Geçen Ay Ödeme Alamayan Kanal Taşıyan Arkadaslar..

enver1818

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar ;

Malumunuz 2 aydır bir ödeme problemidir sürüp gidiyor ve ne yazıkki bu ayda geçen ay ödeme alamayan arkadaslarımızın (bende dahil olmak üzere) %99'unun ödemesi gelmemiş durumda sorun devam etmekte. Şimdi kimisi bunun sorun olmadıgını adsensenin yeni bir multi account tespit teknigi oldugu iddasında kimileri tamamen teknik problem oldugu düşüncesinde.Benim düşüncem ise tamamen baglanan kanalın spam damgası yemesi ve bu kanal için ödeme yapılmaması yonunde (tabi bu bir düşünce ) Burada sizlere asıl sormam gereken şu. Geçen ay ödeme alamadıkları hesaplarda'ki (adsense hesapları) kanalları farklı bir adsense hesabına tasıyan ve bu tasıdıgı hesaptanda ödeme alamayan varmı ? Yada tasıyıp tasıdıgı adsense için ödeme alan varmı ?

EDİT : Kanalı partnere tasıyıp partnerden ödeme alan oldumu ? acaba

Son düzenleme:
Kanalları tasıyıp ödeme alamayan çok duydumda, alan daha duymadım.

Yani şu hocam (a) hesabından gecen ay ödeme alamadık dogal olarak kanalları (b) hesabına tasıdık farklı adsenseye bu tasıdıgımız adsensede bu kanalların yeni gelen kazancları ödendimi ? Önceki ödenemeyenleri sormuyorum yani. Sanırım dogru anlatabildim.

Kanalın mimlendiği kesin. Bir çok kişi adsense değiştirmesine rağmen, kanalların ödemesini alamadı.

Eğer kanal mimlendiyse, acaba adsensede mi mimleniyor ?...Yoksa adsense mimlendiği için mi kanal mimleniyor ?

Bence adsense mimleniyor, sonra kanallarını mimliyorlar...

Kanalları mimlemeleri imkansız, cok sayıda kanal var. Tespiti zor..İçerik kontrolü yapamazlar. Adsense mim daha basit..

Peki adsenseler neden mimleniyor ???

1- Alınan miktar...
2- Coklu adsense tespiti...

Peki coklu adsense nasıl tespit ediyor...

sonrası yarına..

Son düzenleme:
Kanalın mimlendiği kesin. Bir çok kişi adsense değiştirmesine rağmen, kanalların ödemesini alamadı.

Eğer kanal mimlendiyse, acaba adsensede mi mimleniyor ?...Yoksa adsense mimlendiği için mi kanal mimleniyor ?

Bence adsense mimleniyor, sonra kanallarını mimliyorlar...

Kanalları mimlemeleri imkansız, cok sayıda kanal var. Tespiti zor..İçerik kontrolü yapamazlar. Adsense mim daha basit..

Bende su sekilde düşünüyorum kanal mimleniyor ve bu tamamen otomasyon ile oluyor kanala dokunmuyorlarki kişinin kac adsense hesabı var bilinsin.. [MENTION=8008]Titan[/MENTION] belirtmiş oldugum gibi sorun yasamıs bir nevi düşüncemi haklı cıkarır gibi olmus .. bir kac kişi daha boyle bir durumla karsılasmıs ise ben kanalı tamamen silemeyi düşünmekteyim..ayın 11'den önce

Ama şuda var madem kanal mimlendi spamdan dolayı kapatmazlarmı ? Madem kanal ve adsense mimli kapat banla gec degilmi ? Dedigim gibi multileri tespit için dokunmuyor olabilirler zaten gectigimzi gün bir cok kişinin hesapları seri sekilde kapandı.. ne yazıkki.. Benden multi kullananlara tavisiye kesinlikle bulundugunuz lokasyonu değiştirip kontrol saglayın.. ip ne kadar değişssede lokasyon aynı yeri gösterecek.. hesapların tespitide bu sekilde kolaylasabilir.. bilginize..

geçen ay ödeme işleme girmeyince kanalları silen oldu mu hiç ?

Kanal satın aldım,adsenseye bağladım ,ödeme kesinleşmedi.

kanalları başka adsenseye taşıdım ve o da ödenmedi.
şimdi de kanallar mimlendi demeyin:D
bende iki kanal bağlıydı ve kanallara girmiyordum bile...
yalnız merak ettiğim,bağladığım yine kendi adıma olan adsenseydi,başkasının adına adsenseye bağlayan oldu mu?
partnere bağlayan daha ödeme dönemine denk gelmemiştir,o yüzden partnerde ödeme aldı mı sorusu için daha erken.
---------------------------------------------------
aklımda iki yol var.ya başkasının adına kayıtlı adsenseye taşımak ki bu bence de saçma çünkü bence kanallar değil de mimli adsenseden taşınan kanallar sorunu bulaştırıyor.iz bırakarak.

diğer yolda adsenseyi silmek.yirmi liranın üstü ödenir.şansımıza artık.

geçen ay ödeme işleme girmeyince kanalları silen oldu mu hiç ?

ben sildim 28 ağustos da... ödeme alamadim.

adsenseyı başkasından almiştim 1 sene once 3 kere para kazanması gitti eski sahibi yüzünden o kanalları sildirdim 7 8 ay sorunsuz kullandim. ben en fazla iki kanalla çalişirim, kendı kanallarımı sildiğime eminim ama adsensede günlük 20 civarı izlenim alıyor haftada 1 2 tık. bir adsenseye bağli bir kanalin para kazanması gittiğinde diğer kanalların para kazanması gitmiyormu?

Son düzenleme:
Ödemelerin yatmaması hakkında en ufak bir bilgi bile yok mu ödemesi yatmayanların ortak noktası filan , bizde o hatayı yapmayalım.

bir de adsensedeki bütün kanalları partner yapıp adsenseyi başka isim ,adres ve banka isimlerine geçirip temiz kanal bağlamayı deneyen oldu mu acaba diyeceğim ama bu işler büyük ihtimalle pub dan yürütülüyordur.ne yapsak boş galiba.bende tek kanal bağlı ve o da iş yapmaya başladı.mecbur partnere atacağım.partner ödeme yaparsa hata google da demektir.

bir de adsensedeki bütün kanalları partner yapıp adsenseyi başka isim ,adres ve banka isimlerine geçirip temiz kanal bağlamayı deneyen oldu mu acaba diyeceğim ama bu işler büyük ihtimalle pub dan yürütülüyordur.ne yapsak boş galiba.bende tek kanal bağlı ve o da iş yapmaya başladı.mecbur partnere atacağım.partner ödeme yaparsa hata google da demektir.

aynen hocam partnere geçirmek lazım eğer öderse burdan anlaşılan google teknik sorun artık garanti bir şey diyebiliriz. Deneme imkanı olan arkadaşlar denesin bence ben 2 aydır ödeme alamadığım için(pin gelmediği için) adsensemin durumunu bilemiyorum ödücekmi ödemicekmi diye.

kanalları başka adsenseye taşıdım ve o da ödenmedi.
şimdi de kanallar mimlendi demeyin:D
bende iki kanal bağlıydı ve kanallara girmiyordum bile...
yalnız merak ettiğim,bağladığım yine kendi adıma olan adsenseydi,başkasının adına adsenseye bağlayan oldu mu?
partnere bağlayan daha ödeme dönemine denk gelmemiştir,o yüzden partnerde ödeme aldı mı sorusu için daha erken.
---------------------------------------------------
aklımda iki yol var.ya başkasının adına kayıtlı adsenseye taşımak ki bu bence de saçma çünkü bence kanallar değil de mimli adsenseden taşınan kanallar sorunu bulaştırıyor.iz bırakarak.

diğer yolda adsenseyi silmek.yirmi liranın üstü ödenir.şansımıza artık.

Hocam eger dediginiz gibi bir sorunla karsı karsıya kaldıysanız yani kanalları farklı bir adsense hesabına tasıyıp o adsensede diger i gibi ödenmedi ise durum acık ve net ortada resmen kanal mimleniyor minlenen kanalda ikinci ücüncü adsense tespitinde kullanılıyor...

Hocam eger dediginiz gibi bir sorunla karsı karsıya kaldıysanız yani kanalları farklı bir adsense hesabına tasıyıp o adsensede diger i gibi ödenmedi ise durum acık ve net ortada resmen kanal mimleniyor minlenen kanalda ikinci ücüncü adsense tespitinde kullanılıyor...

bence de kanal mimleniyor ama bu arkadaşın dediği gibi kanallardan dolayı adsensede sorun yaşıyoruz durumu değil.adsense bir şekilde işleme girmiyor ve içindeki kanalları etkiliyor.taşınan kanallarda bulaştırıyor.

sizin dediğiniz gibi kanaldan dolayı adsenseler mimlense özgün kanallar yada özgün web sitelerinin olduğu adsenselerde de sorun olmazdı.

partnere taşınan kanallar büyük ihtimalle ödeme alacak ve google un bir saçmalığı oldugu ortaya çıkacak.

Spam yapanların ki kesinleşmedi diyelim, ama bunun yanında 100% özgün çalışan ve tek kanal çalışan arkadaşlarında ödemeleri kesinleşmedi. Buna bir anlam veremedim işte.

YA HERRO ,YA MERRO :D

Merhaba devrim,
AdSense hesabınızı (yayıncı kimliği: pub-***************** ) kalıcı olarak iptal etmemizi istediniz. İşlemi tamamlamak için, lütfen önümüzdeki 24 saat içinde aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Hesap iptali

Hesabınız başarıyla iptal edildi.

----------------------------------------
beklemekten daha iyi valla.sorunsuz adsensede iptal edip iki günde ödememin geldiği olmuştu.bir sonuç alırsam ayrı konu açarak değilde bir meydan da davul zurna çalarak bildiririm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri