abisi gibiydim. Sonra bir ara kavga ettik o zamandan beri hiç konuşmuyoruz bugüne kadar. Geçen gün facebookta denk geldim gerçekten çok acıdım
Kızlar küfür eder mi ? Ediyor, ortalık malı gibi elden ele dolaşır mı ? Maalesef dolaşıyor 
Çektiğim bütün şu an bana SAÇMA gelen ama zamanında hoşuma giden aşk acılarını da özlüyorum
Hatırlıyorum da 8.sınıftaydım, bir kız arkamdan seslenmişti sonra 1 hafta falan araştırıp kim olduğunu bulmuştum ilk bakışta aşk derler ya aynen öyle olmuştu
bizim mahallede oturuyordu çok yakın arkadaşım evini biliyormuş komşuymuşlar sırf onu görebilmek için hep evlerinin oralardan falan geçiyorduk
sonra ben tutamadım kendimi açıldım tabii. Ama o bana yüz vermemişti bu da beni çok üzmüştü. Kendimi toparladıktan sonra başka birisiyle 1 yıl beraber oldum. Beraberliğimizin 6.ayında o eski sevdiğim kız mesaj atmıştı ama o zamanda ben istememiştim.. Hayat çok garip.
Şu an da 2.5 yıldır beraber olduğum bir kız var, onu çok seviyorum ve onun gibi birini Allah bana verdiği için çok şükürler olsun. Yanlış anlaşılmasın ama ben bütün her şeyi çok özledim
Sevgilimi aldatır gibi anlaşılmasın. Ama geçen o bütün "ergenlik" veya "çocukluk" günlerini çok özledim daha şimdiden.. Eminim çok daha özleyeceğim..
Sözlerimi Sezen Aksu ablamızın bir sözü ile bitirmek istiyorum.. :
Yok olamaz dur,
Dur gidemezsin,
Gözlerimin rengi dur,
Bulutlara dönemezsin.
Yok alamazsın,
Beni deli zaman dur,
Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin..
Okuyan herkese çok teşekkür ederim, kim okur bunu gerçi orası da ayrı bir şey
Herkese iyi geceler..
Öncelikle okuyacak arkadaşlara çok teşekkür ederim, ne zamandır içimde bir şeyler var bende yazıp rahatlamak istedim
İnsan yalnız başına kalıyor, günün stresini ve yapacağı işleri düşünmüyor, yaşamıyor. Kendi başına kendinle kalıyorsun, düşünmeden kendini alamıyorsun. Sevdiğin tarzda şarkılar açıyorsun, bazen kendi tarzını bile değiştiriyorsun.
Şu an bakıyorum da yaşım 18, üniversite sınavına hazırlanan sorumluluk sahibinin farkında olan birisiyim. Babamın fabrikaları yok ki yatayım
Dönüp geçmişe bakıyorum da bundan 3 sene önce Lise 1 zamanları, masumduk ve saftık. Hiç bir zaman bir kız ile kendimi tatmin etmek için çıkmadım sadece severek çıktım en temiz duygularla, diğerlerinin aksine. O zamanlar sorumlulukta yoktu tabii
O günleri gerçekten çok özlüyorum. Ve her geçen gün çok daha fazla özleyeceğimi biliyorum.. Her gece arkadaşlarım ile oturup çatıda muhabbet etmek, çekirdek kola yapmak..
Ama asıl içimi yakan şeyler; Eskiden tanıdığım bütün saf ve masum insanların şimdi kendisini ego bataklığında görmeleri.. Eskiden kardeşim ile aynı yaşıt olan benden 2 yaş olan bir kıza manevi abilik yapıyordum bildiğiniz abisi gibiydim. Sonra bir ara kavga ettik o zamandan beri hiç konuşmuyoruz bugüne kadar. Geçen gün facebookta denk geldim gerçekten çok acıdım
Çektiğim bütün şu an bana SAÇMA gelen ama zamanında hoşuma giden aşk acılarını da özlüyorum
Şu an da 2.5 yıldır beraber olduğum bir kız var, onu çok seviyorum ve onun gibi birini Allah bana verdiği için çok şükürler olsun. Yanlış anlaşılmasın ama ben bütün her şeyi çok özledim
Sözlerimi Sezen Aksu ablamızın bir sözü ile bitirmek istiyorum.. :
Yok olamaz dur,
Dur gidemezsin,
Gözlerimin rengi dur,
Bulutlara dönemezsin.
Yok alamazsın,
Beni deli zaman dur,
Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin..
Okuyan herkese çok teşekkür ederim, kim okur bunu gerçi orası da ayrı bir şey