gecen gun forumda acilan konu hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu tür videolar daha çok çekilmeli.Çekilmeli ki içen de içmek için heveslenen de bunu gören analar da bunu gören devlet de neler olup bittiğini anlasın.

Kur-an-i Kerim Parayla satılmaz hediyedir, sen hediyenin karşılığını verirsin, arada ince bi çizgi var önce bunu anlamalısın. Diğer bir nokta da ben kur-an okuyacam param yok de bi tane verirmisiniz de hiçbir müslüman seni geri çevirmez

Tabi ondan telefonumu bile arayip parayla satmaya calisiyolar bana Kuran-ı Kerim müslümanlığa hediyedir evet. Ve öncelikle sen benim demek istedigimi anlasan daha iyi olur. Buyur dene topla 100 kisi de bakalim kactanenize vere bilicek adam kac kisi diye bilecek onu birde sahsen ben diyemem yapimda olmayan bisi ac kalsam malkip 1 krs isteyem aclikdan olurum ama isteyemem herkezin yapisi bir degil kitap camide var zaten ordan gider alirsin lakin kac kisiye yeticek benim demek istegim olayi hele bir anla sonra yaz istersen diger yazdiklarimi bi tekrar baki ver

Din konusunu kapatalim artik beyler siyaset ve din konulari belli bir noktadan sonra insanlarin bir birinin kalbini kirdiklari noktadir o yuzden din mevzusunu kapatalim

Hocam maliyetinede olsa maliyeti 1 tl de olsa bizim insanimizin cogu almaz cik yola gecen 100 kisiye de 1 tl veya maliyeti 10tl ise 10 tl 100 kisi arasinda genci yaslisi olsun kac kisi alacak ben soleyim belki 10 tanesi alir buna evinde Kuran-ı Kerim bulunduran ve okuyan kiside dahil almaz lakin sen onu ucretsiz ver 100 kisiden 80 kisisi alir bizim insanimizin cogu cebinden para cikartmak istemez bu forumda da sahit oluyoruz bunlara yt den guzel para kaldirir aylik misal vds ye 10 dersin cok der pahali der ucuza kapatmaya calisir yani havadan gelen paradan bile 1 krs bile vermek istemez bu vds ornegini kimse ustune alinip bunun icin yorum yazmasin ornek tamamen ama gozlemledigim yasadigim bisi. Her neyse imam olayinda onu sadece bir arkadas yazmis onu belirttim ben ve maas yerine misal bir kutu olur insanlar namazdan sonra 1-2-3-5 ne atarlarsa atarlar buda bir dusunce ve ornek neyse kitap olayi cidden dedigim gibi maliyeti 1000 tl de olsa d3vletin ucretsiz dagitmasi lagzim her evde olmali evdekiler okusada okumasada olmali bence birgun ilgisini cekip okur hic okumayan insan bile okudikca da arastirir farkli kaynaklara yonelir bilgilenir dini bilgi iyi dir kotu degil tabi asiriya kacip sapitilmadigi surece ben bole konusuyomda dort dort luk biri degilim ama iyi kotu dini bilgim var yeri geliyor arastiriyorum herneyse demek istedigimi anlamissindir

Hocam devlet değilde cemaatlar dağıtıyor sıkıntı yok.

Osmanlı da imamlara oranın halkı bakardı. Ekmesi içinde bi tarla verirler di. Imam gecimini burdan da saglardi. Bu yüzden sizin dediginiz kutu olayı suan mümkün değil.

Sigaranın üzerindeki resimler yüzünden kaç kişi sigara içmeyi bıraktı acaba?

evet,bu konuyu dini yönden tartışanlar kendilerine birer tane uyarı verildi farzetsin.aklıma yazdım tekrarında uzaklaştırılacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri