Geçen Pink Floyd'un 1 şarkısında reklam gördüm

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
düşünün artık, adamlar efsane şarkıları paylaşıp reklamı açabilmişler, offical bir kanal da değildi.

Bazen 2-3 gün sosyalleşiyor, arkadaşlar arasına karışıyor, müziğimizi açıp ortamımızı yapıyoruz derken, tam youtube dan biraz çekildim dinleniyorum derken, yine kendimi youtube un kollarında buluyorum.

arkadaşlar şarkının tadını çıkarırken ben kanalı inceliyordum :DSAASSA

Bayadır, Türkiye'nin en büyük 5 sanatçısından birisinin (Bana ve genel anlamda en büyük 5 sanatçıdan birisi) 11 şarkısında telif yemeden devam ediyorum. Çok yüksek izlenimlere ulaşmış durumda ve sadece bu 11 videodan kazanç sağlıyorum demem en doğrusu. 11 videoda 20 günde neredeyse 300K yı geçmiş durumdalar ve süreklide artmakta.

Bayadır, Türkiye'nin en büyük 5 sanatçısından birisinin (Bana ve genel anlamda en büyük 5 sanatçıdan birisi) 11 şarkısında telif yemeden devam ediyorum. Çok yüksek izlenimlere ulaşmış durumda ve sadece bu 11 videodan kazanç sağlıyorum demem en doğrusu. 11 videoda 20 günde neredeyse 300K yı geçmiş durumdalar ve süreklide artmakta.

o zaman işin büyüsü, telif vermeyen şarkıları keşfetmekte yatıyor gibi :) iştahlandım vallahi bu konuda

Muhammet üstad, telif vermeyen müzikler konusunda tavsiyelerin nedir? nasıl bir çalışma izlemeli sence?

Ya hakketten müzik çok iyi ben arabesk rap yapanlarınkini atıyodum iyi izlenim + videolu olursa tıkta geliyodu yani sadece 1 resim katsan millet replay yapıp bırakır içine bir video gömdümü daha iyi oluyo ama kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı .

1 kanalımda 2 video vardı biri 37 bin olmuş diğeri 60 bin hergün artmakta 300 organik abone gelmiş 1 haftadır girmiyorum az önce baktım ama para kazanması devre dışı bırakıldı.. 1 2 gün sonra tekrardan adsense alırsam o videolar sayesinde geri izlenim yakalayabilirim.

Deneme yanılma onda hemfikiriz. fakat bahsedilen kategori ne funny, ne news vb. Yani telif ve 3. taraf alma olsılığı en yüksek kategorilerden biri. Tecrübeli insana danışmakla bayağı yol katedilir o manada sordum.

telif veya 3. taraf verenleri siler, reklamları açabildikleriniz ile yola devam edersiniz, o yüzden basit diyorum

ya bu konu sımdımı acılır alex bugun bır ton kanal gezdım ve cok ılerlememıs sarkıcıların sarkılarını gordum adamlar atmısdı ve hıc reklam cıkıomu dıye bile bakmadan kanalları kapattım ve nereden baksan 100 150 kanal :D ıcımı oyle yaktın ki offff off :D

ya bu konu sımdımı acılır alex bugun bır ton kanal gezdım ve cok ılerlememıs sarkıcıların sarkılarını gordum adamlar atmısdı ve hıc reklam cıkıomu dıye bile bakmadan kanalları kapattım ve nereden baksan 100 150 kanal :D ıcımı oyle yaktın ki offff off :D

hele ki bu şekilde amatör müzik, veya henüz telif savunacak güce erişmemiş yeni yeni müzisyenlerin şarkılarını kaçırmamak lazım : )

en azından bundan sonrası için ayık olucaz müzik konusunda :)

Yakında youtube'da sanatçıya video çekilir, playback yapılır mesajları görürsem şaşırmam :D

Eskiden Unkapanı'na takılırmış sanatçı-yapımcı, şimdi trend youtube olacak sanırım :)

Gel sana kaset yapalım yerine, youtube videosu çekelim denecek herhal :)

hele ki bu şekilde amatör müzik, veya henüz telif savunacak güce erişmemiş yeni yeni müzisyenlerin şarkılarını kaçırmamak lazım : )

en azından bundan sonrası için ayık olucaz müzik konusunda :)

ya amatore yakın prfesyonellık yolunda sarkıcılardı :D farklı ulkelerden daha adlarını duymadıklarım felan :D keske alaydım listeye rahat abartısız 100 150 tane kanal gordum bugun ama hıc bakmadan gecdım :(

ya amatore yakın prfesyonellık yolunda sarkıcılardı :D farklı ulkelerden daha adlarını duymadıklarım felan :D keske alaydım listeye rahat abartısız 100 150 tane kanal gordum bugun ama hıc bakmadan gecdım :(

100-150 kanalın hepsini birden nerden gördün :D

dun vıdeoların lambası yanmayınca bı arastırma yapam dedım ve cok fena bı gezıntı yapdım aksama kadar onlarda aralarda cıkdı karsıma dusun artık ne kadar gezdıgımı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri