Gece olunca..

silentspy

Kayıtlı Üye
http://www.youtube.com/watch?v=OqeaY3ojhZA

Öncelikle okuyacak arkadaşlara çok teşekkür ederim, ne zamandır içimde bir şeyler var bende yazıp rahatlamak istedim :) Yukarıda ki müzik eşliğinde de dinleyebilirsiniz.

İnsan yalnız başına kalıyor, günün stresini ve yapacağı işleri düşünmüyor, yaşamıyor. Kendi başına kendinle kalıyorsun, düşünmeden kendini alamıyorsun. Sevdiğin tarzda şarkılar açıyorsun, bazen kendi tarzını bile değiştiriyorsun.

Şu an bakıyorum da yaşım 18, üniversite sınavına hazırlanan sorumluluk sahibinin farkında olan birisiyim. Babamın fabrikaları yok ki yatayım :) Babam ile para konuları konuşmamak için sırf YT üzerinden para kazanmaya çalışan kişiyim.

Dönüp geçmişe bakıyorum da bundan 3 sene önce Lise 1 zamanları, masumduk ve saftık. Hiç bir zaman bir kız ile kendimi tatmin etmek için çıkmadım sadece severek çıktım en temiz duygularla, diğerlerinin aksine. O zamanlar sorumlulukta yoktu tabii :) Ne üniv. sınavı vardı ne de arkadaşlarımın elbet bir gün gideceğini düşünmek..

O günleri gerçekten çok özlüyorum. Ve her geçen gün çok daha fazla özleyeceğimi biliyorum.. Her gece arkadaşlarım ile oturup çatıda muhabbet etmek, çekirdek kola yapmak.. :)

Ama asıl içimi yakan şeyler; Eskiden tanıdığım bütün saf ve masum insanların şimdi kendisini ego bataklığında görmeleri.. Eskiden kardeşim ile aynı yaşıt olan benden 2 yaş olan bir kıza manevi abilik yapıyordum bildiğiniz abisi gibiydim. Sonra bir ara kavga ettik o zamandan beri hiç konuşmuyoruz bugüne kadar. Geçen gün facebookta denk geldim gerçekten çok acıdım :) Kızlar küfür eder mi ? Ediyor, ortalık malı gibi elden ele dolaşır mı ? Maalesef dolaşıyor :)

Çektiğim bütün şu an bana SAÇMA gelen ama zamanında hoşuma giden aşk acılarını da özlüyorum :) Hatırlıyorum da 8.sınıftaydım, bir kız arkamdan seslenmişti sonra 1 hafta falan araştırıp kim olduğunu bulmuştum ilk bakışta aşk derler ya aynen öyle olmuştu :D bizim mahallede oturuyordu çok yakın arkadaşım evini biliyormuş komşuymuşlar sırf onu görebilmek için hep evlerinin oralardan falan geçiyorduk :D sonra ben tutamadım kendimi açıldım tabii. Ama o bana yüz vermemişti bu da beni çok üzmüştü. Kendimi toparladıktan sonra başka birisiyle 1 yıl beraber oldum. Beraberliğimizin 6.ayında o eski sevdiğim kız mesaj atmıştı ama o zamanda ben istememiştim.. Hayat çok garip.

Şu an da 2.5 yıldır beraber olduğum bir kız var, onu çok seviyorum ve onun gibi birini Allah bana verdiği için çok şükürler olsun. Yanlış anlaşılmasın ama ben bütün her şeyi çok özledim :) Sevgilimi aldatır gibi anlaşılmasın. Ama geçen o bütün "ergenlik" veya "çocukluk" günlerini çok özledim daha şimdiden.. Eminim çok daha özleyeceğim..

Sözlerimi Sezen Aksu ablamızın bir sözü ile bitirmek istiyorum.. :

Yok olamaz dur,
Dur gidemezsin,
Gözlerimin rengi dur,
Bulutlara dönemezsin.
Yok alamazsın,
Beni deli zaman dur,
Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin..

Okuyan herkese çok teşekkür ederim, kim okur bunu gerçi orası da ayrı bir şey :) Herkese iyi geceler..

Ben de çocukluk ve gençlik yıllarını çok özlüyorum. Okul yılları bir başka. Keşke ben de 18 olabilsem şimdi senin gibi :) Hem doya doya yaşardım hem de şuan pişmanlık duyduğum hataları yapmazdım

Ben de çocukluk ve gençlik yıllarını çok özlüyorum. Okul yılları bir başka. Keşke ben de 18 olabilsem şimdi senin gibi :) Hem doya doya yaşardım hem de şuan pişmanlık duyduğum hataları yapmazdım

askerliği bile özlüyor insan yaparken nefret etse dahi :)

Keşke ama maalesef hocam.. :) Ve yine bir maalesef ki en güzel günlerimiz iyi hayat elde edelim diyip okula çalışmak ile geçiyor, işi elimize alana kadar gençlik kalmıyor zaten :) bu günlerimi doya doya geçirmeye çalışıyorum ileri de pişman olmamak için.. İyi veya kötü bu zamana kadar yaptığım hiç bir şeyde pişman değilim hocam hepsi benim için hatıra, anı olarak hep kalbimin baş ucunda :)

hayatta en nefret ettıgım yıllar okul ve askerlık yıllarım keske o yıllarla donme imkanım olsa

Gece olunca uykum geliyo ama bakmışım sabah olmuş allah allaah

ben hiç o yıllara dönmek istediğim zaman olmadı ya :( çünkü hayatım yt ile değişti her anlamda ondan önce hep kötüydü heppp hiç hatırlamak bile istemiyorum :(

tek dikkatimi çeken nokta 2.5 yıl beraber olduğun bi sevdiğinin olması helal olsun sana yürekten. bu devirde 1 onla 1 bunla çorap değiştriri gibi sevgili değişiyo gençler

hayatta en nefret ettıgım yıllar okul ve askerlık yıllarım keske o yıllarla donme imkanım olsa

Valla abi insan ne kadar kötü bir şey yaşarsa yaşasın zamanında ona çok üzülmüş olsa bile insan özlüyor o günleri, o günler insanda acı tatlı bir hüzün bırakıyor.. :)

Gece olunca uykum geliyo ama bakmışım sabah olmuş allah allaah

Aynı benim gibisiniz hocam.. :)

ben hiç o yıllara dönmek istediğim zaman olmadı ya :( çünkü hayatım yt ile değişti her anlamda ondan önce hep kötüydü heppp hiç hatırlamak bile istemiyorum :(

tek dikkatimi çeken nokta 2.5 yıl beraber olduğun bi sevdiğinin olması helal olsun sana yürekten. bu devirde 1 onla 1 bunla çorap değiştriri gibi sevgili değişiyo gençler

Valla hocam her halimle binlerce kez şükürler olsun, ben 8.sınıfta iken annem ile babam ayrıldı ben babam olmadan büyüdüm ama yine de isyan etmiyorum hatta tam tersine keşke o yaşlarda olsam onlara yine üzülsem ama o yaşta olsam diye de kendimce düşünüp duruyorum, 20 yaşından sonra asıl hayat başlıyor sorumluluk hissediyor insan. Çalışmak mesele değil ama o özlediğin neşe dolu ortam bir daha gelmiyor maalesef..

Teşekkür ederim hocam insan sevince güvenince birde anlaşınca istediği kadar süre çıkabiliyor tabii ki, bu konuda biraz şanslı hissediyorum kendimi :)

Ah o öğlen okuldan çıkıp çantayı eve atıp akşamlara kadar top koşturduğumuz çocukluğumuz yokmu neler vermezdim çocukluğuma dönmek için ama hayat keşkelerle geçmiyor,insan oğlunun nankörlüğü burdada var sanırım çocukken herkes büyümek ister ama büyüdükten sonra tam aksine herkes çocukluğunda kalan güzel anıları anarken çocukluğuna dönmek ister hayat geçiyor ve bunu durduracak birşey yok o yüzden her gününüzü son gününüz gibi geçirmek en iyisidir.

Ah o öğlen okuldan çıkıp çantayı eve atıp akşamlara kadar top koşturduğumuz çocukluğumuz yokmu neler vermezdim çocukluğuma dönmek için ama hayat keşkelerle geçmiyor,insan oğlunun nankörlüğü burdada var sanırım çocukken herkes büyümek ister ama büyüdükten sonra tam aksine herkes çocukluğunda kalan güzel anıları anarken çocukluğuna dönmek ister hayat geçiyor ve bunu durduracak birşey yok o yüzden her gününüzü son gününüz gibi geçirmek en iyisidir.

Aynen öyle dostum çok iyi özetlemişsin :) İnsan aradığı eski ortamı bulamıyor zaman geçtikçe, bir bakmışsın bütün sıkı olduğun dostların başka yerlere paylaşılmış herkes başka işlerle meşgul, zaman bulamıyorsunuz beraber olup muhabbet etmeye.. Zaman işte hem her derde çare , hem de geçmişi özleten :)

Güzel konu olmuş özlemek güzeldir ama bazen adamın canını acıtır. Ben 32 yaşındayım 15 yaşında Denizcilik lisesine beraber başladığım 24 arkadaşımın 15 ile hala 2-3 haftada bir görüşürüm. Hala sen şunu yapmıştın ben bunu yapmıştım konuruşuz. :) Bazılarımız kel, bazılarımızda beyazlar oluştu. Bazılarımızda her ikiside var. Ama bir araya geldik mi biz hala çocuğuz o andan sonra eve dönene kadar. :) Hala deli doluyuz. Üni için değilde lise için keşke diyoruz hepimiz. Unutulmaz lise yılları.

Aşk konusuna gelince inşallah devam eder kardeşim. Eğer benim gibi 1 sene bile dayanmadan bırakırsan sonunda evlenecek kızı seçmekte zorlanırsın. Hele birde ilerleyen yaşlarda gerçek aşkı tadarsan o zaman bittiğin gündür. :) Toparlaması zor oluyor.

Yani uzun lafın kısası özlemek güzeldir. Liseyi askerliği üniyi aşkları. :) Pişman olacağın şeyler yapmadığın sürece her zaman güzel şeyleri özlemiş olursun.

Aynen öyle dostum çok iyi özetlemişsin :) İnsan aradığı eski ortamı bulamıyor zaman geçtikçe, bir bakmışsın bütün sıkı olduğun dostların başka yerlere paylaşılmış herkes başka işlerle meşgul, zaman bulamıyorsunuz beraber olup muhabbet etmeye.. Zaman işte hem her derde çare , hem de geçmişi özleten :)

Hele o bayram sabahları yokmu en çok yüreğimi burkan çocukluğumda büyük bir sevinçle yatağımdan kalkıp bayram namazına gidip çıkışta harçlık ve şeker toplamayı ve o paralarla torpil,kızkaçıran,boncuklu tabanca gibi ufak şeylerle mutlu olduğumu hatırladığım anılardır.

Güzel konu olmuş özlemek güzeldir ama bazen adamın canını acıtır. Ben 32 yaşındayım 15 yaşında Denizcilik lisesine beraber başladığım 24 arkadaşımın 15 ile hala 2-3 haftada bir görüşürüm. Hala sen şunu yapmıştın ben bunu yapmıştım konuruşuz. :) Bazılarımız kel, bazılarımızda beyazlar oluştu. Bazılarımızda her ikiside var. Ama bir araya geldik mi biz hala çocuğuz o andan sonra eve dönene kadar. :) Hala deli doluyuz. Üni için değilde lise için keşke diyoruz hepimiz. Unutulmaz lise yılları.

Aşk konusuna gelince inşallah devam eder kardeşim. Eğer benim gibi 1 sene bile dayanmadan bırakırsan sonunda evlenecek kızı seçmekte zorlanırsın. Hele birde ilerleyen yaşlarda gerçek aşkı tadarsan o zaman bittiğin gündür. :) Toparlaması zor oluyor.

Yani uzun lafın kısası özlemek güzeldir. Liseyi askerliği üniyi aşkları. :) Pişman olacağın şeyler yapmadığın sürece her zaman güzel şeyleri özlemiş olursun.

Ben maalesef pek görüşemiyorum hocam herkes kendi hayatının telaşında maalesef bu sene üniv. sınavı falan var :) Bir de çocukluktan beri aynı mahalle çocuğuyuz öyle 2 günlük dostlarım değil hiç birisi. Ne zaman arasam önemli bir şeyde yanımda olurlar ama sırf eğlenmek için zaman bulamıyoruz bazıları staj yapıyor bazıları çalışıyor bazıları dershanede oluyor :) Evet insan dostlarının yanında ne kadar yaşı ilerlese bile hala eski saflığını koruyor.. Hangi denizcilik lisesinden mezunsunuz hocam ? Benim kardeşim de gelibolu da denizcilik lisesi okuyor kaptan olmak istiyor bakalım hayırlısı :)

Kötü veya iyi hocam her şeyiyle geçmişi özlemek insanda acı tatlı bir hüzün oluşturuyor, o yaz gecelerinde unutulmaz akşamlar falan ahh ahh :) Aşk konusunda sıkıntı çekmiyorum hocam şu anlık yani öyle bıkma gibi bir söz konusu olmuyor insan sevdikten anlaştıktan sonra. Teşekkür ederim abi inşaAllah :) Üniv. hayatını yaşayabilirsem yine bana ilkokul dostluğunun tadını vermeyecek adım gibi biliyorum.. :)

Hele o bayram sabahları yokmu en çok yüreğimi burkan çocukluğumda büyük bir sevinçle yatağımdan kalkıp bayram namazına gidip çıkışta harçlık ve şeker toplamayı ve o paralarla torpil,kızkaçıran,boncuklu tabanca gibi ufak şeylerle mutlu olduğumu hatırladığım anılardır.

çok derin bastınız hocam :( aynen öyle ya sabah namazına kalkınca en güzel kıyafetimizi ayakkabımızı giyer camiye giderdik, caminin sonunda herkesin elini öper bayramını kutlardık.. Verilen paralarla yiyecek, içecek ve dediğiniz gibi eğlence malzemeleri alırdık kalbimiz çok temizdi hiç kötü niyetimiz yoktu.. Ahh ulan ahh :)

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] bizim zamanımızda PEndik Anadolu Denizclik lisesiydi ama Sonradan sanırım P. Barbaros olmuş. :) Ben Gemi inşaatçıyım. Mesleğimi şuan yapmıyorum 2 aydır ama mesleğimi severim. Denizcilik büyük sevdadır. Denizclik lisesindeki kardeşlikte çoğu lisede olmaz yanlış anlaşılmasın tabi. Ben öyle düşünüyorum. Birde sırf erkek olunca sınıfın tadı bir yandan başka oluyor. Ama öbür yandan kötü tabi kız konularında. :) Biz her okuldan kaçışta kendimizi Maltepe Kız Meslek Lisesi önünde bulurduk. Ayarlamayı yapıp (Denizciler çapkın olur bilirsin :) ) Kadıköye akardık. Ey gidi günler ey.. :)

Kardeşin güzel bölüm seçmiş. Orayı bitirip kalmasın sakın. İlerletsin 1. kaptan olup 1-2 sene çalışsın herşeyini alır köşeye bir dahada o mesleği yapmak istemezse yapmaz. :)

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] bizim zamanımızda PEndik Anadolu Denizclik lisesiydi ama Sonradan sanırım P. Barbaros olmuş. :) Ben Gemi inşaatçıyım. Mesleğimi şuan yapmıyorum 2 aydır ama mesleğimi severim. Denizcilik büyük sevdadır. Denizclik lisesindeki kardeşlikte çoğu lisede olmaz yanlış anlaşılmasın tabi. Ben öyle düşünüyorum. Birde sırf erkek olunca sınıfın tadı bir yandan başka oluyor. Ama öbür yandan kötü tabi kız konularında. :) Biz her okuldan kaçışta kendimizi Maltepe Kız Meslek Lisesi önünde bulurduk. Ayarlamayı yapıp (Denizciler çapkın olur bilirsin :) ) Kadıköye akardık. Ey gidi günler ey.. :)

Kardeşin güzel bölüm seçmiş. Orayı bitirip kalmasın sakın. İlerletsin 1. kaptan olup 1-2 sene çalışsın herşeyini alır köşeye bir dahada o mesleği yapmak istemezse yapmaz. :)

Aynen hocam erkek erkeğe daha iyi oluyor herkes rahatça konuşup sayabiliyor :D muhabbetler de öyle oluyor haliyle. :) Evet kız konusu ayrı bir konu zaten ama bence o kadar muhabbet varken kıza ihtiyaç yok :) Benim kardeşim hiç çapkın değil ya bu konu da ne yapıcaz bilmiyorum çocuk resmen kızlara güvenmiyor istemiyor :D ileride fikirleri değişecek biliyorum :)

Aynen hocam öyle yapıcak zaten 4-5 sene yurt dışına falan kaptanlık yapıp sonra gelicek şehir içleri limanlarda çalışmaya hayırlısıyla inşaAllah :)

hani varya şu okuldan eve girerken sokakta arkadaşlarının çoktan toplanıp oynamaya başladığını gördüğün için kapıdan sadece çantayı içeri atıp okul kıyafetleriyle arkadaşlarınınn yanına heyecanla çıkıp sokakta akşam ezanına kadar top koşturduğumuz o harika günler

işte o günleri özlüyorum cidden. okulda beni dışlayan arkadaşlarım vardı,sınıftaki arkadaşlarım almazlardı beni hiç birşeye. orta okuldaydım, cidden çok üzülüyordum. ama mahallede çok kral erkek-kız arkadaşlarım vardı. asıl onlardı işte benim için çocukluk. sınıf arkadaşlarıma gülüyorum artık çocuklukmuş işte komik geliyor öyle yapmaları ama cidden mahalle arkadaşlığı değişilmezdi yaa.

bir kız vardı bizim yan dairede apartmanda. aynı kattaydık dolayısıyla kardeş gibi büyüdük. ana okulundan tutunda lise 1 e kadar aynı okul ve aynı sınıfa denk düştük hep. en yakın arkadaşım oydu, her boku yediğim arkadaşımda oydu, her gün mahallede bizi yemin ediyorum sopayla koşturmadıkları bir gün yoktu :D:D o kadar yaramazdık ki. dalmadığımız erik ağacı, örgütlemediğimiz çocuk kalmıyordu mahallede :D ulan biz yok mu biz diyorum şimdi. ama cidden şimdi bakıyorum da hayatta en eğlendiğim, hiç birşeyi takmayıp sadece istediğim şeyleri yapıp eğlenebildiğim günler o zamanmış. güzel arkadaşlıklar edinebildiğim ve özlenilen zamanlar

konuyu okudum ama konuyla alakası var mı hatırlayamadım bunları yazdıktan sonra :D kusura bakmayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri