Geçersiz Tıklama Etkinliği Nedeniyle...

• Kullanıcı Narqotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorum forumda bir sürü böyle konu var ama benim başıma gelen olay biraz farklı ve o konularda cevabını bulamadığım için yeni bir konu açıyorum

Konu tam olarak şöyle bir kanalım var 20 k ya yakın abonesi Türkçe kanal ve çok güzel izlenmesi var özgün değil ancak tatlı rekabet yaptığımız 1 rakip dışında hiç rakibi yok öyle çok iyi paralar da kazandırmıyor ama ilgi alanıma giren bir kategori olduğu ve hobi olarak uğraşmayı sevdiğim bir kanal 1 yıldır Quiz'e bağlı bir kaç ay önce adsensem banlandı biraz ara verdim yaklaşık 2 hafta önce bir adsense hesabı açmıştım daha sonra bu adsenseye yeni bir kanal açıp test edeyim diye kanal bağlama işlemini açtım işin kilit noktası buradan kaynaklanıyor.Kanalı bağlamak istediğimde kabul etmedi ve bu kanal zaten adsenseye bağlı gibisinden bir şey yazdı baktım 20k aboneye yaklaşan hobi kanalı açık kalmış ve dalgınlıkla onu bağlamaya çalışmışım ve kabul etmemiş
Daha sonra 1 gün aralıkla açtığım 3 kanalı akşam 1 günlük adsenseye bağladım sadece birinde 5 video (izlenme dahi almamıştı) vardı ve 2 si boştu.Sabah uyandığımda adsensemin banlandığını gördüm ve o 3 kanalın para kazanma özelliği geçersiz tıklama yüzünden gitmişti ama işin kötü yanı hobi kanalıma girdiğimde ise o kanalın da aynı şekilde para kazanma kısmında geçersiz tıklamadan dolayı kırmızı yandığını gördüm

RBjnk1.jpg

Kanalda hiç bir sıkıntı yoktu kırmızı yanmadan 3-4 gün önce yediği topluluğun süresi dolmuş herşey yeşil yanıyordu.Fakat yanlışlıkla banlanan adsenseye bağlamaya çalıştım ve reddedildi tek sıkıntı burada o adsenseyle tek bağlantısı bu ve bu hatadan dolayı diğer kanallarla birlikte hobi kanalım da geçersiz tıklama nedeniyle kırmızı ışık yaktı.Yaklaşık 1 hafta oldu ve quizde hala duruyor tecrübeli arkadaşlara sordum o kanal gitti artık yeni attığın videolardan para kazanamazsın dediler ancak denemek için birkaç video attım hepsi para kazandırıyor.Banlanan adsenseye bağlı olan ve yanlışlıkla bağlamaya çalıştığım hobi kanalım dışındaki tüm kanallarda hiç bir sıkıntı yok bir haftadır.

Sormak istediğim
•Hoib Kanalımdaki bu geçersiz tıklama etkinliği düzeltilebilir mi
•Quizden bu yüzden atılma ihtimali varmı
•Youtube'a mesaj atsam olanları anlatsam iyi mi olur yoksa daha kötü mü olur

Valla hocam şunu söyleyim yt iyice saçmalamaya başladı geçen gün özgün yapan bir arkadaşımın adsensesini banladılar geçersiz tıklama diye itiraz etik zaten geçersiz tıklamadan banlanmadı bişey yapamayız dediler. Onu dicem adını geçersiz tıklamaya atıp özgün spam ne varsa uçuruyolar. Sen itirazını yap tabi ama özgünlerde bile zor ki senin spam geçmiş olsun bu arada..

mail attım hocam ama şöyle bir cevap geldi
YouTube Telif Hakkı ve DMCA uyumluluk ekibiyle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. İsteğinizi mümkün olan en kısa sürede inceleyeceğiz. Genel yardım sorgularının buradan yanıtlanmayacağını lütfen unutmayın. Hak talebinizi daha hızlı inceleyebilmemiz için telif hakkı hak talebinizi web formumuz yoluyla elektronik olarak göndermenizi öneririz.

Siteyle ilgili diğer sorunlar konusunda yardım almak için lütfen YouTube Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. Kötüye kullanım veya uygunsuz içerik bildirmek ya da gizlilik şikayetinde bulunmak istiyorsanız lütfen Güvenlik Merkezi'ni ziyaret edin. Uygunsa diğer yasal sorunlarla ilgili (ticari marka ve iftira dahil) bir şikayet gönderebilirsiniz.

DMCA bildirimi gereksinimlerini ve DMCA politikamızla ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz. Şikayetinizi işleme alabilmemiz için lütfen tüm gerekli bilgileri bizimle paylaştığınızdan emin olun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

altını çizdiğim nokta dikkatimi çekti şimdi en kısa sürede cevaplanacak diyor ancak genel yardım sorgularını buradan cevaplamayız diyor benim sorum genel yardıma mı giriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri